23

Анонимен

преди 4 години

И сега англетата си викат "оф слава богу коронавирус е" че нали знаете в Банско от блалгоевградчанки това е най малкото което може да хванеш ;)

22

Анонимен

преди 4 години

Като няма държава, англичаните си развяват байрака в Банско.

21

До 15

преди 4 години

И защо да не си купуват хората тоалетна хартия? Знаеш ли,че не само в България я изкупиха. Едни мои роднини дето са в Германия в средно голям град казват,че са останали само кухненски ролки. Кризисното положение тук е 1 месец и още днес мога да ти кажа,че много стоки липсват и не се знае кога и какво ще заредят. Хора купувайте най-необходимото с най-дълъг срок на годност. За наеми се говори,че ще могат да се платят разсрочено. Разболеете ли се може да заразите и най-близките си.

20

ДА

преди 4 години

Затворили!Какво дремахте до сега!?Австрия закри ски седона,ние чакаме,да се появи болен и тогава да затворим!Да ви имам извънредното положение!

19

Споделено

преди 4 години

И испанци са много долни,тия дето са в София. Нарочно сякаш се приближават много близко до лицата на хората в хранителните вериги. В Испания също бая народ го е тръшнал корона вируса и на тия туристи дето са у нас хич не им пука,че може да са заразени и да заредят още хора.

18

Анонимен

преди 4 години

Дръжавата е под карантина,обаче англетата си карат ски ,е айде кажи ми честно/..

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Пак си недоволен! Нали в началото *** и сие бяха недоволни от строгите мерки. Сега, като ги въведоха, защо чак сега! Зайо си с шапка, Зайо защо си без шапка. Симов какви ги говори онзи ден?

16

анонимен

преди 4 години

За съжаление някои хора все още не могат да проумеят за какво става въпрос. Това продължи ли още 2-3 месеца, някои не само, че няма да карат ски и да ходят по спа курорти, а няма да има и какво да ядат. Дъравните служители да не си стоят и те тихо и кротко по бюрата и да си мислят, че едва ли не са подминати от икономическите проблеми, които предстоят. Свърши лапачката и за тях. Предните месеци се гавриха с бизнеса по всячески начин, през идните месеци ще си го получат обратно, няма страшно.

15

съборете Банско

преди 4 години

Тя зоната е за закриване по принцип. Съсипаха природата и планината, и местния бизнес го задушиха. Сега е моментът да се съборят всички хотели и Банско пак да стане малко китно градче.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Кой умира? По улиците ли падат? Чичо ми, дето няма лев. Всичко пропи. Продаде водомера. Спряха му тока. Жив и здрав. Всяка вечер се прибира пиян и пее! За самотните стари хора, децата им са наели да ги гледат. Купуват цигари, повели кучета. Нямат пари да си платят сметките и умират!!! Айде на Радевица Мерцедеса, *** и Майчето простотиите!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Ох, на бате протестъра! Протест до дупка. А, за какво да протестират? На *** човек му дай демокрация и му гледай сеира, или му търпи наглостта. В Германия, Китай, че дори и в Италия да си чул някой да протестира?

12

Анонимен

преди 4 години

Как за какво? Високите цени на ток, парно, храна, лекарства. Или на теб всичко ти е наред.Пенсионерите умирали, ами ще умират с 200 лева пенсия. Никой не брои умрелите от глад.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15И за какво точно трябва да се протестира?

10

Анонимен

преди 4 години

Милиони хора по света ще останат без работа.Ще умрем от глад.Магазините ще се изпразнят за две седмици.Вместо да се протестира всеки тръгнал като луд да се запасява с тоалетна хартия и брашно.След 2 седмици, когато работодателя ви е фалирал яжте хартия.

9

Анонимен

преди 4 години

Хабят тестовете за корона за чужденци , а после нас с какво ще ни тестват като и без това тестове не достигат ?

8

Анонимен

преди 4 години

Защо се позволява на болни и заразени с вируса да влизат в страната ни? После хотелиерите виновни, че ги настанявали. Още преди месец трябваше да затворят границите и. който влезе, да минава задължително през карантина и тест, за които да си плаща.

7

Честно

преди 4 години

Ех тоя бизнес, видяхте ли хотелиери? Занапред ще има ли желаещи да идват в Банско хотелите ви? Ако ги бяхте затворили навреме, ама не...

6

91981

преди 4 години

Нали извънредното положение се състои в спирането на всякакви струпвания/събирания/общи прояви?!? Тов е валидно за абсолютно всеки, ДОРИи за бизнеса в Банско. Върнете чужденците в родните им места, а Банско го поставете под каорантина, докато трае извънредното положение. Пак питам защо не задържат под карантина всеки идващ в България на КПП, през което влиза на наша територия?

5

Анонимен

преди 4 години

До Р.РадКакво си се затъжил за Кремъл? Гледай си твоята кочинка, че явно пари този месец няма да видиш

4

Р.Рад

преди 4 години

А Кремъл защо не взима мерки?! Искат да пукнат възрастните руснаци?