25

Анонимен

преди 4 години

Не ми се мисли какво ще стане ако пламнат Столипиново, Факултета и други гета. Кой ще ги лекува?

24

Анонимен

преди 4 години

Момчета и момичета, вчера обявиха песимистичните заразени за САЩ 150млн., ако смъртноста е 3.75% хирата които ще починат от усложнения ще бъде 5625000, в България цифрата може да бъде в десетки хиляди ако не си седнете на задниците. Вирус не пита на колко си преди да се заразиш ...

23

Анонимен

преди 4 години

до 28не бързай да обобщаваш, пикът на вируса тепърва предстои, дано наистина да се прояви повече разум , а не егоизъм и мисъл за спасяване по единично, което в момента няма как да сработи

22

Анонимен

преди 4 години

до 17Османски манталитет, в къщите чисто , отвън сметище, справка- вижте какво остава след гастарбайтерите на бензиностанциите и покрай пътищата, същото е с турските тираджии, купища от *** по паркингите след тях

21

Анонимен

преди 4 години

Добре, че българите сме разумни, оказва се по-разумни от хората в Западна Европа, които не спазват никакви ограничения, за разлика от българите, които масово ги спазваме. Засега ние хората в България задържахме разпространението на вируса, въпреки пълната липса на мерки за това от управляващите.

20

Анонимен

преди 4 години

До Корона с/у грипА ти как си мислиш, че ше го познаеш болния дали е с корона вирус или с друг? Ще го пише на челото му? Спокойно, тя епидемията сега започва, щото *** не възприема от карантини и мерки, не може никой да му казва какво да прави... Е, нагледно ще докажем, че простотията убива по-бързо от вируса

19

Delyan

преди 4 години

От 2-3 седмици само една малка лодка с имигранти има в Италия

18

Ким Чен

преди 4 години

хахаххахха При нас няма нито един заразен и няма и да има!!

17

Анонимен

преди 4 години

Меркел оня ден каза че ще се заразят около 58 милиона германци до 4-5 месеца.Някакъв *** тук (пост номер 10) сравнява обикновения грип с този вирус, който го обявиха цял свят преди дни за Пандемия. Знаеш ли какво е Пандемия, бе ***?

16

Анонимен

преди 4 години

Дали има още мигранти, които да искат да превземат Италия с лодки?

15

Анонимен

преди 4 години

До това водят евроатлантическите ценности, демокрация и толеранс!!!!!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Руснаците може и да са направили вече ваксина, пак те ще ни спасят, друг никой!Аверчето на Плевнелиев - Тръмп си затвори границите и дефакто каза спасявайте се!

13

Анонимен

преди 4 години

до 10 В Италия умират 200 човека от вируса на ден, бе ! Къде и кога в Италия си видял/ чул от грип да умират толкова за един ден???

12

Анонимен

преди 4 години

Този път успяха да създадат боен вирус.Това е гнусното ,вместо да се ползват знания за лекуване на болести се създават био оръжия,кому е важно ,на златния милиард.

11

До 3

преди 4 години

Турция е стабилна защото там хигиената по принцип е на много високо ниво, аз съм влизал в къща на приятели турци, вътре е като аптека и няма ненужни неща, интериора е изчистен и всичко блести! По принцип те за много чисти хора!

10

Анонимен

преди 4 години

до 10 Наистина ли искаш да видиш болен от вируса? Спокойно, бе- ако имаш късмет да не си ти самият, ще е някой твой познат до 3 месеца. Сега се започва с вълната на заразените у нас. До преди 3 дни нямаше нито един заразен, сега само за последното денонощие 10. Спокйнооо, няма да им се размине на твоите познати...роднини. Само спокойно!

9

Анонимен

преди 4 години

Бе то аз не съм виждал и болен от хепатит, ама това не значи, че няма

8

.

преди 4 години

155 000 заразени общо по света. 5800 мъртви, към 73 000 оздравели... Засега.Ако го смятаме на база всички смъртността е към 3.75%, а на база оздравели, към 8%.При обикновен грип е към 0.01%Ама вие си свиркайте.

7

Корона с/у грип

преди 4 години

Не съм виждал болен от коронавирус. Някой от вас виждал ли е? Затова пък съм виждал много болни от грип тая зима, вкл.едно мъртво детенце.

6

Анонимен

преди 4 години

Никой не показва статистиката колко са заразените и умрелите от грип. Коронавирусът не може да стъпи и на малкото пръстче на грипа.