14

Инфо!!

преди 4 години

#10 защото нямаш достатъчно информация за да разбереш какво се случва днес в Wuhan !!

13

нямам нищо напротив

преди 4 години

Нямам нищо напротив срещу д-р Гергана Николова, но тя по цял ден кръстосва всички медии, поради което аз резонно си питам, а кога тази докторка работи, кога се усъвършенства в своята област ..?

12

Анонимен

преди 4 години

Колко ли пари е взела да се изкаже по въпроса?Аз ще се изолирам , но койнще ми плаща наема, храната, сметките?Имам усещането,че това е репетиция за нещо по-страшно.Няма по-ужасно нещо от това да ти отнемат свободата и да изолират близките си от теб. Да ти сложат белег заразен. Не комуникирай, не доближавай майка си, баща си, децата .Унищожиха поминаха на хората, отнеха им животните, сега ще отнемат и най-блиКите.

11

bre bre

преди 4 години

другарко, другарко, къде ти е маската за очите, вируса полепва по мигли,около очи и без да пипаш и разтъркваш си прониква, абсолютно тези очила не те спасяват, по-добре сложи прозрачна найлонова торба ще има ефект.какво обвинявате хората за опашките. Нали е извънредно положение, значи армията носи пред дома пакет с нужните неща както е в китай и разбира се безплатно защото ние сме налели достатъчно милиарди и имате сега 1,5 млд точно за корона от ЕС, имате и спешен фонд за бедствия.Ама нека е,простоя матр'ял като нямало по-добри от герберастите нека си плаща, божие наказание дано ви чатне, ако

10

Анонимен

преди 4 години

До 1. Ами като е така, както казваш, защо в Ухан вече го няма?

9

Инфо!!

преди 4 години

Тпанарии колко пъти да ви казвам че ще си умрете изолирани !!!

8

Анонимен

преди 4 години

Прави като руснаците бре,пий дезодорант. В него има много спирт.----------Мъ аз вечи пия, ве!!!!!Кът съ уригвам, бълвам огЯн, кът "Змей Гурянин", шъ знайш!!!!!Многу е готину, *** съ появиха кисилини у стумаха, та сига пия Одикулон със Зехтин, сига оригваниту стана кът "коктейл Молутов"!!!-)))

7

бай Ламби

преди 4 години

До До 3Мноо скъпи тез дезодоранти бре, де ша му излезне края!По-добре тройной от левчето ако не е свършил веке и там.Чух че били почнали и него да грабят уж да го ползвали за дизенфектант.*** ми се струва че направо си го пият ората.

6

Анонимен

преди 4 години

Личен лекар: Изолацията е единствената работеща мярка------------Айде, всички Бегом по Пещрите и у Горите!!!-)))))

5

До 3

преди 4 години

Прави като руснаците бре,пий дезодорант. В него има много спирт.

4

До 1

преди 4 години

Чак сега ли се сетихте да потърсите достоверна информация за същността на този коварен вирус? Но по- добре късно, отколкото да се доверявате на героите по Тв- то, които ни омайват и успокояват всеки ден. Драстични мерки като в Китай трябват, пълна изолация, иначе съвсем скоро по нашите земи ще има плач и скърцане със зъби. Трябва да се спре разпространението на вируса!

3

бай Ламби

преди 4 години

До Анонимени ако наистина не се изгражда имунитет и може да се заразиш повторно както казваш, до кога да си стоим у дома бре!Цел живот ли да стоим у дома!Ми чи то от толкоз стоене у дома ша свърши ракията.Ааааа...то туй живот лийй без ракия бре....!

2

До 1

преди 4 години

Браво, че ни информира. Слава Богу, че можеш да четеш. Вечно признателни сме ти.

1

Анонимен

преди 4 години

Току-що четох ,този вирус е много заразен и опасен,предава се по капково-въздушен път,по прахово-въздушен път(дори от обикновен вятър),орално,фекално,чрез контакт,чрез бозайници,птици!Не се изгражда имунитет при преболедуване и може да се заразите повторно.Ужас!Стойте си у дома!