154

ханонимен

преди 4 години

Учените наши найголуеми заедно с църквата са разбрали и доказали,че този вирус не може да се разпространява в храмове и църкви,не може да заразява всички богопомазани от поп нагоре, както и те не могат да разнасят вируси никакви. Наука бате,наука.

153

Kuku

преди 4 години

Тези неграмотни кукувци" вместо да изпишат вежди,ще извадят очи"!Какво им пречи да правят литургии, но да ги излъчват по телевизията !

152

Анонимен

преди 4 години

" Митрополит Гавраил: Не трябва да затваряме църквите "Правилно мнение. Не трябва да се угажда на разнежената, разлигавена, проста и просташка тълпа, която си мисли,че може да дава тон на БПЦ. Който се страхува за мизерният си животец, да НЕ ходи на църква. НИКОЙ НАСИЛА не кара хората да са станат вярващи и да посещават църковните храмове за Св. Богослужение.

151

Мюсюлманите

преди 4 години

Затвориха Кум и Мека обаче нашите поп-полковници се опъватЗер ще им секне далавератаСтрах от Бога нямат, говедата!

150

Анонимен

преди 4 години

Виролог: Вържете попа за да е мирно селото !

149

Анонимен

преди 4 години

Да ги затворят!И без това нищо духовно и чисто няма в нашите свещенници.

148

Анонимен

преди 4 години

до 158:нашата църква няма нищо общо нито с Бог, нито с Вяра - продажни душегубци и скотове.

147

Анонимен

преди 4 години

Италия затвори църквите, но остави отворени банките...Резултатът?Масов мор.В отвъдното банковата сметка ли минава или душата.Не смейте да искате подобно нещо за България!Който не иска, да не ходи на църква. Може и обезумял да вика: "Спаси ме, Вселено!" или "Помогни ми, Природо!"Но да не пречи на хората със здрав разум да се помолят в църквата на Единствения, Който може да ни помогне - Бог.Защото това после ще помогне на всички ни.Трябва да сме единни и да не предаваме Вярата си.

146

Анонимен

преди 4 години

Прав е митрополит Гавраиил, сега е Великият пост и е време за размисъл и покаяние. Тази епидемия показва още повече каква огромна нужда имаме от Бога, от Църквата Му, за да сме душевно и телесно здрави.Стига с този материалистично мислене, той убива по-масово и от най-страшния вирус! Тялото е тленно, душата е вечната. Да се погрижим за нея! Да се вслушаме в отците.

145

Анонимен

преди 4 години

Май това черно човече, не разбира какво му казва зеленото!

144

Ddt

преди 4 години

Църквата само ракията си да продава, която произвежда и ще се самоиздържа !!! А ако пуснат за продажба и от земеделското си производство по манастирите (което я издържи на проверка от БАБХ/РЗИ/НАП, я не) - даже ще строи нови...ъъъ.. "Стопански обекти" !!!

143

Kugelblitz

преди 4 години

Църквите у нас в повечето случаи са паметници на културата и затова се посещават на първо място от туристи, в това число чужденци от Китай, Корея, Япония, Италия, Холандия и Германия, които са рисков контингент. В този смисъл политиката на Светия синод е по-скоро егоистично-синдикална, отколкото спасително съборна.Интереса клати феса, пардон, "камилавката".

142

х

преди 4 години

Дядо с поличка.

141

Анонимен

преди 4 години

"ОСЪДЕНИ СТЕ! ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕТЕ! Огненото езеро е приготвено за всички вас!---Въй, ужас. Аз пък все се чудя как религиозните овчици хем уж са овчици и обичат послушание, хем много, ама много им се иска те да са Господ и викат уж от негово име с главни букви.

140

Анонимен

преди 4 години

Дяда ви поп си губи времето с вас. Те първа ще сърбате попарата.

139

икономист

преди 4 години

Това решение на БПЦ, може да е много опасно! Има хора, които не се числят към миряните, но също посещават църквите, само за да запалят свещ, уж за здраве. Само, че ако вече са заразени с вируса, могат да го пренесат и върху другите миряни, които редовно посещават храмовете, както и да заразят свещениците. Трябва да се има предвид, че голяма част от миряните и свещениците са на по 80 години, а точно тази група хора е в най-голяма опасност.

138

Боже пази България!

преди 4 години

Съединението заразява с контактите си и разделя хората на болни и здрави!Първо премахнете го надписа над НС с БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ както ни предпази от войни

137

слава на Бога и Исус

преди 4 години

До ЕвангелистСамо той ще ни избави така както ни зарази! Послушание и вяра в Бога е спасението!

136

Именно!!!

преди 4 години

До Нали уж имаЗащото има Господ да гледа и знае всичко - той заразява и изцелява!Възкресява.Ще следва потоп ако не се вразумим да спазваме 10-те божи заповеди-конституция

135

Анонимен

преди 4 години

Средновековие - Църквата убива котки - плъховете се размножават - идва Чумата...