6

Анонимен

преди 4 години

Прекопайте градината, засадете зеленчуци, отглеждайте сами храната си, яйцата, млякото, месото, маста, плодовете и зеленчуците не се произвеждат в Била.

5

Анонимен

преди 4 години

Целувки на авторката и приятна работа и желая

4

Анонимен

преди 4 години

Работа да има другото е Бош лаф наистина обичам да ора нивата аз човек от село офисите са важни но и от вкащти можем да работим заради вироса работа работа и пак работа

3

212

преди 4 години

Работа от вкъщи е най-отвратителното нещо. В офиса постоянно хора, купон, знаеш, че си там за да работиш. В къщи - работя, готвя през това време, децата хвърчат, обяд да им сложа и нито едно нещо не става както трябва

2

до 1

преди 4 години

Значи по твоята логика, цялата работа се опира на сеитба, оран и жътва?! Интересно. Ако беше така, човечеството щеше да е още на ниво австpaлoпитек. Айде малко по-реалистично. Има различни типове работа и всеки си избира какво да учи и в какво да се квалифицира. Пазарна икономика е, демокрация, има какви ли не пътища за кариера и изява. Всички модерни професии позволяват работа от вкъщи. Почти всички, айде.

1

Анонимен

преди 4 години

Към днешен момент в офиса ходя най-много 2 дни седмично. Последните 2 седмици не съм ходил и ден, защото е затворен. Когато съм в офиса- само някой идва при мен да ме разсейва. "Помогни за това, айде да пием кафе, тенис на маса, джага, дартс, playstation, айде с мене до Ikea да си купя нещо си, айде на оглед на апартамент, айде на тестдрайв на кола и какво ли не". В нас съм много по-концентриран и продуктивен, въпреки че имаме малко бебе и иска внимание. Имам си работен кът, светъл и просторен.