5

преди 16 години

А глаголЪТ "съм" (с вслучая "е") си е абсолютна индикация за подлог! Така че, правилно е да се каже "кой е авторЪТ на тази статия?".

4

преди 16 години

koi e avtora ... koi drug osven niakoi bezgrijen ofis-tiin koito misli za kupona dove4era dokato 4atka na pc-to ... a saita se 4ete dosta ...

3

gritz

преди 16 години

ммм да. И аз мисля, че не е лошо да се редактира тази статия.

2

gritz

преди 16 години

ммм да. И аз мисля, че не е лошо да се редактира тази статия.

1

victor

преди 16 години

Питам редакцията - Кой е автора? Прочетете внимателно втория абзац :В обвинението срещу бившия полковник се казва, че в периода 17 януари-19 май 2006 г. е прикрил 11 души, срещу които е трябвало да бъде образувано наказателно производство. За тях е имало достатъчно доказателства, че са извършили престъпление затова, че са спрели на пътя лица с над 1,2 промила алкохол в кръвта, които трябва да бъдат предавани на прокуратурата. И какво излиза - че автора на статията не може добре да напише едно по-дълго изречение.АМА ЗАЩО? прочетете втори път този абзац:За тях е имало достатъчно доказателства, че са извършили престъпление затова, че са спрели на пътя лица с над 1,2 промила алкохол в кръвта, които трябва да бъдат предавани на прокуратурата. ОТ ТУК ИЗЛИЗА, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ПОЛИЦАИТЕ, КОИТО СА СПРЕЛИ ТЕЗИ 11 НАРУШИТЕЛИ.