30

Анонимен

преди 4 години

Те ле ми казват...

29

до 34

преди 4 години

Тъпотия, човек, тъпотия. Самосъзнание чакат от хомо еректус. Прилича на човек,ама не е

28

Анонимен

преди 4 години

Една съседка се върна преди седмица от Европа и от тогава тя и семейството и Вършеят из София - на пук ! -без маски ,без ръкавици . това лошотия ли е ? безотговорност ли е ?

27

...

преди 4 години

До ВасилевСвръхсекретна информация викаш. А 100 човека я знаят. И кое е тогава свръхсекретното бе да ти го туря и на тебе у дебело черво.

26

до 29

преди 4 години

Идва идва , ама както идва в сряда може и да не идва, зависи как ще се рутура пощата. Разни арогантни смешници пишат по интернет да "блеснат" анонимно. Живей си скотския и снобски живот, вярвай си, че си най-важния във вселената, като поостарееш ще ти дойде друг акъл в главата. Не е до пари, до осъзнаване е. Не виждам защо ще се дразниш с нормалния българин, които има нормални житвйски проблеми и е притеснен за семейство, родители...освен комплекси друга причина няма,брат.

25

Анонимен

преди 4 години

Мерси много за информацията. Маски си купих от UK, идват в сряда. Да не съм луд да дам 20лв. за маска със сменяеми филтри 3М, N95, която там струва пенсове. С карта плащам всичко от 15 години- с пари в брой не работя. Е, всеки месец, разбира се, изтеглям по едни 1000лв. да имам някакъв кеш- понякога е нужен от време на време предимно в стриптийз барове. Всички сметки и данъци плащам само онлайн. Човек с шесфцифрен оборот на кредитната си карта съм и относно плащания и сигурност съм доста на "ти"

24

Анонимен

преди 4 години

Пример за отговорно отношение към семействотоПешо вече 10 дни спи при любовницатаЗа пръв път имаше начин жена му да го хвали

23

Анонимен

преди 4 години

Защо триете...че шведите ще ни полазят връщайки се от джоб- гурбетЗащо пречите на хората да се информират и пазят

22

kaputt

преди 4 години

до Василев, като цяло пишеш адекватни неща но не са актуални в този момент, в момента приоритет е индивидуално оцеляване, дай адекватен съвет за това положение , а после като оцелеем пак ще те четем Проблема е че в момента всеки човек иска да покаже колко е самоволен и как някаква си власт там някакви гл.у.па.ци ще му казват какво да прави, този вид отношение е потенциална заплаха , имам такъв съсед и няма начин да му обясня че положението е сериозно, ето дайте съвет за тази ситуация

21

Край

преди 4 години

При опит за изнасилване можете да се пазите с кашлица. Ако искате де.

20

Анонимен

преди 4 години

Аха, ние да си седим по къщите, а заразени англичани да карат ски и пият бира по курортите?! Няма да стане. Излизам на разходка и ще се мотам до откат. Нагли сте!

19

Анонимен

преди 4 години

Спете си вкъщи не при любовниците. Мерките и теглилките които ги взимат са закъснели с два месеца. Януари месец пишех. Затворете границите спрете полетите. Но никой от управниците не чете Сайтове те четат само къде има офшорки да си покрият милионите. Сега ни подпалиха стабилно. От цялото бездействие на баш управниците ше го отнесе баш племето. Чакаха от брюксел заповед но тя така и не дойде. В брюксел като плъднат у бугарско се населат. Но пък ще приберат 812 милиона за справяне с куРоната.

18

Bog da ni pazi

преди 4 години

MVR da pusne zatvornicite schtoto sa na gysto i glei ko stava?

17

Анонимен

преди 4 години

Които и да ви заговори на улицата или по телефона казваите НЕ ИСКАМ! Разкарай се.Полицията няма да ви иска пари в Петък в Банкя на чешмата глобяваха неправилно паркирали и един шофьор ги пита дали може да плати на тях казаха му НЕ МОЖЕ!

16

Умбабаев

преди 4 години

Тоалетна хартия купихте ли си достатъчно?

15

Ало, ЩАБА

преди 4 години

В подкрепа на мерките, е необходимо на възрастните хора /не само записаните заа социален патронаж/ да им се дотавят хранителни продкти Цяла армия от шофьори на служебни автообили правят по два курса с рзнокалибрени началства и са на заплата. Всяко ведомство да пренасочи шофьори и коли за тази услуга към социалните служби. Така уязвимите са изолират и няма да създават проблеми на здравната система.

14

Измамен

преди 4 години

Ще ви светна и Аз за една схема по която ме измамиха мен преди времеИдват двама съмнителни и ти предлагат ремонт за малко пари били се върнали от Англия!Ти вярваш на това което те лъжат и се съгласяваш а те си водят още и те ограбват

13

Анонимен

преди 4 години

Погледнато реално и трезво на нещата трябва да се вслушаме в съветите защото връщащите се от там нямат работа тук и ще въртят далавери и измами с нас.Бих добавил още един съвет не се доверявайте каквото и да ви говорят непознатиДори ако искат да ви помогнат с ремонт за малко пари това е измама и ще ви оберат.

12

Чиновник

преди 4 години

Простолюдието, вместо да се правите на интересни, спазвайте указанията на властите. С безотговорното си поведение, само влошавате ситуацията включително и СОБСТВЕНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ. Ако продължавате да се правите на големи тарикати държавата може веднага така да затегне мерките, че ще се чудите откъде ви е дошло.

11

Анонимен

преди 4 години

Прав е психиатърът Сотиров за регреса. Регрес означава да се държите инфантилно.Някой трябва да ви пази, да ви носи храна в къщи, да ви дава джобни...Аре пораснете!Най-много ме е яд на туристическите фирми:Пари имате, купувайте каквото се продава в момента-храна, лекарства, маски, реактиви за тестове.Проблемът на Прехода в България е, че БГ фирми се поддържат от системата в името на българското.Грешка!-всичко неконкурентно в трябва да си иде от бизнеса !