88

Анонимен

преди 4 години

До господина с каскета ,защо не чухме ,че те следите лично разпределението на 812 милиона евро отпуснати ни от Европейския съюз!

87

Реалист

преди 4 години

Явно ГЕРБ са измислили нова схема за присвояване на обществени средства.

86

Всички гоими

преди 4 години

да си предадат бизнесите и имотите на Кристалина доброволно,че да не идваме да ви ги вземем а че по-лошо ще станена съзнателните гоими ще им се позволи да си оставят по някой и друг шекел за дребни харчове ...аре че да няма по-строга карантина с танкове и кървища - обръщаите джобовете доброволно(съобщение от МВФ, Световната Банка и световния евреиски съвет)

85

ясно

преди 4 години

"Добросъвестни работодатели" - нашите фирми.С милиардите, които ще разпределят герберите покрай кризата могат да дадат на всяко семейство еднократно по 5 000лв. Подобна дистрибуция не би била най-ефективната мярка, но повярвайте ми, би била много по-ефективна и честна от това, което реално ще сътворят властниците ни.

84

ББ

преди 4 години

Многоуважаеми "бизнесмени",ГораноФ много добре знае,че имате двоини счетоводства,плащате под минималната и не произвеждате нищо,последните 30 години дИмокрация назначи бизнесмени гласуващи за власт имащите,точат се пари по програми,експлоатират се хора,обществени поръчки асфалтират в небитието за да се вземат едни пари..лицемерието и кражбите минаха всякакви граници,гл.прокорор моля тараш в задните стаички с компютрите за двойно..

83

Пхилосопхера

преди 4 години

Поредното доказателство, че ни управляват ***. Ако бях работодател, на когото тия са спрели бизнеса щях веднага да им изпратя всичките работници на борсата да им плащат 90% от заплатата, а аз да не плащам никакви осигуровки. Сега по андрешковски искат да минат само с 60%, но не вярвам да има будали дето да не си направят по-правилната сметка. Истинска мярка за помощ би била да поемат целите заплати и осигуровките

82

ББ

преди 4 години

Господ е Българин братя,нека не допускаме разрастване на чумата,заради децата ни,заради България,заради самите нас,ще се справим и с това,народа ни е надживял 200 г. византийско,500 години османско,бъдете отговорни и обичайте България,нашият и на децата ни Дом....Бог да ви благослови

81

НИКОЙ

преди 4 години

СТОЙТЕ СИ В КЪЩИ., РАБОТЕТЕ ОТ В КЪЩИ , ПАЗЕТЕ СЕ НА ДВА МЕТРА ЕДИН ОТ ДРУГ, НОСЕТЕ МАСКИ ,СПАЗВАЙТЕ КАРАНТИНА ,ПОДАВАЙТЕ СИГНАЛ ЗА НЕСПАЗВАЩИ ДИСЦИПЛИНАТА *** ,НЕ 14, 30 ДЕНА НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ .И НЕ ПЛАЩАЙТЕ СМЕТКИ ,ДОКАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ *** НЕ ПОЧНАТ ДА КОЗИРУВАТ НА ГЕНЕРАЛА!за невярващите , гледайте как гори и се разгаря европа.има брояч в реално време.който не иска не ги е намерил

80

ББ

преди 4 години

Пътя към Ада е постлан с добри намерения,едни работодатели близки до управляващите,държащи банкоматните карти на работниците си да не приберат едни пари а до хората да не стигне нищо,всички го знаят..пир по време на чума,30 години го гледаме тоя филм,бъдете отговорни,заради близките ви,заради хората които ви обичат и обичате,властта ще се възползва..те не са българи и човеци,обичайте България,ние сме Народ,братя сме,ще ни има...вън филите и фобите от Родината ми

79

Анонимен

преди 4 години

До fskype е собственост на microsoft а не на google умнико

78

Анонимен

преди 4 години

Сега като намалеят осигуровките,защото много хора ще фалират от дребните,Горанов ще харчи от тези за новите оръжия на армията.Следващия месец обаче кои ще харчи?Ами по-следващия?А тези освободени от работа отиват на държавна издръжка в бюрата по безработица.Чиновници ще започне да уволнява от раздутия щат,но и те там в бюрото по труда.Ще се образува маса от безработни,но и озлобени хора.Тоя май няма да мине само с оставка....

77

f

преди 4 години

Забранете на гугъла да влиза в България! Краде ужасно много!!!Краде логиката на търсене, оставяйки добрите бг логисти без работа, не е спрял да преснима книги и учебници, и скайпът е собственост на гугъл, така че и съдържанието на чатовете крадат! Нападнете гугъла, възвеличаващ сащ и разни богаташчета чрез кражба!

76

Зозо

преди 4 години

По обяд съм пратил файла в НАП за прекратяване на трудовите договори на всички. Още не го е потвърдило в НАП. Сметни системата колко е задръстена с прекратяване на трудови договори на персонал от кафенета, ресторанти и др. Много яко си го сложи Боко със затварянето на кръчмите. А април месец кой ще внесе ДДС и осигуровки?Фалит!!!

75

Анонимен

преди 4 години

Ако Горанов ми даде пари,понеже съм частник и досега само аз давам и нищо не съм получил от държавата,ще повярвам в дядо Мраз!Аз не вервам!

74

Анонимен

преди 4 години

Подпомагайте дребните търговци,хотелиери, ресторантьори и всеки един бизнес с до петдесет служители! Но защо ли имам чувството,че всичките пари от ЕС отново ще отидат в джобовете на"червените хиени"а всичко дребно ще бъде хвърлено на кучетата!

73

Анонимен

преди 4 години

Горанов ще даде 500 милиона на ББР ще служи за издаване на портфейлни гаранции към търговските банки и ББР да участва временно с опция за обратно изкупуване в капитала на дружества. Така временно ще се осигури безплатно финансиране на компании, които прибягнат до подобно решение.Демек на ''наши'' фирми и като не ги върнат уж държавата влиза с %.Това си е чисто източване на държавни пари!А ако случайно дойде някой заблуден ще му прилапат фирмата дори с една вноска да закъснее по кредита.Хиени!!

72

М, да ...

преди 4 години

продължение от 71необходимо е и някакъв може и малък %т да се инвестира в нещо! Пролет е и това е добра възможност!

71

Шефа

преди 4 години

Добросъвестни работодатели в България са изчезваш вид , а такива като добросъвестни управляващи са отдавна изчезнали!Виж престъпни и крадливи , като тоя наемател без наем - Горанов, са навсякъде в Държавната администрация!

70

Зозо

преди 4 години

610лв. мин. заплата = 256 лв. пълна осигуровка+данък, 477 чисто за получаване. 60% са 286 лв. от Горанов. Аз трябва да платя 191лв+256лв= 447лв. на човек. Въпросът:ДЕ Е КИРО НА КИРИЯ :))))))))))))))))))))))))))))Днес всички аут в Бюрото по труда.

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Никога, то тоя вирус беше създаден общо взето за вас.