94

Пижо

преди 4 години

Обръщам внимание на американски ду*едавци, а и на неблагодарната пасмина от българите, че руснаците са тези, които се притичат на помощ за ограничаване на пандемията от испансксия грип, руските военни и невоенни лекари са на първа линия в борбата с епидемията и руснаците организират военно-полевите болници у нас! Багодарим, Русия!

93

Увжавайте себе си

преди 4 години

Уважавай себе си за да те уважават и другите. Какви са задълженията и правата ви?Да работите и да спазвате законите,да се подчинявате на тези,които зависят от вас да си давате парите и да очаквате те да се грижат за вас,като вие дори и да не сте доволни и протестирате никой не го е грижа за вас.И така контрола над хората всъщност е печеливш,не над природните ресурси,защото със закони и страхът който ни води да живеем лесно могат да ни вземат всичко,при това наготово.

92

Къде е спасението?

преди 4 години

Казват,че спасението на давещите се е в самите давещи се.Хора,никой освен вас самите няма да дойде и да ви спаси и не се ли адаптирате към промяна на вас самите ще измирате и ще става по-лошо,това е пътя към излизане от кризата на робското ви съзнание,от години нищо не се е променило в тълпата и за това се върти едно и също.Светът е отражение на вас самите и отразява как мислите като жертви,които прехвърлят отговорност на някой друг и за това отношението на другите има значение за вас.

91

Светът около нас

преди 4 години

Управляващите водили политика от години на предизборни обещания след които народа беше явно лъган и предаден,управляван от обръчи на фирми и българите стоят и гледат всичко това сега не си ли заслужават съдбата?Ами заслужават си я и за това се научете да я обичате и да не продължавате да стоите и да парадирате кой какво направил от политиците и да го сочите с пръст,а се замислете какво вие направихте и вижте колко пръста сочат към вас,а не към другите.

90

До кога ще спим?

преди 4 години

Явно е,че политиците не реагират адекватно в непозната за тях до сега ситуация и каквито и да измислят закони за нея,те ни отдалечават отново от истинската ни природа и причина за заболяванията като цяло,с които видимо и осезаемо от години традиционната медицина не се справя и не ни лекува.Всичко е за пари и системата има търговски хатактер,а кой търговец ще ви каже,че имате алтернатива след като той ще ви предложи най-доброто и ще гледа да му станете редовни клиенти?

89

Храна за размисъл

преди 4 години

На някои идва ли му наум от този стрес довела тази война какви емоции ина в хората и те всъщност,че са причината за това масово заболяване,а не грипа като нещо опасно отвън и да ги убива? Дали в момента повече не убива от стрес и страх факта,че се говори само за вируси и мерките на некомпетентните ни управляващи отколкото самия измислен вирус?Самото му име лично на мен ми е доста странно и при това с цифри.Политици и тяхната политика от години убива повече хора заради постоянният контрол.

88

Fallschirmspringer

преди 4 години

България и испанският грипПандемията достига воюваща България през май 1918 година. В региона засегнати са още Гърция и окупирана Сърбия, а година по-късно и Румъния. Трите вълни на пандемията убиват най-малко 80 000 българи, което се равнява на около 2% от тогавашното население на страната. Далеч по-засегнати са Гърция и Сърбия, където пандемията убива съответно 2,5% и 4,2% от населението. Воюващата на два фронта България тежко понася новата заплаха след честите епидемии от холера, тиф и други силнозаразни болести през онова десетилетие. Очевидци свидетелстват, че в усилията с

87

Калоян

преди 4 години

И все пак, изхождайли от заглавието - как се справя България тогава? Отговор няма. Изобщо пълен провал сте понякога, честно.

86

Анонимен

преди 4 години

Китайците имат една поговорка: Няма нещо което да мърда,диша или лази.. и да нямаме рецепта за него(готварска)

85

Познавач

преди 4 години

Всичко тръгва от Китай защото имат нещо сбъркано в генетиката.

84

Един

преди 4 години

Тия хора, китайците, са като инкубатор на смъртоносни зарази-чума, холера, едра шарка и всякаква друга гад.А сега и корона(евентуално, понеже витаят и други теории, които нищо чудно да се окажат верни).

83

Готин

преди 4 години

Новата фармация забрани и забрави за лекуващите лекарства. Преследването на постоянни печалби и създаването на ПОДДЪРЖАЩИ лекарства се превърна в самоцел. Сега никой не си спомня за ХИНИН и АМИДОФЕН, а те ЛЕКУВАТ БЕЗОТКАЗНО!!!

82

Анонимен

преди 4 години

Доста по успешно от победената от нас русия

81

Доказам опит

преди 4 години

Ами Бесенето на крадливи комунисти ако не помага то и невреди

80

Fax from Kazan

преди 4 години

Според госпожиците червени *** платени, Бойко Борисов е виновен и за онезвремешните загуби на човешки матрял.

79

Анонимен

преди 4 години

Нека да позная, Америка е виновна.

78

Анонимен

преди 4 години

Идеотитe не се свършиха тогава, няма да се свършат и сега. Само числото на преeбаHите ще се увеличи на милиарди по целия свят.

77

Мислете

преди 4 години

През средновековието бубонната чума също от китай е тръгнала, китайците са най голямото зло за планетата.

76

Анонимен

преди 4 години

Бабата с 11-те деца е била преди Първата световна и никъде не пиша, че всички са родени през войната, ама и следвоенните години не са били реки от мед и масло. Най-интересно ми беше, че всички са получили висше образование, което си е доста рядко по това време, при условие, че женицата си е била съвсем отрудена. Идеята беше, че наистина е била огромна смъртност и колко им е било трудно на хората, не да се заяждаме за това колко са родени през войната

75

Анонимен

преди 4 години

До anonimen 79"Война, глад, раждаш 11, умират 5"... Втората световна е от 39-та до 45-та година. Кога бабата на свекъра ти е сколасала да роди 11?