47

Анонимен

преди 4 години

Тая е стара ..явно си е умряла,,къв вироса на толкова години,за кво лъжат,нали им правят иследвания

46

R

преди 4 години

До ГробокопачЯвно си фен на Виденов, нали ?

45

Анонимен

преди 4 години

Браво бе, от 50 дена се развива тази епидемия, те още работят без предпазни средства... Отчайващо!

44

МОЛИ

преди 4 години

ДО 11.НИКОЙ С НИКОГА НЕ СЕ Е ПОДИГРАЛ.ХАЙДЕ СЕГА ТЕЗИ С ПРЕТЕНЦИИТЕ ЗА ЗАЩИТЕНА ПРОФЕСИЯ И ДВОЙНИ ЗАПЛАТИ ДА ВИДИМ КОЛКО МОГАТ ДА БЪДАТ ИСТИНСКИ.ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРИТЕКАТ В ТОЗИ МОМЕНТ НА ПОМОЩ.НАЛИ СА МЕДИЦИ. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ГОЛЯМИ ЗАПЛАТИ,ЕТО.КЪДЕ Е СЕГА ЛУДАТА МАЯ ДЕТО ГИ ПОДКУКОРОСВА .СЕГА СЛУШАМ ДРУГА ЛУДОСТ Я Е ПОДГОНИЛА.БАНКИТЕ ДА ОПРОСТЯТ КРЕДИТИТЕ НА МОШЕНИЦИТЕ.АЛЧНОСТТА ЗА ВЛАСТ НЯМА КРАЙ.ИМАИТЕ МИЛОСТ КЪМ ТЕЗИ ХОРА, ДЕТО ВЕЧЕ ТОЛКОВА ДНИ НЕ СПЯТ!!!СПРЕТЕ СЕ!

43

Анонимен

преди 4 години

Бог да я прости жената!

42

Godness

преди 4 години

От днес може да слагате по още 1-2 НУЛИ зад официалните статистики.Истината е, че никой не знае кво има в *** въздух, който дишаме

41

Анонимен

преди 4 години

В Италия ги тестват всички след като починат за корона, затова имат рекордна смъртност от вируса. Тук в Германия никой не се тества по този начин, а им пишат диагнози от различен тип, като сърдечни удари и тн. Затова и смъртността от вируса е толкова малка.

40

бай х

преди 4 години

Жената постъпила в болницата преди два дни с вирусна пневмония. Рентгенологът на болницата изразил опасения, че може да има коронавирус, след като видял рентгеновата ѝ снимка...... ама никой не направил тест , да ги не харчат

39

Godness

преди 4 години

Хора, стигне ли се до болница ................Не сме готови за това.Пакетирайте се при всяко излизане. Ако нямате маски носете шал кърпа каквото и да еНосете само 1 чифт външни дрехи и ги оставяйте на терасите /да не са на общо с останалите ви неща/ телефон портфейл ключове задължителна дезинфекция след всяко прибиране с ъгълче на кърпа с малко алкохол/ Пазете се от нас зависи!!!! Ако ги правите тези неща ще ви е много по-спокойно и ефективно. Моля ви бъдете разумни

38

Гробокопач

преди 4 години

Въй-вах! Подопечният състав на Мравчо-Годжи е Валат! Е, каква борба с коронката след като медиците са изоставени на произвола?;))) Тестовете явно се пестят. Проблемът е, обаче, че с Бойко, дами и господа, електорални единици и военно положение нема да ви спаси. Нъл ви думах, оня ден, Сомор-Улят изключително много се дразни, когато силовите структури биват извадени срещу й! Не случайте Бойко и Марвчо, слушайте мен! Вие сте прости, възприемате Болестта като вирус, а аз като алп бика, жива богиня!

37

въй, въй ....

преди 4 години

Сега като се обострят и алергиите - сополи, кихавици, кашлици ...Дано не ни изпозатрелят!

36

Анонимен

преди 4 години

До fdsfsdfОппааааа, проф. д-р fdfashkiev вече раздаде диагнозите? Окончателните диагнози?Бравос, професоре!Сега е време да нахраните животните в кочинатa , те Ви чакат ;)

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Има идеално решение за хора, които с лекота пишат "лекЪр", а после обявява докторите за "боклуцци" - никога не ползват лекарски услуги. Маг Фидан ги очаква, дават го редовно по телевизора ;)Успеех!

34

Анонимен

преди 4 години

Това нали не е истина? Извънредно положение, вирусна зараза, спешно пулмологично заведение, за капак - едни медицински лица без предпазни средства.

33

Анонимен

преди 4 години

Оооо номер 35, а ти спомняш ли си 26.04.1986 г., тогава кой ни управляваше бе?

32

axa

преди 4 години

на инфекциониста му е спуснато да икономисва тестовете, особено ако е по-възрастна хич да не хаби.за едни другари ще има и тестове и дихателни апарати и лекари, за матр'яла единствено изолация и затвор да не зарази височайшите, ама няма по-хубави от герб, наил!Е, нека ви е. Затова Господ ще накаже простия матр'ял а хитреците управници пак ще оцелеят.Сега да видим колко парички заем ще вземат от МВФ че стрина сталина да се отчете с дейност по план.

31

Анонимен

преди 4 години

В Пловдив намало регистриран случай. Ами как да регистрират като не тестват. те си умират от бронхопневмония , но забележете в инфекциозно отделение ?!?! Шах и мат

30

Анонимен

преди 4 години

Ужас. Повсеместна идиотизация. Как няма да я тествате бе. Щото е от село и много възрастна не може да е коронавирус ли? Или няма тестове?

29

fdsfsdf

преди 4 години

Вместо да я изследват предварително, сега ще се прави аутопсия. Голяма продуктивност. Инфекционистът не е преценил правилно.

28

Пижо

преди 4 години

Ще дойде време да не смогват да прибират умрелите, но няма да правят изследвания на живите. Приели са я в Инфекциозното, но не я изследвали. Били отхвърлили тази вероятност. Как? На око! Защо тогава са я приели в инфекциозно отделение?!? Незабавно да се спрат плащанията от здравната каса на болници, които приемат в инфекциозни отделия пациенти, но не ги изследват! За обикновен грип не се лежи в инфекциозно!