42

Анонимен

преди 4 години

Да си стоят там. Сега тръгнали за България, да донесат заразата на родителите си.

41

Анонимен

преди 4 години

обаче развита икономически европа няма маски и спирт пройзвеждат милиони автомобили на година а ......дали вируса не е лабораторен и пуснат умишленно?

40

медуза с ланец

преди 4 години

Браво! Българите са безотговорни. Дори да бяха стигнали страната със сигурност нямаше да излязат в карантина. Да му мислят сега. По-добре там, отколкото тук.

39

Швестер Велко

преди 4 години

Чета и се питам: - От къде се навъдиха толкова много ректални червеи в този сайт!? Човекомразци и псевдо-патриоти.... Пийте си редовно хапчетата, и не прекалява йте с пърцуцата!

38

За да сме честни

преди 4 години

Една голяма част от блокираните са шофьори на автовози, които са тръгнали след като вече се знаеше за епидемията в Северна Италия, от която идва "новият внос със сервизна книжка". Е сега тая лакомия ще ви държи на границата, пичове. Не може всеки тарикат да се сеща за държавата, когато схемата му удари на камък. Ако освен Планета си гледал и новини от средата на февруари насам, щеше да си наясно, че вместо да философстваш по тема, от която нямаш понятие, може просто да не пътуваш за месец-два.

37

Solar Power

преди 4 години

До 33: Не се коси :) Който е успял сам пак ще успее.... За теб помисли. Вдигни левъл !

36

Пижо

преди 4 години

Хубавото на затваряне на границите заради карантина е, че полозволява на граничните власт да стрелят на месо, съвсем оправдано, и никое НПО не може да протестира, съди и реве за милосърдие. Ердоган вече може да пуска колкото си иска бежанци. Базуките вече са по границите :)

35

Анонимен

преди 4 години

Седяха до последно да ...Да го докарат със сигурност.Такова е племето.

34

Анонимен

преди 4 години

Гастербайтерите се връщат заразени и понеже са си пълни ***, докато не се видят с цялата рода и не се разцелуват и съберат да се напият, не мирясват! Пълна блокада на КПП-тата! Който българин се връща - проба на границата и там 24 часа на палатка, докато не излезе пробата. Ако е отрицателна - пуска се, ако не - в инфекциозното под полицейски ескорт!

33

Анонимен

преди 4 години

A Лойко и Годжи викат "Велкомен"

32

...

преди 4 години

Всичко затвориха. Е са ше ги видя въпросните бизнеменчета кво ше праят. Фирмичката не работи, губи пари и позиции, уволнявате си служителите. Скоро ще започнете да си търсите и работа. Ама с наглото си отношение към хората, когато имахте бизнес, едва ли някой ще ви вземе на работа. Малкия и среден бизнес - 90% от вас са пред фалит. Е са ще видите вие за кво иде реч. Като ви се наложи и вие да бачкате за 1000 лв. И от тях да си плащате разходите. С кеф ще гледам как се гърчите. Монетата се обърна

31

...

преди 4 години

Всеки, ама всеки, решил да работи навън, за повече пари - задължително при заминаване, трябва да му се отнеме гражданството. И ако иска после да се върне - задължително да има издадено разрешително, за да влезне на територията България. Алчни за пари хора. СТОЙТЕ СИ ТАМ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ ТУК. Са ше видите вие, това че сте изкарали некой лев, дали ще живеете по добре. Хората с пари - са като фалирате повечето тарикати и се наложи да си търсите работа... е тогава ще видите как се живее в България.

30

...

преди 4 години

Италия се зарази с огромни темпове, защото там потока от народ е много голям. Бизнеси, туристи и нашите миячи на чинии. Затова пламна цяла Италия толкова бързо. В България нямаше вирус, докато тези миячи на чинии, не се домъкнаха тук. Що ми се домъкнаха? Да си бяха седели там. Ама такова е било винаги. Българина няма да седи и да бачка тук, той гладен за пари, алчен е и отишъл там да изкрва повече. Ама ся като опря до кокъла ножа и реши да се мъкне обратно тук. Че и вируси мъкне с него. Аре моля

29

...

преди 4 години

Няма причина, дори и икономическа, тези българи, които сега се прибират от рисковите зони, да се прибират въобще. Не е оправдание че нямал пари за хляб в България и затова е заминал. В България, ако не си мързелив, от глад няма да умреш. До тези, които са навън все още-НЕ СИ ИДВАЙТЕ, СТОЙТЕ СИ ТАМ С ВИРУСА.За кво ми се мъкнете тук и ревете че там имало зараза? И ми я носите тук. Нали сте алчни, пари искате. Е на, стойте си там и яжте пари. Ние тук гладни не сме и нямаме вируси. Вие носите вируса

28

Анонимен

преди 4 години

Всички влизащи българи под карантина 16 дена,останалите ги връщайте!

27

...

преди 4 години

До ПижоГраницата на Унгария с Австрия, е затворена от 4 дена.Всичко, което е написано в статията, че щяло да се случи е.... просто нямат какво да пишат драскачите и си мислят че правят новини. Не е вярно това че са щели да затворят граници и че имало българи на хърватско-сръбската граница. Няма блокирани българи. Имаше, преди.. седмица. Преди 3 дена ги прибраха с полицейски кордон, обратно в България. Ганици няма да се затварят а СА ВЕЧЕ ЗАТВОРЕНИ. От 5 дена насам. Така че това не е новина.

26

Пижо

преди 4 години

Мисля, че много от европейските старни ще последват Норвегия. Вирусът е само повод. Почти всички страни, които се бунтуват срещу миграцията и чужденците, ще използват ситуацията да затворят границите. Залагам 100%, че Унгария също ще затвори граници в близките дни.

25

до от село

преди 4 години

Разбира се, че са от ГЕРП. За 10 години целият бизнес беше иззет от едни хора и тръснат на политическият актив. Особено по провинцията, където властта може да контролира всеки индивидуален приход...Но сега темата е друга.

24

До 9

преди 4 години

Ми те като всички около тебе си затворят границите и то са в средата все едно о та си затворил своите граници :))

23

до 20

преди 4 години

Според последни данни ти си ***, който до вчера е разправял, че няма такова нещо като вирус, има само паника, която може да ви "счупи" келепира.