27

Анонимен

преди 4 години

Пикфорд уж под карантина, а пие бира и си бърка в носа ... особено ако е излъгал и симулира че е болен , както на терена , така и в живота . Артист е тоя Пик-форд.

26

Анонимен

преди 4 години

Аз също пия бира и си бъркам в носа , а ,,чистоплътните трезвеници" писали колко са възмутени , си бъркат и на други места .

25

Просто:

преди 4 години

Бритиш хомосекшуъл.

24

Анонимен

преди 4 години

то не е виновно, че е британско го ве до

23

Анонимен

преди 4 години

'Хигиената на повечето англичани е като в нашите махали'Не само на англичаните. Носовите изследователски мисии на публична място на треньора на националния отбор по футбол на Германия Йоахим Льов са легендарни.

22

Митака

преди 4 години

Тука някакво момиче му се радва на този и казва, че това бил истински мъж. Никакво мъж не е този, а глупаво момче, което Господ е дарил с дарба да рита добре топка. Истински Мъже и Жени са медиците, които въпреки че имат акъл в главата, имат семейства и сигурно ги е страх продължават да работят и да помагат на хората и на такива празноглавци като тоя ритнитопковец също

21

Анонимен

преди 4 години

От ритнитопков какво очаквате? Мозък ли?

20

Анонимен

преди 4 години

Те на Англия вратарите им всичките са такива глупави.

19

Анонимен

преди 4 години

До 34Това, че Англия още не е взела никакви мерки не значи, че тези които сме взели ние са погрешни балкански селянино.

18

Анонимен

преди 4 години

Джордън Пикфорд бил хванат да си пийва бира в бар в Ливърпул. Грубо нарушава наложената карантина. Заплашва ли го глоба и 5 години затвор? Или последното важи само за кратункофеновете?

17

Анонимен

преди 4 години

Живота на английскиге отреп ки е толкова важен за българите сега.Само за това мислим в момента

16

петър

преди 4 години

нищо ново....пак големи футболни заплатипак са *** като ***...тук или навън... една майка ги е раждала

15

Няма държава

преди 4 години

Нормално за острова на Мюмюните и Саддик Кхан.

14

Анонимен

преди 4 години

До Идиотa 26Кой е казал че Италия лъже ве сладур? Ти лъжеш обаче че умират там по 500 на ден. И не ни наричай че не ни пука за възрастните хора, за които едва ли тия с медиите са се загрижили. Я да те питам като толкова си загрижен, знаеш ли по колко старци са умирали от гриповете до сега ??? свински, азиатски, африкански, птичи? И най-простия въпрос - колко старци по света и у нас са починали от обикновения сезонен грип от преди три месеца? Ако не знаеш - защо не знаеш?

13

Танчето, Кючука

преди 4 години

Ммммм, дайте ми го на мен този сладур, аз ще го накажа, обещавам! И пак, пак, пак...

12

100

преди 4 години

егати немога да разбера и облъчените със свръхотговорст глуповати палячовци хехе абе *** човека ше си живее както му е кеф а стадото ше се разреди с него и без негова помощ защото е стадо и има пуснат в действие план за разреждането му свиквайте ще сте манипулурани и употребявани но ще ви говорят за човешките ви права и ще вивнушават отговорност щот сте *** хаха

11

А сега сериозно

преди 4 години

Чакайте бе.....никъде в статията не пише че той или съотборниците му са позитивни или заразени. Някакъв от управата бил заразен. Ако са били в пъб който само няколко съотборници са ангажирали без външни лица и след пълна дезинфекция - какъв е проблема? По същия начин можеше и къщи да си ги събере. Хайде целия живот да спре щом някой от управата бил заразен. При това тоя е вирус е с близо до нулата смъртност при хора които не са старци или хронично болни хора. Другите дори не усещат нищо.

10

Анонимен

преди 4 години

Нека има дъвка за дъвчене иначе времето не минава *** си

9

Анонимен

преди 4 години

Точно така нека продалжава браво

8

Анонимен

преди 4 години

Добре,нали сте големи мъже.Идете в Африка изклецайте някоя спинозна има тук там огнища на хеморагична треска заразете се.Нищо няма да ви стане нали сте железни...Имах един познат -железен и той не си миеше ръцете за да си калявал имунитетът... Припадна на улицата от хепатит сега е торба с ***.И той голям мъж.