21

от село Остров

преди 4 години

Ние в село Остров, на кея пеем Nabucco на Verdi. Вятърът разнася песента надалеч, стигайки чак до Южна Румъния. Каква гледка, какво нещо!Ние сме оптимисти и сме дълбоко уверени, че при нас този вирус няма как да достигне, защото сме хора с положителна енергия.Надяваме се, в най-скоро време всичко това да приключи и да започнат веселбите по Дунава; това ние дадено от нашият Спасител - Иисус Христос.Жалко, че няма вече кораби по Дунава, нито друг превоз.

20

Анонимен

преди 4 години

Трябва с указ да задължат всички шивашки ателиета в страната да шият само маски Държавата да им носи плат и да почват денонощно да шият срещу добро заплащане и после да се раздават на хората Да обикалят по домовете екипи и на всяко семейство да се дават маски

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВируса удря най-вече пенсионерите Младите не ги засяга много Познай кой ще спечели /пак / следващите избори ...

18

Анонимен

преди 4 години

Държавата България се обърка окончателно при управлението на Бойко Борисов. В опера шия маски, а тези от Министерския съвет сигурно пеят арии. То само с дисциплина и прехвалена стабилност няма да излъжат хората, че живеят по-добре. Борсовите индекси са най-точния показател за икономическото състояние, а те не са се увеличили през последните 10 г. Толкова за прехвалените икономисти, финансисти, експерти и политически лидери от Герб и техните коалиционни партньори.

17

Kiro

преди 4 години

A nie stroitelite peem Giuseppe Verdi, Và pensiero (Nabucco)

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Опасно е, разбира се!Особено когато си лоботомиран и се пениш на свободната трибуна на интернет. Да !@$%

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСофийски селянино,пак ли злословиш по българските граждани,***!Няма да се научиш на култура и уважение към съгражданите си,*** софийски!

14

Анонимен

преди 4 години

Бургас дава пример

13

ШибиРиби

преди 4 години

Театрите да отиват да поливат земеделските култури

12

Анонимен

преди 4 години

До ГостПродават в интернет,поръчай си,ако много желаеш!

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТака ще е, лошият материал ще се тълпи натам, докато му викате Провинция, сякаш вие сте Парижани

10

Анонимен

преди 4 години

Браво ! като гледам в Провинцията се справят много по-добре от София , дисциплина ,правилни мерки ,солидарност,социални и тн , явно в София е дошло най-лошия матрял.

9

Анонимен

преди 4 години

Боже, прибери си вересиите, докато не са съсипали хубавия град.

8

Анонимен

преди 4 години

Похвална инициатива ама не е ли опасна.От какви материали се шият? Тестват ли се?Маската не е просто един *** на устата.Дори и сертифицираните маски които се предлагат са с маркировка FFP1 - противопрахови.За вируси трябва да е FFP3. Преди кризата последните бяха по 2,5 лв.Вие си правете сметката колко ви лъжат.Надявам се ,че съм бил полезен

7

Анонимен

преди 4 години

Какви политици са се изказвали за маските от плат? Има информации от опити с еднократни и платнени маски, според които платнените не предпазват изобщо, но и увеличават риска от зараза поради задържането на влага. Също и че нещо, шито в опера и прано в пералня, не е стерилно. Дали е така не знаем, не сме специалисти.

6

Гост

преди 4 години

Уж щеше да се зареждат маски по аптеките,а още няма и спекулата е яка.Трябва да се подходи както в Хърватска,контрол на цените.Днес купувам ръкавици кутия от 8,50лв преди седмица е 13,30 лв.Над 40%,препаратите да не говорим,маските и каквото се спомене ,че помага или предпазва то моментално се препира по складовете и се надува цената.

5

Ферли

преди 4 години

Браво!!!Това е разлика между бели хора и темно-зелени.

4

Ха-ха

преди 4 години

Хахах, нали маските не предпазваха? За какво са им на разносвачите? Както винаги и във всяка държава в криза политиците се скъсват да лъжат. Пък после, защо имало паника и хората се презапасявали - защото хората не могат да разчитат и на думичка. Днеска казваге едно, утре противоположното.

3

Анонимен

преди 4 години

Maskite nischti ne oredoasvat ne,se sablujavaite

2

Анонимен

преди 4 години

Tova trabvasche ot januari da se po4ne no prav.na gerb sakasnja mai epa te sa ora be