12

Анонимен

преди 4 години

До 8 той теб да не те изпраска с шко

11

Щирлиц

преди 4 години

Комплексари се правят на готвачи,крещейки като хамали на Сточна гара.

10

тъп народ

преди 4 години

...чета и плача..,плача и чета...къде отидоха свестните българи,а остана само безмозъчния олигофренски *** ...,какво злобеете бе недъзи...,че какво му е на предаването..,супер си е,разтоварващо,приятно,дори леко забавно...,а тези хора са шефове,защото са учили мн и имат огромна практика и са работили в най-големите ресторанти в Света,е гати злобата ,е гати малките хорица дето сте,но най-отчайващото е че под тези коментари има +,което наистина вече е трагично..марш към Алжир и Сирия- недъзи..

9

анонимен

преди 4 години

В България едни готвачи се извъдиха, едни певци, едни таланти, да се чуди човек. Дано повечето едни яйца да могат да си опържат, че като дюнерите в София са затворени и капанчетата с обедото меню също, направо не ги виждам. Няма да им е до мастър шеф и до ястията с еленско и крокодилско и половината подправки, които никой не е чувал.

8

Иванов

преди 4 години

До АнонименЗнам какво е, няма нужда ти да ме учиш! Мастършеф какво е, някакъв много главен готвач, който може с пръдня да направи ястие.

7

Анонимен

преди 4 години

Що ни занимавате с тия "шефове", които са пълни *** с жалките си предавания, бе?Акъл имате ли?Стига с тия Манчевци, Токевци, Михалчевци, големият бoклуk Петров дето му лъсна зaдникa в Брадъра и на най-голямата oтрепкa Виктор Ангелов, който ако ми се развика така на 4 очи му избучвам един в скaпaната мутрa- приспивам го, ако съм му служител и си заминавам.

6

Анонимен

преди 4 години

До 4 научи се шеф е главен готвач

5

Анонимен

преди 4 години

Пука им на продуцентите, които от години ни хранят с тези безмислени реалитита и смучат парички от телевизиите.Като се взреш те са все едни и същи.

4

Анонимен

преди 4 години

На кого му пука?

3

Иванов

преди 4 години

Много шефове има в тази държава. На никой не му се работи, всеки иска да е шеф.

2

ГАДОРЯН

преди 4 години

Коя е тя колега? За селската визия питам?

1

Saki

преди 4 години

Онази с двуметровите нокти, пръстените, селската турбо визия от началото на 90-те и малкия мозък е първа.