8

до 2

преди 4 години

Престъпление е също, да се създават деца с по 2 мозъчни клетки, като теб! Аз по - остър и очевиден сарказъм от коментара на номер 1 рядко съм срещал. Невъзможността да го определиш като такъв издава коефициент на интелигентност под 70, което пък поражда съмнения дали вашите не са брат и сестра?!

7

Кико

преди 4 години

Евала на Синиза

6

Анонимен

преди 4 години

След новината за колегата му Гарсия, да си стои плътно вкъщи.

5

Един

преди 4 години

6 е прав за думата карантина

4

Тъпанар

преди 4 години

До 2Всъщност идва от италианското карантино, което означава същото като френското каран - 40. Понятието е въведено през 14 в. от Венецианската република. Всички пристигащи кораби са чакали по 40 дни, за да влязат в пристанищата, за да се избегне разпространението на върлуващата тогава из Европа чума.

3

тоти

преди 4 години

Педставете си че сте инвалид в количка и цял месец чакаш и се надеш да дойде някой да те изкара на сред природата ...но се запитайте ако знаете че след 2 мес. хвърляш количката !!!- ще издържиш ли още месц ДААААААААаааааа!!!

2

До 1,3

преди 4 години

Иронията ти е за минус.

1

до 1

преди 4 години

Тази карантина е само 14 дни. Думата карантина, означава 40 дни. от френското каран(т)!!! Който не вярва да прочете откъде идва думата "карантина" - от град Дубровник. Мъка е, но е измислена за доброто на обществото което е осъзнато. Престъпление е за такива ***.и като тебе. ***, които са престъпление за човечеството.