18

Ддфгххйккл

преди 4 години

Лимит в магазините не може един да изкупи половината магазин , другите да не могат най необходимото

17

Фсдфхйккл

преди 4 години

Да се затворят границите всички заразени са дошли от чужбина и продължават да идват заразени , които заразяват или изолатори на границите 14 дена

16

ДМС

преди 4 години

Ами българският национален отбор, който обиколи света с бурни аплодисменти от всички стадиони (защото е най-добрият на света!)?Тях защо не ги затворят в Син Сити с миските и певиците на Пайнера и Ара аудио???Дайте надежда на рок музиката в България !!! ДМС РОК В БЪЛГАРИЯ - оттървете се от чалгата в живота си!

15

Анонимен

преди 4 години

Ако четохте ..които се връщат ги прибират още на границата,а тук ги пращат карантина у дома,Марешки има съмнения ,за това и иска да направи дарения за болницата в София

14

Анонимен

преди 4 години

Чета за Лаос... Виетнам... Полша... Босна.... Българското правителство е за затвора не им пука за хората. Не съм изненадан. Хотели щели да са отворени, границата отворена, самолети от и за цял свят летят и кацат без проблем. Избиват българският народ по всякакъв възможен начин.

13

A za

преди 4 години

Играчките на /н.то/ няма забрана кажете истината.

12

Анонимен

преди 4 години

Всичко е в застой- всичките ни пътувания са отложени. Пътувам по цял свят- Австралия, САЩ, Азия- където се сетите. В технологична компания работя. Всякакви обучения отложиха за неопределен период от време, от 2 седмици работим от вкъщи за неопределен период от време. А щях сега да съм в LA и после San Francisco- даже между 2те имах цели 2 седмици почивка за road trip. Карай, карантината, мерките, дисциплината, отговорността са по-важни от всякакви егоистични прищявки.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Умнико,знаеш ли в каво състояние е бг здравна система? Представи си масов пик на болни,масов за нас не за развита държава,лекарите нямат нищомаски,костюми, ръъкавици,лекарства,накаря се разболяват и те,,хората ще умират масово,ще настане паника...Това в Италия нищо няма де е.

10

ИСУС БОЖИЯ СИН

преди 4 години

Бог ни наказва за нашите грехове... Изпраща ни изпитания защото хората сме лоши и не вземаме поука...! Исус умря за нас на кръста за нашите грехове а ние трупаме и трупаме и трупаме нови...

9

до тъпанар

преди 4 години

До Терминал 1 истинските столичани се броят на пръсти, "столичаните в повече" циркулират напред-назад, вероятно за тях се отнася...

8

Анонимен

преди 4 години

излизам днес на разходка в гронинген,( холандия) хубаво време,улуците пълни с хора, кафенета и ресторанти и те. В магазина имаше тоалетна хартия няколко марки. А те имат 1000 заразени и два - трийсет починали. Никаква паника и излишни емоции.

7

Анонимен

преди 4 години

абе Бойкооо затвори нашите гранижи и летища не ми разправяй за Дания

6

Анонимен

преди 4 години

Аам ти остави тоалетната хартия, ами виж че половината ПОС терминали в страната в супермаркетите не работят. Трябва ти кеш, а банкоматите са празни. Единствено теглиш кеш от гишето на банката докато можеш преди народа да се е усетил и да се извият опашки пред клоновете

5

Анонимен

преди 4 години

До Терминал 1Аз лично си стоя!А софиянците от прованса? Те си пътуват по родните места...

4

Един

преди 4 години

Плъзнали са мошеници. Под претекст за дезинфекция Ви карат да излезете и обират дома Ви.Предупредете всички. И от МВР днес се обърнаха към хората.

3

Терминал 1

преди 4 години

Тотална карантина на област София , заразата е централизирана там, моля софиянци да ви стоят по панелките със или без зараза не я разнасяйте в прованса.

2

да попитам

преди 4 години

а кифлите - чалгарки, миски, плейки и други кухи ***, дето се скъсаха да ходят на "почивка" по екзотични места, някой сети ли се да ги изследва? кой знае какви вируси са внесли в България, включително и корона !

1

БайУй

преди 4 години

В Мианмар лесно влизаш, после излизаш с краката напред