74

Атанас Илчев

преди 4 години

Предлагам един блог с материали по математикаmathematica365.blogspot

73

Розалина Петрова

преди 4 години

Аз нямам възможност да подсигуря на дъщеря си необходимата техника/лаптоп,таблет или телефон/по който да учи дистанционно тя е 11клас и казаха че ще пишат отсъствия каква вина има детето при създалата се ситуация това смятам за абсурдно не работя в момента от къде да взема средства

72

Анонимен

преди 4 години

Най-накрая едно обективно мнение за наистина чалгарското "Уча се"! Поздравления!!!Ако обичате детето/децата си и имате някакви очаквания за добрата му/им реализация в бъдеще, забранете им да гледат "Уча се". Не мога да повярвам, че образовани и загрижени родители харесват и разчитат на него, ясно защо България е затънала във всяко едно отношение.

71

Анонимен

преди 4 години

Не всички учители имат необходимите технически средства /например камера и микрофон , ако компютърът им е по-старичък . Уважавайте труда на тези , които въпреки това, правят писмени указания за своите ученици , притесняват се и се стараят .

70

Бойка Бор

преди 4 години

Пародияяя.Отчитане на дейност.Усвояване на средства.Предварително се знае, че няма как да стане това.Поне даскалите няма да излизат отпуски, ще си стоят вкъщи, а родителителит е с отпуски ще преподават :)Смех смех

69

Фенб

преди 4 години

...и да продължа.. цял ден днес се занимавам с децата ми, все пак аз не съм учител, трябва да се запозная с всеки урок, да го "преподам", отделно на работа трябваше да ходя видите ли, едвам успяхме да свършим с домашните (които са брутално много, явно ще наваксваме петилетката за ден) преди минути, а е вече 23ч!!!И утре пак това отново!

68

Фенб

преди 4 години

Пак съвети и всичко е една бутфория!Ето ви как протича т.нар обучение - някаква миш-маш група във Вайбър, вътре майки,баби и кибици - всеки пише нещо и пита и може да си представите - поне 15 мин скролваш като бесен за да видиш учителката какво е написала, а тя е преподала, пардона, написала кратичко : предмет еди кой си, страница, задача, домашна - аре чао...това е...Това ли е преподаването?!?!?

67

typ milicioner

преди 4 години

ama vie ste po-typi ;)

66

Анонимен

преди 4 години

ужас

65

ХАХАХА

преди 4 години

И не може да се ползва фейса, забранено било....

64

Анонимен

преди 4 години

До Срамота!Написаното от Вас индикира единствено това, че нямате и най-малка представа какво е нивото на "Уча се". А то е, смея да Ви уверя, много под нивото и на най-ниското мислимо равнище. Но това не е новина за никой от запознатите с проблема.Истинският проблем в момента е, че Школо забива непрекъснато...Ресурсите определено не достигат. Дано се намери решение, иначе - всички ще си останат с чалгата на "Уча се"!

63

Анонимен

преди 4 години

Имитация на дейност от страна МОН.Оставете децата да почиват, а като мине карантината ще им удължите срока. Лятната ваканция ще е само през август.

62

Ddd

преди 4 години

Таман децата ще се оотърват от малоумното образование

61

Го'син министре

преди 4 години

Тая работа със съвети НЕ става ! Един мой професор казваше: от зелена тиква семе не взимам !

60

анонимен

преди 4 години

На тумби ,с енергийните напитки и закуските по улиците/в Габрово/.Защо не се въведат глоби за родителите?Вие за какво дистанционно обучение пишете ?Който иска сяда с учебника и чете,като има нещо неясно ще намери кого да попита.Биологичният *** кръстосва улиците. ..Надежда няма...

59

ха-ха

преди 4 години

Смях, смях, смях и простотия! Абе министре, това да не е офис на ИТ компания, та да се извършва дейност у дома бе? Оф....простотията е най-голямата трагедия в днешно време ей... Голямо образование ще падне през тая онлайн учебна година.

58

анонимен

преди 4 години

А, когато детето е в първи клас?!

57

Иванов

преди 4 години

Седмокласничката ми, седна прилежно, вълнуваше се, изпълни всичко пратено и казано от преподавателите. Десетокласникът ми, пълен вейхавей. Не могъл да се свържи, не давали инфо...Оправдания безброй. Та, който иска да учи, ще учи!

56

анонимен

преди 4 години

Да бе, мама и тате на работа, а дечицата онлайн?!

55

анонимен

преди 4 години

Учителите не могат да разчитат през деня на родителите, защото те ходят на работа!