25

Ами

преди 4 години

Историята ще се пренапише, това е ясно.Дайте първо да видим колко ще останат да пишат.Бъдещето няма да е ,както го планувахме, плановете се промениха.

24

Италия

преди 4 години

Коронавирус в Италия, 27 980 положителни случая и 2158 смъртни случая. Бюлетинът от 16 март

23

Kugelblitz

преди 4 години

Любимият ни кораб дори не е толкова репрезентативен, защото средната възраст на всички намиращи се там е 58 години, докато в Италия средната възраст на населението е 48 г. И седемте починали на Принцесата са над 70 години. Следователно 1.7 процента смъртност е доста завишен процент. Да не говорим за това, че хората са били капсулирани в една екосистема с обща вентилация.

22

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса има и една добра страна, смеят ли да дойдат мигрантите в пламнала Европа. 13719

21

Анонимен

преди 4 години

Те ти пенсионна реформа.

20

Анонимен

преди 4 години

Професорите от форума пак се активизираха да си правят вятър от устата. Все разбирачи, историчари и геостратези, а сега станаха и епидемолози и имунолози

19

Анонимен

преди 4 години

Короната е не само лек за мигранти, но и за жълти жилетки и др.

18

Анонимен

преди 4 години

Цялата истерия е, защото не достигат респираторни апарати в цяла Европа. Във Франция те са 7000....И с апарата, пътника си е пътник.

17

анонимен

преди 4 години

АЗ ДА ПИТАМ ТИЯ ОТ ИЗТОКА И АФРИКА ДА ДЕ "МИГРАНТИТЕ" ДЕТО СЕ БЯХА ЗАСИЛИЛИ ЗА ЕВРОПА ОЩЕ ЛИ ИСКАТ ДА ВЪРВЯТ В ПРЕКРАСНАТА ЕВРОПА НА СОЦИАЛНИ И ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ???? ДАЛИ ТОВА ПЪК НЕ Е НАРОЧНО ЗА ДА ГИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕВРОПА.???МАЙ ВЕЧЕ ПО ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ ПОДВИХА ОПАШКА И НЕ ЩАТ ДА ВЪРВЯТ В ЕВРОПАТА.

16

Анонимен

преди 4 години

До 10И ай предвид, че страни като Норвегия имат най-добрите здравни системи, и все още нямат много критични случай, за разлика от Италия. Дай им още седмица и ще видим пак, как е ситуацията.

15

Анонимен

преди 4 години

Има много старци.След короната- имаше.

14

Анонимен

преди 4 години

Поооонеее, 3-4 милиона жертви...Еххх, аптекар или гроба да си сега :)

13

пояснение

преди 4 години

трябва да се спре свободното пътуване и то без медицински контрол, трябва държавите отново да изградят границите си, и в крайна сметка да се разпадне тоя измислен ес! преди тоя ес какво, държавите не съществуваха ли, не функционираха ли, нямаше пазар и бизнес ли, нямаше туризъм ли,...?нали се сещате че не е само корона вируса, има и други смъртоносни вируси! Европа не само че ше пламне ами и ше изчезне!за тия "мигранти" пък да не говорим.брюкселските милионери и оная добре дошли, са виновни!

12

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Насила ни наложиха шериата - всички са се маскирали с малко по-модерни бурки и фереджета, дори и мъжете.На маймуни ни направиха.

11

Анонимен

преди 4 години

Франция и Италия бяха на първите места по дълголетие в Европа.Сега коригират. Чакам да видя Гърция.

10

Анонимен

преди 4 години

Политическите машинации на някои държави, блокираха милиони хора и нанесоха непоправими икономически щети. Епидемията не може и не трябва да бъде спирана. Вместо всички да сме затворници, търябваше само рисковите възрасъови групи да останат доброволно изолирани. Всички други имат нужда да изградят имунитет, за да не се позволява на вирусът да мутира. Цялата истерия е, защото не достигат респираторни апарати в цяла Европа. Във Франция те са 7000 и малко за цялата страна.

9

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

В страните, в които имат пари да правят поголовни тестове, данните са:________заразени/умрели / %смъртностNorway 1,256 /3 / 0,23%Sweden 1,032 /3 / 0,29%United States 3,560 / 61 / 1,71%И любимят ми круизен кораб, където са изследвани 100% от хората:Diamond Princess 697 /7 /1,004% смъртностИма и много страни с по няколкостотин заразени и нито един смъртен случай.Грипът е по-смъртоносен от това.На маймуни ни направиха.Прочети още на: https://dnes.bg/koronavirusat/2020/03/16/1

8

Анонимен

преди 4 години

Това е един абсолютен и контролиран фарс с цел сриване на икономиките... Кажете чао на досегешния си начин на живот.

7

Анонимен

преди 4 години

Ще умрем от психясване, ако не от друго!

6

Анонимен

преди 4 години

След коронавируса нищо няма да е както предиИменно проблем,реакция и решение на глобалистите.