121

Анонимен

преди 4 години

Тоя само като го видя и знам,че ще излъже.Господин нетна операция!Не му вервам!

120

до Че

преди 4 години

Объркал си се за пореден път.Не са във ваканция, а работят и им е много по-натоварено от по принцип. Освен това ваканциите се водят отпуск. Нищо не печелят даксалята от тези "неочаквани ваканции", даже напротив - губят.Ама вие като сте неграмотни и неинформирани само спамите глупости.

119

Анонимен

преди 4 години

М.Велчев вместо да е в затвора с Брат си имат хотели от кражбите на НДСВ дава интервюта.Костов и той

118

както винаги

преди 4 години

Света наистина подпомага гражданите си.Напите като чуят за харчове и им избива под по челцата алчни.като се окаже, че няма мърдане - ще се дава и веднага правят сехмата, как ресурса с клинична точност да отиде само при техни другаре.

117

мерки за избрани

преди 4 години

Не вярвам на мерки за избрани фирми и избрани лица, пък било то и след кОнкурси, За 10 години в ЕС сме се научили ,ч е благините по този начин винаги отиват в близки до партията хора.Вземете мерки за всички под общ знаменател. Да почувства и обикновения човек и бизнесмен, че има държава зад гърба си.

116

Анонимен

преди 4 години

Едно е да живееш и работиш в богата държава,друго е да си в бедна държава като българия.Тук българската държава не може да осигури едни предпазни маски камо ли да отпусне пари за малкия и среден бизнес.

115

бай колю кръчмара

преди 4 години

ще ми върнете ли клиентите дето 30 г се бъхтих за тях като продавах неразредена ракия и вие ми ги изгонихте

114

Един Pk

преди 4 години

До КонкретноВ Германия и Англия всички си работят като спазват правилата.При нас няма маски за народа камо ли друго.90% от фирмите са малки и средни - имат наеми за мафията и кредити хората.Сега ще каже Бойко работодателите да развържат кесиите.

113

Анонимен

преди 4 години

Е, който оцелее ще успее да види КОЙ е обеднял и КОЙ забогатял.

112

to

преди 4 години

До КоЗа съжаление не става въпрос за 1 месец.

111

Анонимен

преди 4 години

тръмп отделя 50 милиарда за справяне с вирусаи нашите 3 милиарда са там май а на българите среден пръстщял ад помага на бизнеса - да не му поднат печалбитеа хората как ще изкарат месецав щатите войската разнася храна на възрастните хора безплатноза китай и русия да не говорим мерките са страхотнируснаците при 80 болни са направили 10 хиляди тестана всички в карантира им са гарантирани заплатитеа нашите само се пъчат по телевизиитеи си мислят как да оцелеят за да си използват окраденот

110

Анонимен

преди 4 години

Значи фирмите и магазините затворени, а чиновниците-нищоправци на държавна ясла - сити и честити. Да Ви ...... справедливата държава!

109

Конкретно

преди 4 години

Нашата фирма доставя обков за мебели, панти, дръжки и т.н. Клиентите, които са мебелни магазини и железарии затвориха. Ние не доставяме, те не продават, т.е. никой няма доходи. Всеки от колегите ми има по някой кредит или ипотека, повечето имат семейства с по 1-2 деца в които работи по един човек. Средно получава 1200 лева с които храни 3-4 човека. Искам Горанов да ми обясни как да оцеляваме без доходи.

108

Boss

преди 4 години

До Анонимен 117 - Размиваш ме - 3 заплати викаш? 3 кредита имам и издържам бедната си майка с пенсия 200,00 лева!! Колко заплати мога да отделям, според теб? Добре, че имам добра заплата, но да отделям по 3 - еми хайде - махнете се от топлите местенца, ще дойдем ние. Със сигурност в пъти сме по- добри и компетентни от вас :)) На оня свят ще пестите не по 3, а по 5 наведнъж!!

107

мишо бирочето

преди 4 години

айде най накрая им излезе късмета от тотото. резервчето на борда ще бъде помляно а тройкаджията от свищов ще празнува първото милиардче в стил порко.

106

Анонимен

преди 4 години

Гораноооов,фирмите могат да създадат пари или да теглят от банките или вие да им дадете обезщетения,но кой ще помогне на бедните работещи,пенсионерите,хората със заеми,безработните,болните?

105

Анонимен

преди 4 години

Мине ли тази трагедия останалите живи просто ще пометат това управление. Няма да умират от немощ след като някои десет години живеят нашироко, като този Горанов

104

Посейдон

преди 4 години

Ще ни липсват двата милиарда (дадени на вятъра)! Или въпреки това сме достатъчно богати? За което се съмнявам! В краен случай нов заем...

103

Анонимен

преди 4 години

До BossА....кои са обикновените хора? Да не са тези дето седят в кафето и искат държавата да ги оправи.? От средата на миналата година Ви казват: оставете си 3 заплати резерв.

102

Анонимен

преди 4 години

До Solar PowerКъде ти го роди това главата шапкарска? По-справедлив данък от ДДС няма. Облага потреблението. Т.е.за кеф на такива като Вас, ОБЛАГА БОГАТИТЕ...ШМЕКЕРИТЕ. Какво като получаваш 1200, а декларираш 610? С тези 1200 ще отидеш в магазина и ще платиш 20%. Взел си рушвет, отиваш да купиш кола или жилище. Хоп 20%! "Социално слаб", но за цигари, гориво, алкохол, СПА, почивка ще платиш 20% върху тези"дето ги нямаш". Да си чул"данък върху продажбите"в САЩ? Нямало! "Sales and use tax".