21

Нептунов

преди 4 години

Ще усетите много скоро яростта на БОГ по въздушно и капков път от небето падащи под формата на дъжд още вируси, преживели ледовете от Антрактида и остояли на горещината от слънчевото, радиационно изригване, което се наблудава в момента, смесици директно паднали върхо главите ни също и на мутиралия вече от ковид19 в ковид22 много скоро през 2020

20

Анонимен

преди 4 години

Заради коронката е. Толкова много хора вдигнаха температура. Няма как да не се отрази

19

Ivaylo

преди 4 години

Питайте ги тези във Венеция фейк ли е ...

18

Reo

преди 4 години

Ще ме извините, но се налага да поравя някои от вас. Гренландия, когато е открита не е била зелена и не е кръстена затова така. По време на една от междуклановите войни в древна Норвегия, загубилият войната крал е бил прогонен с цялото си племе от страната. Той открива Гренландия, по-късно той се връща и обявява че е намерил райски, зелен остров. По този начин си отмъщава с една голяма лъжа. В Гренландия учени сондират леда с километри дълбочина и изследват промените в климата от векове .

17

Пак ни Тумбергираха

преди 4 години

тая песен за топенето на ледниците от 1980 я слушамза 40 години обаче нивото на океана и с милиметър не се вдигнаминалата зима "еколозите" обираха табелите от ледниците в алпите дето казваха "този ледник след 20 години няма да го има"

16

до 16

преди 4 години

И аз така мисля. Не знам защо всички изперкват заради климатичните промени, май не знаят, че земята върви в цикли и просто пак навлизаме в по-топъл период.

15

Наблюдател

преди 4 години

Като се топят, да се топят. Какво е това час по час насаждане на вина у хората. Изпратете Грета - тя ще го оправи. Ледников период може да докара.

14

Ха-ха-ха!

преди 4 години

Както би казал бай ви Доню ако беше ескимос: "Да направим Гренландия отново зелена!"

13

до 11 от 8

преди 4 години

Моля? Първо не беше поканен в разговора ни. Второ ако имаш да покажеш знание, покажи. Трето ние сме нормални "купувачи" , а не разбирачи. Разликата между едните и другите е, че първите могат да си купят. Електрическият двигател не е нищо , ама нищо ново. Не знам какво трябва да чета. Карах Тесла до преди месец, тази седмица пробвах на Ягуар новото ай - пейс бижу, но най-вероятно ще избера хибридна версия.

12

Анонимен

преди 4 години

Когато Гренландия е била открита, тя е била един зелен остров без лед. Затова са я кръстили "Гренландия" (зелената земя).Периоди на затоплян и охлаждане е имало много пъти. Нивото на световният океан се покачва през последните 200 000 години, не от вчера. Макар и в момента да се покачва, темповете на покачване намаляват. Престанете да всявате истерия, достатъчен ни е коронавирусът.

11

Перничанин

преди 4 години

До 8 и 9 ахахаха големи разбирачи има на ел. автомобилите. Има какво да прочетете още за тях, всъчност вие нищо и не знаете :) .

10

до 9

преди 4 години

Освен , че са скъпи и зареждането е проблем. Аз гледам в момента плъг-ин хибридите. защото да завися само от батерията ме държи в безпокойство. Където живея има станции, не са малко, но понякога няма бързо зареждаща станция или не работи на пълен капацитет и вместо 40 мин , чакаш 3 часа. Това не е качеството на живот, което искам. Плъг-ин хибрида ще ми дава 60км на батерия, което за моето ежедневие е повече от перфектно. Цената не е малка, но имам голяма отстъпка на данъка

9

Анонимен

преди 4 години

До 8Да кажем че батерията ще я променят скоро.И пак и отново един малък ел автомобил с размерите на опел астра примерно струва 100 000 лв.То е ясно че е моден аксесоар а не избор на обикновен човек.Дори и да вземаш 3-4 хил лв месечбо коеро за Бг е отлична заплата пак 100к са си 100к.Ще бачкаш 10 год за малка кола на ел батерийки ?Няма много такива луди.

8

до 6

преди 4 години

Ти мани цената. Докато произведат батерията, изхвърлят толкова въглероден диоксид, колкото 300 000 км дизелов двигател.... супер еко

7

Анонимен

преди 4 години

Бомбардировка от апокалиптични новини. Сега и метеорит трябва да се зададе и туй ще е то...

6

Анонимен

преди 4 години

Е хубаво преди доста години Гренландия е била джунгла.Намират скелети от динозаври,парчета вкаменени дървета,папрат запечатан в скала.Очевидно пак ще става джунгла.Трябва да измислят начин как да разкарат въглеродният двуокис който е в излишък.Е в това ако искат би ърябвало да налеят милиардите а не в електрически автомобили които струват колкото порше.

5

глупости

преди 4 години

До Анонимен 1Просто климата се стопля!Случвало се е и преди!

4

Анонимен

преди 4 години

Вируси, климатични промени, земетресения, природата се опитва да се излекува от паразитът наречен човек.

3

Хахаха

преди 4 години

До 2100г. увеличение със 17 см.До 2100г. я камилата, я камиларя!

2

Анонимен

преди 4 години

Да си поръчат от МВФ една хладилна инсталация на кредит от 1 трлн. за спасяване на климата.