44

Анонимен

преди 4 години

Къде да подам сигнал за насаждане на паника?Доколкото се сещам преди дни ни увериха, че каквото и да се случи, резервите ни от пшеница са достатъчни да покрият потреблението до следващата реколта. Защо "журналистите" раздухват несъществуващ проблем? Чии интереси обслужва това писание?

43

Анонимен

преди 4 години

Как ще изчезне хляба, освен ако истерията за презапасяване не обхване подскреженото ни общество? И колко смисъл има да натъпчеш фризери,килери,мазета и долапи с неща,които ще изхвърлиш,когато мухлясат?

42

Анонимен

преди 4 години

Престанете да плашите хората!!! Засега има хранителни продукти в София!

41

анонимен

преди 4 години

И СЛЕД ТАЗИ КРИЗА СЛЕДВА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ЛЕСНО ЩЕ СЕ СПЕЧЕЛИ. СЕЩАЙТЕ СЕ ЗАЩО.

40

вица на деня

преди 4 години

..."че хлябът се пакетира в стерилна среда". Ко речи?

39

баба мара

преди 4 години

в аптеките няма лекарства по рецепти

38

о ....

преди 4 години

... в България зърнопроизводството е толкова развито, че всеки който не го сърби и боли, само той не е зърнопроизводител; следователно, и да искаме да свърши хляба, това няма как да стане, просто няма ..! Но на мен ми е интересно, как при това зърнопроизводство цената на хляба не спада, хем добивите се повишават, цената на горивата спаднаха, субсидии има ..? Нищо, тези които трупат пари, други ще им харчат парите и то яко ..

37

пияница мистик

преди 4 години

"В някои магазини ориз, брашно, боб и леща вече липсват."Представителна извадка какво яде барба Ганио. А моите 2 фризера са тъпкани с месо

36

Анонимен

преди 4 години

Последното нещо за което трябва да се тревожи България това е хлябът!Не може държава която всяка година изнася пшеница ,да остане без хляб.Даже преди години бяхме на 19място/1,5млн.тона/ по износ на пшеница в света!Не би трябвало да имаме проблем и с олиото,виж за другите отрасли ,като животновъдството ,особенно за свинете, трябва да се вземат мерки производството да им се възобнови.В света положението ще се влошава!Ако има война Турция-Гърция ,ние ще сме най-ощетени!Това ще е срив на лева

35

давай давай

преди 4 години

продавайте имотите и купувайте хляб. запасите за 30 години за задължителни .

34

До 35

преди 4 години

Абе малкия,Европа в по голямата си част е блокирана,Китай също,САЩ и те,направи си сметка какво произвежда България и колко време ще издържи с това свое"собствено"производство! От ден на ден дефицита на все повече стоки ще става ежедневие и това не са МАНИПУЛАЦИИ а реалността която ни очаква!

33

Анонимен

преди 4 години

Има съкращения. Още миналата седмица има уволнени.Никой не те защитава като работник.Днес имаш работа ,утре -не. Като шефът ти затвори фирмата и няма оборот не му остаяа нищо друго освен да фалира. Банките ще разпродадат активите и ще си вземат дължимото.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонименкакво е 29 и защо няма да имаме такава? А работата искам да я сменявам, май щяло да има доста свободни работни места след карантината.

31

Анонимен

преди 4 години

Хляб няма следобед.Брашно,леща,боб има. И тоалетна хартия има. Всичко има. Стига сте им опразвали натъпканите складове без причина. Нищо няма да свърши и никой няма да УМРЕ.Досега починалите са били болни от грип , възрастни пенсионери с куп болести.факт Не се оставяйте да ви манипулират Целта на статията е точно това Борете се за работата ви, защото след 29 няма да имате такава.

30

Анонимен

преди 4 години

Редно е на всеки журналист да се реже по един пръст ,който насажда паника и тревога у хората.Днес се обгазих от токсични препарати. Всеки хванал по един препарат и на работа бърше като луд.Престанете, защото няма да ви убие вируса, а преди това ще се побъркате.

29

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОКакъв елементарен грип, бе, мало умнико! Това си е вариант на ХИВ. Много си назад с информацията у твоето село.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28+++

27

Анонимен

преди 4 години

това ще удари хубавите хлебарницижалко!дано се намери решение как да го пакетират

26

toto

преди 4 години

До БъраБъраКупичка 200 грама боб със свинско струва повече от същият грамаж суши в Хелито. А и WC то станало платено, 20 стинки за мъжете по малка нужда, 3 лева за жените и ако си по голяма. Полагат ти се 30 сантиметра гъзпапир. На излизане те проверяват дали не си икономисал от хартията и да я изнасяш с цел спекула. Бацила съсипа таа планета. Да се местим на следващата!

25

БъраБъра

преди 4 години

За кво дрънчите бе? Китайците не ядът хляб, и вирусът ги подмина бързо. Маайте ориз и си пипайте очите!