32

Христина

преди 4 години

Под карантина са, добре, но аз искам да знам какви наказания ще получат за това нагло, грозно и безотговорно поведение? В Англия може да няма правила за контактни, но в България има. За моралните и човешки правила никой няма и да спомене. Тези умишлено са застрашили човешки животи и нищо чудно да има и жертви заради тях. Няма как да се хванат дирите на всички възможни заразени.

31

Христина

преди 4 години

Под карантина са, добре, но аз искам да знам какви наказания ще получат за това нагло, грозно и безотговорно поведение? В Англия може да няма правила за контактни, но в България има. За моралните и човешки правила никой няма и да спомене. Тези умишлено са застрашилу човешки животи и нищо чудно да има и жертви заради тях. Няма как да се хванат дирите на всички възможни заразени.

30

Майка

преди 4 години

Всички затвориха границите си. Време е, попитайте ги, кога мерките ще са крайни, кога ще спрем полетите и туристите ! Системата ни от сега не издържа!

29

Ха-ха

преди 4 години

Вируса да не е коронясал "кралското семейство" :))) Джен.дъри!

28

Анонимен

преди 4 години

Хубаво за неспазване на карантина,до пет години затвор и солидна глоба,ама за "едната печалба" Банско да работи????? Тия Развъдници на вируса трябваше да бъдат затворени още преди месец,жив пример за развъдник е Diamond princess !

27

Гражданка!

преди 4 години

Ето едно от нещата, за които трябва да съжаляваме, че Великобритания напусна Европейския съюз. Пристигнали са и са информирали с ясното съзнание за тежестта на последствията. Колко нашенци, върнали се от Италия, декларираха, че са били в огнището на заразата?? А колко софиянци панически напуснаха София, за да разнесат заразата по цялата страна!! Престъпна безотговорност!! Няма други думи за такова поведение!!

26

Ди

преди 4 години

До Анонимен Защото Англия все още не е определна като рискова, по непонятни за мен причини. Допускаме свободно да влизат граждани на държава, в която няма карантина и забрани. Или поне да се проверяват пътниците. Нищо такова..

25

Анонимен

преди 4 години

Защо са ги пуснали в страната като идват от рискова зона.

24

Анонимен

преди 4 години

Да вземат да изброят тези с венерическите болести че може да е още по страшно.

23

Анонимен

преди 4 години

Защо тези пълни-безобразни-*** пътуват точно сега, тяхнатамама!!!Трябва да затворим страната за всички за един месец, няма свои, няма чужди!

22

Ди

преди 4 години

Снощи кацнах с полет от Лондон. самолета беше пълен с англичани с деца, тръгнали на екскурзия, имаше и турци. Българите бяхме малко. Не знам къде точно отиват тези хора. На английското летище няма абсолютно никакви мерки, пълно е с хора, нито един митничар или случител не носи маска или ръкавици. Изобщо на острова живота си кипи по старому, ако някой е болен си стои вкъщи само 7 дена. На софийското летище всички са екипирани и има ред, няма посрещащи и т.н.

21

Гробокопач

преди 4 години

Нидейти така, оная *** Ангелкова, как шъ излей пред телевидении и ще отчете позитивен туристически сезон! България е туристическа държава, забравихте ли?;))) Туризма бил бъдещето, не копането с мотиката на нивата. развитието на унищожените села е свързано с туризма;)))

20

Анонимен

преди 4 години

банско е пламнало цялото в зараза от там тръгна всичко

19

до Доктор Хаус

преди 4 години

нищо не е затворено, летищата бълват нови и нови, смяташ ли колко кацат на ден

18

Анонимен

преди 4 години

Аби вие още ли не сте го Затворили тоя развъдник на вируса,или за някой друг"сребърник"сте готови да го разсеете навсякъде?

17

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали има полети до Пловдив,Бургас,но до София има полети от Англия.

16

Анонимен

преди 4 години

Сега дали могат да кажат и дали ще кажат с кого са имали контакт в България?Спрете влизането на чужденци временно,а за българите 16 дена карантина,преди да влязат в страната!

15

мм

преди 4 години

ЧИЙ ГО ДИРЯТ В БГ, КАТО СА БИЛИ КОНТАКТНИ..?!ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

14

Анонимен

преди 4 години

Тея копе-лен-ца нарочно са казали за да стоят 14 дни на хотел без да плащат.

13

Анонимен

преди 4 години

Със какво да стигнали до Банско? Ако са летели със самолет, издирват ли се останалите хора от самолета? А от летището как са стигнали до Банско?