131

ПОЗНАВАЧ

преди 4 години

МИС ТУРИЗЪМ 2020. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

130

Joko

преди 4 години

Какъв министър е този куц кон. Поне не я покавайте, че резилът и е голям !

129

мак

преди 4 години

Не, няма да сме единни! Не госпожо! Това е лицемерие и игра на думи. Летенето със самолет не е жизнена даденост. Ходенето на почивка за всеки празник, не е непременно. Не е даденост да си по летищата с бебета и ски, или на опашка на границата. Ние имаме по една маска на ден, вие искате солидарност за туризма. не е приоритет. Затворете границите, за да се обхване ситуацията.

128

‘“

преди 4 години

хотелите винаги са в криза дори и когато са препълнени

127

Волтрон

преди 4 години

Това , може би е един хубав рестарт на българският туризъм , нека видят как става по най-близки дестинации , Гърция , Турция и от скоро Албания . Жалко за отсега туризъм , жалко за хората ( обслужващия персонал ) , но малко трябва да вдигнем нивото с тези цени .

126

Анонимен

преди 4 години

хората обокновенно еволюират и следващото поколение е по хубаво от предишното, представяте ли си майка и и баща и лелелелеле помощ

125

Анонимен

преди 4 години

тоя катър на снимката се радва на огромна хорска любов като съдя по коменатрите :D

124

men

преди 4 години

като препираха милиардите и караха лаборгинита и майбаси не им беше до единство. сега като се видяха че и една година не могат да изкарат без да гъчат ще ги подпомагаме с вноските. брех. и данъци че им опростим за миналата година. екстра. а траверсинята на снимката майка му е трябвало да го удави при раждането още.

123

Wow!

преди 4 години

Българите отдавна ходят в чужбина като туристи, защото в България се чувстват като туристи е не като Българи. Оправете си скапаната политика за да има вътрешен туризъм!

122

Юпи

преди 4 години

Откога хотелите по морето наемат персонал на трудов договор? Какви са тези измислици за резервации от Италия и Испания? Те там си имат прекрасни плажове? Стига са просили пари! Какви са тези бизнеси дето немогат да издържат 1_2 месеца без работа?

121

Цитирам Симо

преди 4 години

"Аз такова аз заради децата ми, заради децата на ония от ЦРУ, аз заради омразата ми към родина и комунисти.Зигхайл. Хайл ЦРУ, Хайл Вашингтон и хайл чичо Адолф" Симоооооо - два милиона души ли струват дечицата ти? И внуците ти. Лошо Симо, Лошо ... Нямаш вече нито деца нито внуци .... Нищо нямаш ...

120

Анонимен

преди 4 години

До коментиращите тук: явно не осъзнавате колко хора от туристическия бранш и транспортните фирми ще бъдат съкратени и ще отидат за по една година на борсата. Това ще доведе до сериозни трудности пред държавата да изплаща обезщетения за безработица, майчинство, пенсии, болнични и т.н. Но като се докараме до това положение, може и да се замислите колко сериозен е проблема за всички ни!

119

Симооооо

преди 4 години

Симооо колко открадна кажи си ? Симо кажиии си твойта мама аз ... Колко парички направи с помощ от ЦРУ и какво купи? Кажи сега на фюрера ....

118

Мен

преди 4 години

Пандемия е, прекрасно време хитлерюгент да се разболее от корона вирус или да получи хранително отравяне. Защо съм толкова гаден ли? Защото русокосото арийче вкара тая страна в спирала на смъртта не само по заповеди от ЦРУ, а защото му идва отвътре да яде плъхове!

117

ЕВО

преди 4 години

Цялата Мара втасала,а тази да не казвам Пунта Мара говори за туризъм.Бегай бе ,бегай.

116

Анонимен

преди 4 години

Какъв туризъм, Европа гори....туризъм...

115

питам

преди 4 години

Госпожо Ангелкова, от вашите думи не става ясно какви точно мерки предвиждате в помощ на ръководения от вас бранш. Хотелите държавата не затваря, но там няма клиенти, което е естествена последица от обявеното в държавата положение. И целият персонал, евентуално, отива на борсата - няма клиенти, няма приходи, няма и заплати. Вие какво предлагате?

114

Анонимен

преди 4 години

Бля-бля-бля-бля....

113

Анонимен

преди 4 години

Ако се затворят границите и българите няма да могат да ходят да почиват на мяйната си и ще почиват в България, така, че туризъм пак ще има.

112

бивш келнер

преди 4 години

До мина онова време,Който през лятото не краде- зимъска няма какво да яде!