72

Койчо

преди 4 години

А Домусчиев поне да върне на държавата 50 милиона който дължи защото от перачи не чакаме нищо

71

Анонимен

преди 4 години

Интересно защото друга статия казва точно обратното - "Ние не сме болница" - Хотелите на Роналдо опревергават слуховете че ще приемат за лечение заразени със корона вирус.Така че - фалшиви новини. Проверете в уаноо или гол.сом

70

Анонимен

преди 4 години

Ако го беше направил същото и Меси, нямаше да го аплодирате ли?И двамата са най-великите в историята на футбола!Поклон!

69

Анонимен

преди 4 години

С португалски корени. Той е португалец! За Бойко може да се каже че има нещо турски корени. Много ни измъчи. Много ни окраде.....

68

ЕДИН

преди 4 години

Уникален футболист и голям Човек! Поклон.

67

Анонимен

преди 4 години

погба поздравява всички болни с песента "" и камерунски хип хоп танц. с балетелю са организирали днеска благотворително парти и че метат пиратки в банята.

66

юбералес

преди 4 години

Нисък поклон пред благородството на CR-7 в борбата му с COVI-19. Това е умен начин как да продължи работата във въпросните хотели.

65

Анонимен

преди 4 години

с този си жест РОНАЛДОостава наи великият футболист за всички времена а сребролюбеца меси които за малко не го вкараха в затвора за СТИСНАТОСТ кога ще си развърже кесията си ще ви кажа НИКОГА голям футболист но дребна душица

64

Анонимен

преди 4 години

До ФигуриГе те са се запасили и покрили с аверите си в хижи и прочие от 2 седмици насам и сега само командват. Хиииич не им пука.

63

Анонимен

преди 4 години

А нашите богаташи едни маски не могат да подарят на населението си .Но алчен гьз крьв ....

62

Фигури

преди 4 години

тоя не го понасям но, за това - хотелите му в болници шапка му свалям!!!та се сетих : в България дали има милионери с хотели, богаташи които да помогнат материално в тази криза? защото никой живот в момента не е защитен, включително и техния!иначе у фейсо е лесно да демонстраш охолен живот!

61

Българин

преди 4 години

До всички злобни ***. Вижте в Google1. Christiano Ronaldo. A Great Human. Respect,2. Christiano Ronaldo. The Greatest of All Time.Може би ще се засрамите след това, ако ли въобще знаете какво е срам.

60

..

преди 4 години

Футболистите никога не да ме интересували, но този ми се издигна в очите!!!

59

Albanian, Plovdiv

преди 4 години

Голям човек, който никога не забравя беднотията в маалата, където израства. Че е велик футболист не ще и дума.

58

Браво

преди 4 години

А нашите пишманбизнесмени кога..... Вместо да дрънкат глупости как ще им се "съсипе" бизнеса, да направят нещо добро, с което ще останат в сърцата на хората! Но няма да го направят, защото са алчни индивиди и мислят само за себе си.

57

Бау

преди 4 години

Роналдо много пъти е доказвал, че е пич. Браво. Дано му последват примера.

56

Факт

преди 4 години

Е, добре е когато кариерата ти залязва да покажеш колко си "голем" ! Зализаният ритнитопковец даже щял да става рецепционист в хотела си.

55

мишо бирочето

преди 4 години

марадона не е има и 5% от парицките на мецко, роналдо, неймар и т.н. и малкото което имал му го взеха измамници и мафиоти. на българските футбалерчета като люпчо пенев, емо коща и т.н. също черепаков и сикаджиите им зеха паруичките едно време. уж сътрудници, уж партньори и наркая с гол в ръката. някои дори ги ожениха за *** си (щилянчо, барбинков.) а роналдо е направил 1000 повече за родината си от продажното *** бабри от гангстерското семейство.

54

Анонимен

преди 4 години

Понеже доста хора ще прочетат...Хора... гответе се за нещо, което никой не е виждал... Държавата няма да може да се справи с паниката и хаоса, който предстои. Всеки може да е носител на вируса без никакви симптоми, а кой ще развие болестта е друг проблем... Само имунната система в момента спасява хората... Семействата са най-уязвими за заразяване понеже са повече контактите с всеки един от тях...

53

Анонимен

преди 4 години

Голям футболист,но се оказва че е и човек.