66

Gost

преди 4 години

До Икономист-корифейТо цените се променят на всяко зареждане ако не сте забелязали и то в посока нагоре!

65

Анонимен

преди 4 години

Трябва да измислим начин да се информираме къде са пуснали тоалетна хартия!21 век сме трябва да има начин да разбираме за дифицитни стоки от първа необходимост

64

НЯкой

преди 4 години

Алчността и глупостта ще ни погуби. Всички са навън работят всички магазини дори и тези който не трябва. КВИ МЕРКИ КВИ 5 ЛЕВА. Можем без много неща НО БЕЗ ЗДРАВЕ можем ли . Държавата обслужва първо алчния работодател. А Нйе винаги ще сме за последно. Който остане. Пълна забрана само аптеки, банки, хранителни стоки. Доставки през граница на храна, лекарства, горива, стоки първа необходимост. Това трябва да стане.

63

Анонимен

преди 4 години

Много си е добре столицата така.Спокойно както през 80те години.Иначе тълпи от безделници и навлеци от всички крайща на държавата по улиците.Медиите само радухват изтерия.Хората които найсти работят пак си работят.

62

Анонимен

преди 4 години

Гътваш ли гътваш Ковит 19, БКП лаяйнярец в напреднала възраст!?

61

Храна за размисъл

преди 4 години

Помня като дете родителите искаха да се изпотя и това ще ме излекува,а за да се изпотя трябва да загрея тялото си.Сега пък високата температура повод за паника.Ами който ползва градският транспорт и трябва да ходи на работа ако се разграничи и там бройката какво ще стане?В магазина малко хора влизат обаче от вън навалица. И какви са тези мерки и къде са мерките всъщност? Луда и неадекватна работа на институциите.

60

и ...

преди 4 години

аз съм земеделски стопанин, следователно трябва да съм си в стопанството, да работя, да действам, а аз не мога да мръдна ог големият град ... зари някакъв си Бойковид-20; синекурниците в Държавата, от които ние въобще нямаме нужда, те могат да си цъкат на компютрите, защото те нищо, абсолютно нищо не произвеждат. Интересно ми е, като спре да работи и да се развива селското стопанство, тогава какво ще ядем, цъканка или масаж по клавиатурата на компютъра? Просто питам!

59

Анонимен

преди 4 години

57, опашките се правят точно от хора, които още не могаг да схванат, е хранителните магазини си работят и те са опразнени.Днес стадо овце седеше пред Лидл, а 50 м в страни имаше квартален магазин - пълен със стока и без опашки. И тоал. хартия има даже.Стадна му работа!

58

Анонимен

преди 4 години

Изтрещяването е повсеместно!

57

Икономист-корифей

преди 4 години

Аз мога да ви кажа елементарно как да се намали/елиминира това презапасяване с нерационално големи количества без да се слага лимит на бройки, без купони и т.н. Просто всяка следваща бройка след 2 се продава на двойна цена...напр. стекче тоал. хартия 2лв, 2 стекчета х 2лв = 4лв, обаче! 3то стекче +4лв, 4то стекче +8лв. и т.н. същото за олио и вс. останало. Тогава всеки ще купува само толкова, от колкото реално има нужда

56

Анонимен

преди 4 години

След дунишкия ***, софийската клоака е най-уродливия град в цяла България. Боли ме кво става в тая помийна яма, да потъва вдън земя.

55

Анонимен

преди 4 години

Нормално да е пусто, в момента не познавам човек, който да ходи на работа- всеки по някакъв начин работи от вкъщи. Говорим за квалифициран труд, не за миячки, държавна административна *** и касиерки. Големи адмирации за лекарите, които се излагат на риск всеки ден. Радвам се, че по транспорта е празно, за да могат да пътуват спокойни до работа, че някой няма да ги зарази. Поръчвайте храна онлайн, плащайте онлайн, пазете се и си стойте вкъщи! Днес над 500к работещи го направиха! Евала!

54

До 56

преди 4 години

Защото ако помислиш малко ,аз не бих чакал утре пак по час и отгоре да вися за да мога да влезна в магазина . Презапасяват се хората да си седят в тях а не да се мандахерцат по улиците 😉

53

Гробокопач

преди 4 години

"Бойковид 20". Етимология: Опасен вирус от групата на кратунавирусите. Силно заразен. Води до хронична умствена недостатъчност и тъпота, беден речови апарат, пристъпи на наглост, дебелокожие и арогантност. Прихваналите го се изолират в две специални болнични заведения: тези под карантина в НС, а тези с тежката форма на заболяването в МС!

52

airtrafik

преди 4 години

всичко е пусто, само самолети интензивно кацат на летище софия цяла вечер и сутрин, най-вероятно идващи от рискови държави, медиите също продължават предаванията, с много участници в програмите си, могат като образованието да минат онлайн

51

ioan

преди 4 години

До Пенсионерраково болен си, защото все другите са ти виновни

50

Гробокопач

преди 4 години

И в Пловдив електората брутално се е сдухал от Бойковида (Бойко-Ковид, точното наименование на пандемията). Улиците пустеят, а женските напълно са се изпедепсали с маските. Навсякъде мирише на Страх. С такъв електорат, човек не може да прави История. Той за нищо не става.

49

Дзъ

преди 4 години

Силно е да се каже че София е с празни улици и затворени магазини. Карантина да се обяви и да приключим с разнасящите зараза

48

Анонимен

преди 4 години

За съжаление говорим за тотално ограничаване на права и свободи, съобразно мнението на група хора. Страха, не приемането на другите и липсата на човешкото ескалират със страшна сила. Точно като при война - един казва тези са лоши и другите като овце повтарят. Мерките на правителството са лоши защото епидемията би могла да продължи и година и да повтори и да потрети. По-правилният подход би бил да се отделят милиардите за развитие на здравната система по-истински начин а не да се протака.

47

Пенсионер

преди 4 години

Да благодарим на братския комунистически Китай за подаръка който ни направи.Да благодарим и на СССР за Чернобил. ОТ 7 % на раково болни преди , сега 20 %.Аз самия съм раково болен.