9

Гурбетчия

преди 4 години

Хвала о чест на испанския крал Фелипе. Кога и нас е се случи?

8

Анонимен

преди 4 години

Хайде вън на монархиите! Те каталунците са прави, само паразитщини са това. Този г-н крал,много ми падна в очите с изявлението си при кризата в Каталуния. Вместо да наблегне на ролята си на обединител на нацията. Да ги сплоти. Да им "прости" и да помоли за обединеност и солидарност, той ги заплаши и им изпратиха жандармерията да ги бие. 2020 година, крале, принцове, кралици. Жена му пък приказваше против монархията, като журналистка, после цъфна кралица и операция след операция.

7

нотари...

преди 4 години

На Бацето внучетата могат и да се откажат , но ония новите от БСП-едва ли.

6

Анонимен

преди 4 години

събориха една фирма в панама само а англичаните имат поне десетина територии с подобни функции, т.нар. депендансис - джърси, кайманите, бермуда и т.н. имат и доста бивши колонии като дубай, бахрейн където правят същите мизерии. милиони тръстове, милиарди фирми пощенски кутии, неплащане на данъци в размери на трилиони.

5

Анонимен

преди 4 години

интересно как тези сметки в някакви офшорки изведнъж стават известнии защо хиляди други не са известникато оня от холивуддето *** го натопиха по командаи тука е същото- някой е настъпал котето и баш майсторете дато стоят зад завесата и свалят и въздигат президенти са решили да дадат урок та останалите да слушкатзащото и техните сметчици могат да видят бял святдемокрация баджанак и гражданско общество и пазарна икономикапо сме зле от религиозните фанатици- облъчени и командвани

4

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

мис барселона прави ръчки на футбалерчетата от втория отбор и те и дават по 10 евро милостиня миличката да плати на фирмата за чистене на басейна. от как бутико затрвори и не препира мръшните парици на глашатая на евроггейските началници животът е много труден. онзи ден някой даже я видял в барселонета на плажчето да се предлага на пакитата дето продават биричка и тревичка.

3

Анонимен

преди 4 години

С мис *** в Барселона кВо става има ли си парички да не го е закъсала "горката"?

2

Хахаха

преди 4 години

Ми да ги даде на наш лъжлив крадлив дедо, дето щеше да ни оправя за 800 дни и немаше никакви, ама никакви претенции към България.

1

Анонимен

преди 4 години

И на бойко внучетата ще се отказват.