10

ТИТА

преди 4 години

И МЪЖЕТЕ СА ТАКА, НО НЕ ГО СПОМЕНАВАШ!КОЙ БЪЛГАРИН ЩЕ УСПЕЕ ДА ИЗДЪРЖА ЖЕНА, 4 ДЕЦА, КЪЩА, СТОПАНСТВО......АКО НАМЕРИШ ТАКЪВ, ДАЙ ГО НАСАМ. ЗНАЕШ ЛИ, КОЛКО МЪЖЕ СА БЯГАЛИ КАТО ОТ ЧУМАВО, САМО ДОКАТО СПОМЕНА СЕМЕЙСТВО???????????

9

българин

преди 4 години

Устата ми се изкриви от години да повтарям,че нашата християнскя жена отказа да бъда съпруга и майка.На ви сега равенство на половете,женско образование и кариера,на ви женска свобода и пр.дивотии.По днешните стандарта,нашите дядовси и пра дядовци щяха да бъдат квалифицирани като ***,които са потъпквали жената.Но тогава българката е паждала между3-8 деца средно през живота си.И така стигнахме до 9 млн.Но тази извратеност загпоби цялата християнска цивилизация.В Европа от 50-60 г.настъпи срив

8

ммм

преди 4 години

И отново казвам и повтарям, че аз съм фамилно обременен с диабет; за да оцеля тези дълги години, аз винаги съм се хранил с храна произведена непосредствено то мен и то от село; селският ми двор, който никак не малък, т.е. 8,900 дка, в него абсолютно всичко има; препарати за растителна защита не ползвам; използвам само биологични препарати мое производство; ябълки, круши, дюли, дини ... всичко това го имам в изобилие ..; е, купувам от магазина, например тоалетна хартия, ориз, но не и хляб!

7

Анонимен

преди 4 години

ами аз съм от село, стоките са по скъпи с от 15ст до 1.50лв спрямо града.

6

До -До 4

преди 4 години

Не е вярно, че по селата стоките са по скъпи, виж това, че са с по ниско качество, това е вярно. Малките селски магазинчета зареждат от хипермаркетите най евтината храна и като си сложат малка надценка, цената се изравнява с тази на града. Но не това е най важно, храната на село в пъти е по добра(може да стане), ако хората които искат да живеят на село си я произвеждат сами. Във всички случаи ще бъде по чиста от тази която си купувате от хипермаркетите. Всичко може да си произведе човек на село!

5

Евтини домУве

преди 4 години

Някой остров не се ли продава?

4

Анонимен

преди 4 години

До 4Абсолютно Сте прав,само в часта за подпомагане на семействата НЕ!Държавата на първо време трябва да асфалтира пътищата до хубавите изостанали селца ,да отвори хранителни магазинчета може и за 4часа и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с цени като в града!Защото в селата ,особенно в по отдалечените е по-скъпо от града!

3

Навремето

преди 4 години

Бай Тошо така искаше да възроди Странджа-сакар, искаше да прави селища за млади хора, отпускаха пари за къщи и земя, но работата не се получи. Сега има толкова хубави обезлюдени села у нас, чужденци с възхита живеят в някои от тях, защо държавата не се замисли да ги възобнови, да подпомогне младите хора финансово, да се модернизират селата, да ликвидират битовата престъпност и тогава България ще живне. В големите градове се гъчкат като копърки и дишат мръсен въздух който ги разболява!?

2

Анонимен

преди 4 години

Какво градче това си е село с 900жители до границата с Унгария!Да беше на морето на някой остров с плажове ,да вземем да се преселим там ,иначе и ние си имаме хубави къщи по селата,може и да не са без пари но няма никакви условия за постоянно жителство.Хвърляш месечна заплата от 1000лева и си собственик на що годе запазена къща в тихо балканско селце.

1

Старт

преди 4 години

Запопнете, сега да пишете че и в София ще станат 300 евро. Давайте хейтърчета, живеещи при мама и тате