56

Коронавирус

преди 4 години

До Спенс Тази сутрин се разходих из града, срещнах 2-3 коли, какво спокоиствие, каква тишина ...Продължавай да се разхождаш, аз също се разхождам наоколо и те търся! Ще ти осигуря вечно спокойствие и тишина на 2 метра под земята, ще си лежиш по гръб и ще гледаш как расте тревата, откъм коренчетата :)

55

Анонимен

преди 4 години

Не пишете ГЛУПОСТИ !!Flybe фалира преди 2-3 седмици но е в лошо финансово състояние от години.Плюс това те обслужват ВЪТРЕШНИ линии основно.Не приписвайте некадърното управление на разни вируси."Вируса" на глупостта е причината тук.

54

Сп??нс

преди 4 години

Тази сутрин се разходих из града, срещнах 2-3 коли, какво спокоиствие, каква тишина ...

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61....Не е отпуск..защото дори да е отпуск на служителя пак се плаща...а този служител как си плаща наема или разходите или ипотечен кредит а?

52

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 63...Типични разсъждения на индивид цял живот бил на държавна хранилка и гласуваш за такива като Винету....алооооо от 30г. в БГ е капитализъм и още не знаеш как работи...Ако компанията има 5000 служители и всеки от тях има заплата от 2000 евро на месец това са само за заплати 10млн евро освен всички други разходи и изплащания на кредити...ама от къде в празна глава акъл.

51

Анонимен

преди 4 години

Какви фалити бе,какви сривове на икономики,какви 5 леа ?! Съвсем нормални ограничителни мерки на асоциализация за сравнително кратък период.Необходими са, просто изглеждат страховити,но не са.Спазвайте препоръките и всичко ще отшуми.Да,ще има последствия,но съвсем не апокалипстични както се внушава на много места.С някои друг компромис на бизнес и държава до лятото ще сме отново в ритъм.Просто спазвайте хигиена и избягвайте неналожителни контакти !

50

Анонимен

преди 4 години

Дай боже аутсорсингът и кол центровете да фалират!Не искаме да сме роби и офис плъхове!Вън 60К, Телус и подобни иззедници от България!!!!

49

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда от подобни статии ! Излишно всяване на страх и паника! Аз работя в машиностроенето,от една година има рязък спад в бранша,но инерцията,която има този бранш и много други е мощна и се държи фронта.Не ми говорете за фалити и съкращения в авиокомпаниите ! Не е вярно ! Отпуск е едно,съкращение-съвсем друго ! Съкращават те с договорка,защото са алчни и не им се плаща,след като борсата ще го прави.После отново назначение.Не може за месец да се умъртви световната икономика! Не може !

48

Анонимен

преди 4 години

Фалитите по никакъв начин няма да подобрят положението на повечето пишещи тука. Това, че те са зле не означава, че вие сте добре. При една обща криза всички го отнасят и малцина ще спечелят..

47

Пазар

преди 4 години

Както е казал народа: За един сватба за друг брадва. Активите на тези компании ще си купят на безценита от предприемчиви инвестотори.

46

David

преди 4 години

Да фалират пapa3итите . Но гледайте филма Contagion /2011/. Там е показано много ясно как стоят нещата .

45

noFreeman

преди 4 години

кви фалити за две седмици бе смешници... спирате полетите за месец и давате заплати на персонала... какви фалити... алчността ще затрие всички лакоми за парички!!!

44

българин

преди 4 години

Това означава.Че небето ни.Не е било по чисто от днес!-:)

43

Обективен

преди 4 години

Някакви новини освен за Ковид има ли по света?;)

42

Руснака

преди 4 години

Това е решението!Майната и на икономиката!Майната им на фалитите!Въпроса е да се спре заразата! А с такива новини, извинете, ама само усложнявате ситуацията!

41

Анонимен

преди 4 години

До Я виж кво ставаИ как точно е затворено летището в Истанбул? Интересно ми стана и погледнах - отменени за днес са 6% от пристигащите полети и 3% от заминаващите?

40

до 49

преди 4 години

Брой полети е едно, брой пътници на борда- абсолютно различно.

39

Анонимен

преди 4 години

Ами ще ги приземи ! Така им се пада на алчните хищници ! Генерират милиарди печалби и когато го правеха не се чуваше за тях ! Фалити -няма !

38

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КЪДЕ РАЗПРОДАВАТ САМОЛЕТИТЕ ДА СИ КУПИМ ПО ЕДИН

37

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Айде ся направете си извода защо ще фалират тези компании които работят на принципа на джунглата, а китайски, руски и др. които са от социални страни ще издържат ! Найс, А ?