111

Анонимен

преди 4 години

Защо им пляскате, като до вчера ги псувахте?Лицемерие !

110

Анонимен

преди 4 години

Баси овцете сте !!!!Нали сестрите бяха терористки, 1 седмица след това им пляскате !!?!?!?

109

Анонимен

преди 4 години

Кво стана бе селяци....??? Нали лекарите бяха убийци?? А...?? Алоууу, журналята....ко стана бе, нали лекарите бяха некадърни. А...??? Къде сте бе, нещастници, къде сте бе ?!!?!?

108

Гласа народен не се

преди 4 години

Къде бяхте всички вие когато сестрите протестираха против ниските си заплати?Сега си мислите че с едни аплодисменти ще оправите всичко.Тъй като сестрите са глупави, ще работят само за вашата благодарност и подаянието от 1000лв. върху заплатата само на тези които работят с COVID-19.Тези 1000 лева няма да им стигнат да купят лекарства за близките си, които рискуват да разболеят след всяко дежурство. Няма да им стигнат и да се излекуват след остатъчната фиброза на белия дроб като прекарат интер

107

БАНко

преди 4 години

Да ръкопляскат на вчерашните "терористки " на Борисов , Дариткова , Гърненски ..........ГЕРП е престъпление според минетстер Ръбъл .

106

Анонимен

преди 4 години

Звучи като плющене от порнофилм

105

Анонимен

преди 4 години

Съсипаха здравната система, сега и ръкопляскат.

104

Анонимен

преди 4 години

Голям кяр... излезте на площадите с тях. Те не се хранят от аплодисменти!

103

до Сторго секретно

преди 4 години

Стига дезинформира хората.Изтече доклад, според копйто милиони британци (около 15%) могат да посетят болниците и това е най-лошият сценраий в анализа. Този доклад е по-мек от изказването на Меркел - направено публично - скопред което 70% от германците може да преболедуват вируса.

102

Анонимен

преди 4 години

чух само едно единично неадекватно пляскане имах чувството че този индивит беше доста пиян дано само да не е паднал от балкона

101

Анонимен

преди 4 години

Овчо стадо. До преди 2 седмици обиждаше сестрите по най-извратен начин, сега песни им пее.

100

Waffen SS

преди 4 години

Каквото и възнаграждение да се даде на лекарите ,то е ще е малко.А, какви време бяха различни лАумпени и ГеДенерати ги биеха,защото са закъснели малко ,за да ги почешат по гърба защото ги сърбял или защото не дошли на момента,защото някой го боляла главата след като се бил отрязъл като талпа предишната вечер/което за тях това е чудно/,а други от същият генотип ,им се възхищаваха в захлас.Това най-вече важеше за едно малцинство,известно със своята любов към труда,пословичната си честност

99

Анонимен

преди 4 години

Сега е време, емигрантите -лекари да се върнат от чужбина и да подкрепят Родената сиТака са направили българите през Първата световна война.А и от останалите родоотстъпници в чужбина едно евро не постъпи в тоя труден момент към болниците ни.

98

Китайска Чума Ден 01

преди 4 години

Започва Първият Работен Ден при Извънредно Положение от Китайска БелоДробна Чума Ухан 2019. Успех!

97

БАНко

преди 4 години

Софиянци не подкрепиха протестите на медицинските сестри на площада срещу лъжите на селянина от Банкя , а сега когато ......Вируса с корона не избира между богати алчни софиянци и страдащи за хляб в бедната провинция .

96

лошо

преди 4 години

все повече стават рапортите, че Китайската Уханска Чума уврежда тестисите и преболедувалите мъже са Стерилни - дори в Ухан на Младите Мъже преболедували Корона, които още намят деца назначават задължително изследване. Явна това е Краят на Света, какъвто го познаваме!

95

до 116

преди 4 години

отдавна не ми действат, иначе ползвам Компоуст да си наторявам в градината!

94

Уошингтън Компоуст

преди 4 години

До Ню Йорк Таймспий си бензодиазепините, моля те!

93

р0ботодател

преди 4 години

р0бе още няколко часа и трябва да излизате за Тръстиката, Плантация България трябва да Работи на пълни обороти!

92

до 113

преди 4 години

Все едно слуша Описанието на Китайски Комунистически Лидер 1:1 толкова е точно! Китайските Комунисти Заличават Всичко Човешка у Индивида и сега го Изнесоха по Цул Свят!