48

Kugelblitz

преди 4 години

Докато умните са наумуват, лудите ще се налудуват. Това е положението у нас.

47

МъртвешкаГлава

преди 4 години

При Извънредно Положение трябва да се сформират военнополеви съдилища и спекулантите да се разстрелват по бързата процедура.

46

Анонимен

преди 4 години

Спекулантите, трябва да се разстрелят !

45

Един

преди 4 години

Сега държавата трябва да наложи фиксирани цени!Иначе спекулантите ще се *** да вдигат цените!

44

Анонимен

преди 4 години

уж намалят цените,а луканката и бабека пак скъпи.

43

до 44

преди 4 години

Какви купони, бе плебей? Въвеждат се ограничения плебеите да не могат да си купят 50 бутилки олио, а само 2 и ето ти резултати. Къде бил спиртът пита плебсът? Ами, ти, ***, го изкупи от аптеките, забрави ли?! Маските къде били?! Ами в шкафа ти, бе, плебей... Дезинфектанти, всичко се изкупи. Защото плебсът не е спокоен, ако няма 100 бутилки олио и брашно- да си смесва помийкa да хапва като пpacетата. Защо употребявам тази дума плебей? Защото само плебеите се презапасяват. Другите са разумни.

42

До купнджията

преди 4 години

До АнонименАми нали за тия купони, пак ще се редим бе, Глав Анак!Пък и не е ефективна мярка, ПРЕЖИВЕЛИ СМЕ ГО - по ВАШЕ време!

41

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се въведат купони за храна. Пак закъсняват с мерките и пак ще закъснеят.

40

Баровеца-СФ

преди 4 години

Това трябва да се случи и тук,защото вече изказах учудването си онлайн и като по-нисък рейтин на хранителните вериги! Завишени цени има в Кауфланд на месни продукти и др... ! Фантастико на млечни продукти и др... ! Въпреки,че има стока, и оборотите са голями повишението говори само за нехуманно отношение към потребителите ,много от тях оставащи без работа в момента! Жалко!

39

Анонимен

преди 4 години

Ам ти остави тоалетната хартия, ами виж че половината ПОС терминали в страната в супермаркетите не работят. Трябва ти кеш, а банкоматите са празни. Единствено теглиш кеш от гишето на банката докато можеш преди народа да се е усетил и да се извият опашки пред клоновете

38

Шофер

преди 4 години

Бизнеса няма морал ,той е изграден от гладни мишки .

37

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 4 години

"Контрола се отнася и за защитните дрехи, включително обувките, очилата, ръкавиците и маските."Преди месец си купих 10 маски за по 20 ст. не заради коронавируса а заради грипа сега ги гледам по 2 лв/бр. Срамота и спекула.

36

Waffen SS

преди 4 години

" кабинетът на Андрей Пленкович изготви списък на контролираните цени, съобщи БГНЕС. В списъка влизат брашното, млякото, яйцата, солта, захарта, месото, тестени продукти, рибата, зеленчуците, плодовете, консервите, маслото, памперсите, водата, препаратите за хигиена и др."Я да кажа едно демократично "уао-о".Ама това не е новолиберално,не е пазарно ориентирано.Срамота.Къде отиде свободната инициатива,ефемизъм за спекула.

35

Анонимен

преди 4 години

До 38Като програмист, искам да кажа, че част от нашия труд спомага много за медицината. Всякаква модерна апаратура за изследвания работи, защото ние влага ме усилия там, всякакви модели и статистики с много по-лесно за събиране, разбиране и разпространение, благодарение на такива, като нас.Да, не всички се занимават в тази насока, но спрете да си мислите, че всеки програмист поле смао уеб страници и вади 6 цифрена заплата....

34

Анонимен

преди 4 години

Свободна държава, ама йок :)

33

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕй, пак програмистите са ви виновни, бе...Тая завист ще ви убие и преди коронавируса даже.

32

Анонимен

преди 4 години

Разбрах за всички съседни страни, за държави по света дори за мерките взети в Лаос, Виетнам, Камбоджа....... Боко Боко къде си? В държавният трезор ли си с чувала? Боко Боко много българи ще пострадат по твоя вина.

31

Лекар

преди 4 години

Аз учих частни, без държавна поръчка и сега се пиша болен. Да не съм ЛУД, че да се занимавам със заразни болни! Аз съм пластичен хирург, бе!

30

Анонимен

преди 4 години

До з соекулантитеЕшш па тоя и той не нормалния, де оди сам сюда се лайква..

29

За Спекулантите въже

преди 4 години

За всеки СПЕКУЛАНТ КУРШУМ в главата и на място !!!!