45

Анонимен

преди 4 години

Китайците се пребориха с оргиналния вирус,а на нас ни вкараха италианско менте да си бием главата! Отбележете-всички носители "си идват" от други страни,а ние не можем да се справим с тях! Ами стадионите за какво са?!

44

Анонимен

преди 4 години

ни виждам никакъв проблем, да си изкарам един месец ваканция в къщи. и без това беше ми писнало на работа. не разбирам кво се оплаквате.

43

Сървайвър

преди 4 години

Оцелели? Имате предвид онези 20 моилина оцелели, при първоначална бройка от, хм, 20 милиона?

42

Анонимен

преди 4 години

Китайците са дисзиплинирани и се справиха, въпреки че им хвърлиха вируса, а Щатите ще изгопят с техните гетa

41

Кристиян

преди 4 години

Стига с тия вируси кой туй нещо и маски да слагаш същата работа

40

Гладен Брокер

преди 4 години

Стига с тея вируси бе, я пуснете една статийка как цените на имотите са стабилни и търсенето на панелени коптори надхвърля предлагането

39

Анонимен

преди 4 години

Ето го и финансист номер 1 в света- dimbill ! Той разясни произхода и целта на вируса ! Ама точно в държавите,които косвено защитава биха го разстреляли за подобни думи !

38

Комунистическа Чума

преди 4 години

Ех, Комунистите намериха начин и Дистанционно да Ликвидират Капиталистическите си врагове - Отдалечено чрез Уханска БелоДробна Чума!

37

Dimbi II

преди 4 години

кратко, точко и ясно : ... СЛЕД СВЕТОВНАТА КРИЗА ПРЕЗ 2010 ГОДИНА , СВЕТЪТ УСПЯ ДА СТЪПИ НА КРАКАТА СИ , ДА СЕ ИЗПРАВИ И СЕ СПРАВИ С ФИНАНСОВАТА КРИЗА !ПОЧТИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПОСТИГНАХА ИКОНОМИЧЕСКИ НАПРЕДЪК А НЯКОИ ДОРИ СЕ НАДСКОЧИХА . ОБАЧЕ ОТ ТОВА НЕ ПЕЧЕЛИ М.В.Ф. !!!!МЕЖДУНАРОДНИЯ ВАЛУТЕН ФОНД , КОИТО Е КЪМ СВЕТОВНАТА БАНКА А ТЯ Е В САЩ, НЯМА КЛИЕНТИ , ТОЕСТ , НИКОЙ НЕ ИСКА ЗАЕМИ , ТОЕСТ , ФОНДА ( БАНКАТА И САЩ ) СА НА В МНОГО ГОЛЯМА ЗАГУБА , ТРИКРАТНО ФАЛИРАЛИ И СПЕШНО ИМ ТРЯБВАТ

36

Анонимен

преди 4 години

Хайде театъра да приключва. Три месеца и омръзна ми. Този филм са го давали по тв то , филми-бол. Човечеството оцелява , Героите накрая се прегръщат и целуват.Край.

35

НИЩО НОВО

преди 4 години

До Анонимен 41ТОЧНО ТАКА - ПРИ "ЧУМАТА ПРИ ИМПЕРАТОР ЮСТИЯН":1/ НЕ СА ЗНАЕЛИ СРЕЩУ КАКВО И КАК ДА СЕ БОРЯТ- КАКТО В МОМЕНТА У НАС И ОКОЛО НАС2/ ТРУПОВЕ Е ИМАЛО ПО УЛИЦИТЕ - ПОЧАКАЙТЕ : В ПО КЪСЕН ЕТАП ЩЕ СЕ ПРОЯВИТА ВСИЧКОТО Е КАКТО Е БИЛОПОЧАКАЙТЕ МАЛКО - ОЩЕ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ

34

Анонимен

преди 4 години

Европа се бори с вируса , както с чумата от 12-13 век.

33

Анонимен

преди 4 години

Гледам пopнак и лъскам. Друго ми не требе!

32

Анонимен

преди 4 години

Изолираш се с 2 20 годишни и достатъчен запас от пиене и храна. Няма никаква опасност да се почувстваш изолиран...

31

Вие сте полудели бе

преди 4 години

Каква изолация.... Идва пролет, навън времето започва да се затопля. Започва и риболовният сезон. Изключете си телефоните и вървете сред природата, в планината да ви напече слънцето и да подишате чист въздух.

30

Mente in China

преди 4 години

Не на ментетата от страната на ментето! Жалко за хорицата там и те трябва да ядат и затова заливат света с ментарски долнокачествени стоки. А ти нашенецо, продължаваш ли да се радваш на "иновативните" ксиоуамита, хоявеи, баолини и Сие талиги от ментарската страна, а? Хората измислили Ес Класата и Айфона а ментето вируси!

29

До 26

преди 4 години

Не гей, а анти-корона вирусен парад. Да гоним всички злият китайски демон.

28

до 30

преди 4 години

Ти си Number 1

27

Анонимен

преди 4 години

Затвориха баровете в моя град и сега няма къде да се напия

26

Анонимен

преди 4 години

Добре, че в девет часа пляскахме, че от както спряха талончетата и щракането с пръсти по чалготеките, не знам какво да си правя ръцете.