13

В.И.

преди 3 години

Вие газ ли пиете, естествено, че трябва да има компенсация!Хората, като са купували карти за месец, три или година са ги купили за определен обем и качество на предлаганата услуга, не за 3 автобуса на ден и метро през 25 мин.Така има логика а?

12

Предложение

преди 4 години

До като върлува този Куровирус на всички пенсионери или лица които имат карти за 50% намаление по БДЖ, да им се отнеме това право ..същото право да важи и повечето градове на страната; при нас в града, пенсионерите по цял ден пътуват през зимата в градския транспорт, топло, приятно, не вали, не духа, а в същото време можем да обсъдим и положението в страната;представете си - пенсионерите благодарение на една карта от 8лв по цял ден са от един магазин в друг, такива като Билла, Лидл, Кауфланд .

11

Анонимен

преди 4 години

До Няма компенсацияЩо да няма? Училищата са затворени и децата не ходят на училище и то с разпореждане на администрацията, а не по моя молба. Тия карти за какво мислиш се купуват?

10

Анонимен

преди 4 години

Искането за компенсация си е съвсем обосновано.Преди години герб и фъндъкова без абсолютно никаква причина вдигнаха билетите за градски транспорт от 1.00 на 1.60 лева с мотива "отдавна не са увеличавани".Съответно сега при основателна причина не виждам проблем да ги удължат за времето на карантината. Особено детските карти.

9

Maybe

преди 4 години

До MarinДобре казано. Всеки иска от държавата да дава, компенсира, обезщетява и какво ли още не приемайки, че държавата е някъв независим субект с независим бюджет. Масово мисленето е, че какво ми пука краде се от държавата. Всъщност това са нашите пари събрани по различни начини и откарнати/раздадени всъщност всички ние плащаме за това. Аз също работя от вкъщи и съм с 1г. карта закупена преди месец. Искането на госпожата за компенсация е доста абсурдно, никой не я спира да я ползва в момента.

8

Marin

преди 4 години

Всеки търси муфта, но това е за сметка на всички нас. Докато работи градския някой трябва да плаща заплати, гориов, поддръжка.

7

Шефа

преди 4 години

Ако някой очаква от Мутрата на ГЕРБ работещи решения в пандемията, жестоко се лъже!Тия са си разбойници , а те в мътна вода риба ловят!Жеста при Президента за 1000лв. за медицинско лице - браво ...правилен е , но ако бяха добавили и еднократно 100 лв на пенсионер , картината щеше да е запълнена!А то само прочувствени слова , как сме длъжни да спасим нашите родители ....ЛИЦЕМЕРНИ ИЗМАМНИЦИ СА МУТРАТА И ОРДАТА МУ!

6

Няма компенсация

преди 4 години

Няма компенация за карти. Излизанията не са забранени. Все още можеш да отидеш до супермаркет с градски транспорт, все още някои хора ходят на работа, а не работят дистанционно, а и излизанията не са забранени (макар и препоръчително да бъдат намалени излишните такива). Така че няма пълна карантина, макар и мнозинството да са ограничили излизанията. Няма да връщат нищо.

5

Анонимен

преди 4 години

горките изгоряха им картите , сега какво ще правим това е просто ужасно важно

4

Анонимен

преди 4 години

Едвали ще има компенсация.

3

Гацо Бацов

преди 4 години

До ГашоГашкоооо, едното и другото което сравняваш е несравнимо по никакъв начин!

2

Анонимен

преди 4 години

Кой ще компенсира менюто от пазара на Ухан като прилепи, кучета ,котки , змии, плъхове ,*** и маймуни за храна на тоя много млрд. гладен народ не знам

1

Анонимен

преди 4 години

Строгата карантина и градският транспорт са две несъвместими неща