22

Анонимен

преди 4 години

А за българските граждани водачи на тежкотоварни автомобили дето стоят с дни на българските граници нещо ще направите ли?Те не отиват на екскурзия,НЕуважаеми управници!!!Те транспортират суровини и готова продукция !Ясни са приоритетите за обгрижване на определен електорат,ама ако продължавате така и малкото работещи производства ще спрат!

21

Анонимен

преди 4 години

Мале, тоз бил зам. министЕр...па колко съм го хранил на сайта на божествений баце... :)) и колко е прoсT не е истина!

20

Анонимен

преди 4 години

Кой където го е заварил вируса там да си стои.Стига вече толериране на безотговорни люде.

19

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Много е странна картата,която е показана в началото.Доколкото се вижда на нея ние сме разграден двор,поне както са показани и маркирани граници на Полша,Сърбия,Литва,Латвия,Естония,Чехия,Австрия и т.н.

18

Анонимен

преди 4 години

Какво ли ще ни донесат и те?

17

корона-20

преди 4 години

САЛАМ СТОЙ СИ ТАМ!!!!!!ЧАКАЙТЕ ОПЕРАТИВЕН ПЪТ ДО ДЕСЕТ!!

16

Кругер

преди 4 години

ЗАЩО?!?! Някакви пикльовци са отишли безотговорно в чужбина и сега чакат с държавни пари да ги спасяват...

15

ммм

преди 4 години

Никакво прибиране; в Софийския университет, нито в Търновския университет има специалисти по пипилипо (официален език на Филипините), нито пък добри познавачи по културата и езиците - берберски, тамазигхт, които се говорят в Мароко и някои други страни от Африка. Учене, говорене, писане и евентуално след време, ако защитят Докторат и на работа в нашите университети; за сега никакви пари от хазната за тези самовблюбчиви авантюристи ..! Държавата не е им длъжна, но ние също сме ... Държавата.

14

ммм

преди 4 години

никакво прибиране с Държавни пари, никакво ..! На Държавата й трябват пари ...

13

ммм

преди 4 години

До края на тази година никакво прибиране! Нека тези с парите да бъдат Кореспонденти на наши издания, било на вестници или телевизии; време имат бол, могат и селфита да правят за внуците; да пишат мемоари също ..; като са имали пари да идат до тези дестинации, за голямо съжаление, те на си имали мозък да мислят, ама как ще се върнат ако не дай боже нещо стане с тях ..; това е задължение на Държавата да прибира свободни хора тръгнали на разходка по света ...!

12

Анонимен

преди 4 години

След като с ясно съзнание в период на пандемия са решили да пътуват и щом имат пари за почивки по екзотични дестинации да си поемат сами разходите по престоя си във въпросните държави, колкото е необходимо. НЕ Е РЕДНО ДА СЕ ПРАВЯТ РАЗХОДИ ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ ЗА БЕЗОТГОВОРНИ ХОРА!!! ВМЕСТО ДА СЕ ХАРЧАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА БЕЗУМНО БЕЗОТГОВОРНИ ХОРА ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ НА МЕДИЦИТЕ ИЛИ ДА СЕ КУПЯТ РЕСПИРАТОРИ ЗА БОЛНИЦИТЕ !!!

11

Гробокопач

преди 4 години

Какво падение, г-да електорални единици;))) Стигнахте натам, шефът на юдейското Гестапо - Георг Георгиев да решава съдбата ви;))) Докъде се докарахте, докъде...;)))

10

Huan

преди 4 години

Много сме горди и силни и си викаме мани го тоя вирус дето се говори от преди 3 месеца и сега като дойде решиха да плачат

9

Анонимен

преди 4 години

Ще преживеем някак три месеца без "певиците" на една телевизия.

8

Анонимен

преди 4 години

Много българи живеят в чужбина, ама за България не искат да чуват, нали? А сега като се случиха тези неща всички заискаха обратно....

7

Митко 21 см

преди 4 години

Гледах ги по тв. Реват, че нямало кой да ги прибере. Не ми е жал за тях, щом имат кинти да ходят във Филипините ,да си седят там и да звънят на татко си и майка си да продават жиповете и да пращат кинти

6

Анонимен 7

преди 4 години

*То пишело че са туристи. Да са мислили, когато е трябвало.

5

Анонимен

преди 4 години

До Мароко и Филипините рядко се ходи по работа и по служебни задачи. Това най-вероятно са туристи.

4

Султана

преди 4 години

Да си седят там,трети месец вируса върлува ,те решили да си правят селфита,за кифлите и *** само гърч...

3

Анонимен

преди 4 години

Сега е било най-подходящото време да разгледат Мароко. Да си го разглеждат до август.