67

Анонимен

преди 4 години

На тези отказващите, като имат маски и ръкавици, трябва да им скъсат сертификатите и да си търсят друга професия. Лекар е призвание.

66

Карлсон от покрива

преди 4 години

Аплодисменти - за правителството и администрацията...незаглъхващ тътен от Банско и КПП...!!!

65

Анонимен

преди 4 години

До ShreckКой за каквото е учил. Ако искаш да те обучат за лекар за 2 дни, освен ако не си ***.

64

жител

преди 4 години

Тази статия настройва хората едни срещу други, не носи полза, а вреда!

63

Shreck

преди 4 години

Къде са аплаузите за нас - сервизните инженери, които също всеки ден рискуваме живота си по болниците и обучаваме тъпият болничен персонал за работа с последното ниво на най-модерната апаратура

62

Пощенка

преди 4 години

До Работещ-а защо не отбеляза,че работим само с 3 бутилки подхвърлена белина за седмицата,ръцете ли да си мием,лицето ли или мазните физиономии на тези,които ни обезопасиха без ръкавици,без маски и без дезинфектанти,аре,че нещо ми са в повече тези ,скрити в канцеларийките!

61

анонимен

преди 4 години

Чегирима учители са недоволни от лежането по креватите

60

Ф.Мехмедова

преди 4 години

Хайде сега да се скараме кой е по-по- най. Не може ли без да се караме чии аплодисменти са по-заслужени просто да си вършим работата? Между другото някои лекари започнаха да подават оставки. Някой да не си поиска обратно аплодисментите сега? Не били подготвени, казаха?:( А има студенти по медицина от горните курсове, които се записват като доброволци. Те може би са по- подготвени?

59

ССС

преди 4 години

Аплодисменти за всички българи работещи в тези тежки условия !!!

58

Грета

преди 4 години

Спасението е спирането на самолетите, автомобилите и тежките промишлености, изхвърлящи отрови във въздуха. Спирането на цигарите. Живот сред природата, на село.

57

Анонимен

преди 4 години

това, ако дариш на пенсионер, ти казват... защо не на болно дете?

56

анонимен

преди 4 години

Аплодисменти за УЧИТЕЛИТЕ които два месеца се мятат по креватите в къщи .много им зле горките

55

Анонимен

преди 4 години

Забележете, аплодисменти няма за учените, които вероятно работят денонощно, за да намерят лекарство и ваксина. Много *** текст. Аплодисментите са за лекарите, защото те рискуват живота си денонощно, за да имат болните някакъв шанс да оцелеят. Останалите всичките сме в кюпа и правим каквото можем. Но лекарите са на първа линия и за разлика от учителите, които са толкова затормозени от един *** курс за онлайн платформите, лекарите РИСКУВАТ ЖИВОТА СИ!

54

aaa

преди 4 години

Защо никой не се сети за работещите във фармацевтичната промишленост? В Софарма Дъвеница се произвеждат концентратите за хемодиализа за цялата страна.Тези хора не заслужават ли аплодисменти?Или щом не правят маски ,значи не правят нищо?????????????????

53

Работещ

преди 4 години

За работещите в Български пощи няма нищо написано при положение,че сме по работните си места продължаваме да работим с хора при спазване на изискванията.Изплащаме пенсии, от днес и социални помощи няма да подчертавам кои са по- голямата част от клиентите...............

52

Анонимен

преди 4 години

И аплодисменти за смелите британци, които вместо да подлагат на репресии и фашизъм народа си, работят за благото и просперитета му.

51

Анонимен

преди 4 години

Моите аплодисменти днес ще са за напусналите лекари и медицински персонал, които не се подават на масова психоза и ценят труда и уменията си.

50

qweqwe

преди 4 години

За социалните работници нищо няма писано при положение, че сме си на работните места продължаваме да работим с хора при спазване на изискванията и събота и неделя работихме да разнасяме дизинфектати на възрастните хора.

49

фрамар

преди 4 години

Във Фрамар една маска струва 2 лв. Аплодисменти ли? Друг път!

48

Анонимен

преди 4 години

Аз благодаря на хората, които опаковат тоалетната хартия, държат я на склад и поддържат складовете чисти. Също така благодаря на персонала на Бриколаж, който ме обслужи днес.