29

Самотна и безработна

преди 4 години

Четейки коментарите по-долу, повечето от които иронични, достигам до извода, че повечето от вас си имат работа и проблемът им е само в изолацията.А моето психическо здраве, което и без това е влошено от тежък живот, се влоши оше повече, не от страха от вируса, а защото нямам право на никакви помощи, имам дете на 16г., живея на свободен наем от 600 лв на месец, нямам приятел, който да ме подпомага и не знам как ще оцелея от другия месец нататък. Търся усилено нова работа, но никой не ми звъни.

28

ОНЗИ

преди 4 години

АБЕ КАКВО СТАНА С КЪЩАТА В ИСПАНИЯ НА ОНЗ Б.Б !?!?!? ИЗВЕДНЪЖ НИ ТРЕСНАХА С ВИРУСА !?!?!?

27

до 36

преди 4 години

Ех, супер позитивен коментар, евала! Ще се разхейтят плебеите, те не харесват щасливите хора. Ние сме в къща и сме в подобна ситуация- на слънце в двора, има градинска работа пролетна, майсторя си едно градено барбекю и сух под на тавана. Поне имам материалите, че сега не се излиза да се купуват подобни неща. Отделно и бая работа имам, та следобедите се занимавам с хоби дейностите си. И нашият офис е затворен отдавна. Харесва ми, че хората са дисциплинирани и улиците- празни.

26

Анонимен

преди 4 години

До Айде, че имам работа34 Който зло желае,зло получава.

25

Анонимен

преди 4 години

Разбира се,не като хейтваме правителството в нета.Омразата може да разболее човек.

24

Анонимен

преди 4 години

От 2 седмици са ни затворени офисите с жена ми- работим си от нас (тя работи по малко, защото е майчинство, но позицията й е висока и помага постоянно). Светло, приветливо. Готвим си вкусна храна, гледаме хубави филми. Вчера за обяд направихме аржентински рибай стекове с пепър сос и вечерта лаврак филета с черен ориз и портокали. Днес ще направим BBQ- ребрата са вече вътре на 160 градуса. Забавляваме се с бебето, имаме много растения по терасата и са за кастрене и торене. Занимания си има.

23

Тъжно ми е

преди 4 години

Казах на жената да стои на 2 метра от мен, тя ме разбра погрешно и отиде в комшията...

22

Анонимен

преди 4 години

Няма никакъв вирус, будалкат ви, да ви изпитат търпението и наивността, доколко могат да ви мачкат и заробят, това е тест, просто игра, но резултатът о е заробването, и бг политиците си получават парите за да слугуват на световните господари...Не сте Роби .. Човек се ражда свободен но после става роб по негова си воля, борете се за свободата си, не им вярвайте,

21

отАв$тралияСидней

преди 4 години

не се притеснявай за мен. ограниченията СА ЗА ФИЗИЧЕСКИ лица, демек като вас!!! Почваш ли да стопляш! Аз пазарувам за вкъщи от доставчиците за ресторанти, като компания. Поръчвам си на домашния адрес седмичния шопинг. Защото движа собствена компания. Капиши!!!

20

Анонимен

преди 4 години

До: номер 32 (От близо)Като казваш че си сам от 20 години, как в същото време си пoeб...aваш?Аааа, сетих се! Може и сам! Ceксът е нещо прекалено интимно, за да се върши от двама души нали?

19

някой

преди 4 години

Един съвет ако мога да дам: Не губете чувството си за хумор. Смехът е здравословен!Някои порицателно коментират, когато някой се майтапи на тема свързана с вирусната епидемия, че не е време за шеги.Светът е оцелял, защото се е смял - стара поговорка!Положението е достатъчно сериозно, но ако сме постоянно намръщени и посърнали, ще се сринем много бързо психически.Пример за мен са шоуто "Капките" с водещите Рачков и Зуека!Браво!

18

От близо

преди 4 години

20 години съм сам,но не се чувствам самотен и си ми е добре!?!Ям си,пия си,поеб...авам си и на душа, и на сърце не слагам нищо?!?Утре дали ще умра от коронавирус или куровирус,ми е все тая,че и през оная?!?Рано или късно ще се мре,но по-добре така,с мъжка чест и достойнство- хапнал,пийнал,е.б.н.а.л,отколкото гладен,жаден,болен или долен?!?Аз да си се прелея,докато съм жив,че да ми се услади,че като умра,нищо няма да разбера?!?

17

Анонимен

преди 4 години

Спрете да гледате телевизия и най-вече новини, вземете да гледате някой филм или прочетете книга, разходете се навън...там вируса не вирее!

16

man

преди 4 години

отдавна съм се изолиралне контактувам с пррости хора и с ***

15

ГЕРБ = ГРОБ

преди 4 години

Нацията е в брутален стрес. Виновни за това са управляващите.Вирусът ще мине и ще замине.Последиците ще останат с години.

14

Waffen SS

преди 4 години

Продължение 3 "Неочаквано на бала се появява непознат за останалите гост в кърваво наметало, маскиран като мъртвец, увит в саван. Фигурата се разкрива чак в черната стая и тогава всички разбират, че мистериозният непознат е не друг, а самата чума. На финала всички умират"

13

Waffen SS

преди 4 години

Продалжение /2/"В двореца има седем стаи, всички боядисани в светли цветове, освен една, която е боядисана в черно с червени стъкла на прозорците. В нея има черен абаносов часовник, който издава трагичен звън на всеки час. За да разсее мрачното настроение на гостите, принц Просперо организира пир и маскарад, на който всеки от гостите се облича като най-големия си кошмар"

12

Анонимен

преди 4 години

Аз от 10 години живея като скот и съм свикнал на изолация. Ако има някой да ми дава храна и пиене без да ходя на работа, мога да издържа цял живот без да са ми притрябвали хора около мен или да ходя по почивки из страната и чужбина, заведения и т.н.Не ми трябва никооой!

11

Италянеца

преди 4 години

Мислил съм че хората сме като овцете но вече не го мисля а го виждам. Полудяхте ли всички на този свят. Един вирус просто ви направи на маймуни. Нашите дядовци са ходили на война и са се гордеели с това а вие от вкъщи, здрави хора се поболехте от някакъв излечим вирус. Ужас не мога да повярвам.

10

Waffen SS

преди 4 години

Има един разказ на Едгар Алън По със заглавие "Маската на алената смърт".Ще пусна едно резюме номерирано по реда на смисловото изражение./1/""Принц Просперо богат, интелигентен и екстравагантен, събира своите рицари и семействата им в едно от своите абатства, преустроено като замък и нарежда да се зазидат всички врати и прозорци, далеч от чумата, която върлува из градовете. "