12

Емилчооо +

преди 4 години

Защото вече го е преживял под някаква форма. Дежа вю!

11

Емилчооо

преди 4 години

Хърсев е уникален случай. Каквато каже, точно обратното става. От десетилетия не му омръзна да говори не това, което мисли. Иначе, не е глупав човек. Напротив. Но не знам защо си мисли, че всички около него са пълни будали, че са паднали от Марс и не осъзнават и без неговото ценно мнение развитието в бъдеще на много от събитията, с които се сблъскваме. От 80-те години до днес българинът придоби толкова много практически опит в кризисни ситуации, че още от самото начало му е ясно какво ще последв

10

Анонимен

преди 4 години

Никой не развива казуси.Изпълзи изсъска и обратно.Какво ще направипреблагият Сovud.Вчера ми се обади иказа ,че неговите подчинени, задават тона ,след което се приберат в царството на Пинокио.Неговата цел не е била безработицата,а и някой нерегламентирано го е призвал.Факти.

9

Анонимен

преди 4 години

Сега искам и статия, че и цените на имотите ще останат същите даже леко ще се повишат, и че няма отлив от желаещите да закупят имот от по-висок клас

8

Анонимен

преди 4 години

В интерес на истината всяка една компания има спадове. При нас 2 години стояхме 40 души без работа при средна заплата в офиса над 6000лв.. Работехме по 2-3 часа седмично- проекти нямаше, концентрирахме се върху вътрешни за компанията проекти. В момента не можем да се обърнем от работа, наехме за 3 месеца над 20 нови служители. Ама компанията мисли- няма как да съкрати някой, заради временна криза. След тишината винаги идва буря. Който е работил в технологична компания, знае за какво говоря.

7

Анонимен

преди 4 години

v bankite sa plaznali smartonosni virusi i otrovni zmii v trezorite mai, a?

6

до 4

преди 4 години

Кадри има, но са крайно некадърни. Ще ти дам пример. Търсим студенти с базови знания по бази от данни, аналитично мислене, какъв да е програмен език на средно ниво, отличен английски. Даваме 2600лв. заплата за най-базовата позиция без опит. Ами, един от 20 става за нещо. Едвам си подбираме. Има и много кадърни деца, но вече си работят някои и за умопомрачителни суми. Тук говорим за квалифициран труд, не за бармани, склададжии, камериерки, касиерки и подобни професии, които не изискват капацитет.

5

Анонимен

преди 4 години

emile, daite pari na bednite hora, da jiveiat i ne gi stresiraite, che she mi stanete samo na leiarski zavod, bulgargaz i na toplofikacia!

4

Kugelblitz

преди 4 години

Хърсев е един от малкото икономисти в България, който не забравя, че макроикономиката е преди всичко социална дисциплина. Много хора в чужбина получиха Нобелова награда за това.

3

АнонимеН

преди 4 години

АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!!!НАЕТ Е ОТ ГЕРБ ПРАВЯТ СИ УСЛУГИ !!!ТРАНСПОРТ, РЕСТОРАНТЬОРИ, ТУРИЗЪМ ИЗОБЩО НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСЯТ С НЕГО!------------ПЪРВО НИ УСПОКОЯВАХА , ЧЕ КОРОНА ВИРУСА НЕ Е ОПАСЕН ЗА ХОРАТА!!!СЕГА НИ УСПОКОЯВАТ, ЧЕ ЗА БИЗНЕСА НЕ Е ОПАСЕН :D

2

Анонимен

преди 4 години

Още един неадекватен!

1

Анонимен

преди 4 години

Тъй де кризата като отвори работа на ония с катафалките и естествено, че безработицата ще намалее.