48

Митко

преди 4 години

Абсолютен *** пък и тия над него !Всеки ден умират десетки хора от инфаркти и други неща в България но родната мафия иска да участва в разпределението на вече 88милиарда евро това е истината!

47

1

преди 4 години

*** си ти, в Бургас още утре ще ви открият 5-6 случая на грип и ще го кръстят Корона Вирус. Да те светна всички доставки на стоки са от зони, където има диагностицирани. *** Гербери, ходи се пери някъде

46

Анонимен

преди 4 години

Тоя луд ли е? Единствения начин да защити града е да спре всички влизащи и излизащи, чужденци и местни.

45

Ей глупак,

преди 4 години

Как ще затваря магистрала Тракия Ку- кууу, ти знаеш ли, че в София повече от половината коли не са със Софийска регистрация?? ***, прости, най- прости Гербери!

44

Софиянец

преди 4 години

До Анонимен 43Това е един умен човек и кмет, който се грижи за хората в поверената му община. Браво!

43

Анонимен

преди 4 години

Ми ако се регистрират болни в Бургас, трябва ли да се спрат бургазлии да излизат от града? Кпп-та на всички изходни точки, спрат се влакове и автобуси, а катери от Варна потопяват онези бургазлии дето се опитват да се измъкнат от блокадата с лодки.

42

Анонимен

преди 4 години

Този кукуруго еййй България е СОФИЯ какви ги дранкаш,направо се отделя и спасявай.ГЕРБ са на власт всичко е Банкя и Барселона.

41

Бургазлия

преди 4 години

Бургас е нарицателно за анти-медицина и некадърни лекари.За нещо малко по-сериозно много бургазлии се лекуват в Истанбул, София или Плевен /за женски болести/.В този смисъл кмета ни е прав! Просто здравеопазването ни е в дълбоко отстъпление тук.Може и да има някяква вина за това положение, но символична.

40

фа

преди 4 години

Браво , отменете синята зона в Бургас.

39

Анонимен

преди 4 години

До "минаващ" Личи му! Те Герберите всички са с един "акъл"!

38

минаващ оттук

преди 4 години

Николов е зам.-председател на ГЕРБ!?!

37

До 34

преди 4 години

А да се върнеш от София в Бургас, при роднините, и да ги заразиш всички, по добре ли ти звучи?

36

Анонимен

преди 4 години

Борисов да свали партийното доверие от него!Как ще блокираш , бе кмете-с местна милиция от бургаските ловци ли?Ужас-само това остава-местни феодали да се вживеят в ролята на шерифи....

35

българин

преди 4 години

до 36 Кой говори за починали от корона вирус бе човек.Говорим за починал роднина от естествена смърт -:)

34

1

преди 4 години

До българинПогребенията са забранени, жертвите се кремират, без право на достъп на роднини до тях. Както се прави във всички останали държави по света в момента.

33

българин

преди 4 години

Тоя.Не го знам дали е Бургазлия.Но не му ли идва на ум.Че много Бургазлии.Са от провинцията,и че недай си боже почине техен роднина,затваряйки магистралата.Той ги лишава от правото им да присъстват на погребението им примерно? Не е невъзможно нали? А има и хубави поводи разбира се,между роднини! Налага се на всеки да пътува в България.Такива изказвания са първични!

32

Анонимен

преди 4 години

Абе кмете, тука в София пълно с бургаски номера бе, ало... Няма къде да се паркирам колата пред блока.

31

Анонимен

преди 4 години

е нема региструрани, нема кой да се сети да се ползват бързи тестове, там не се правят изследвания, във Варна по 10-ина изследвания на ден, какво очаквате, един месец немогат да осигурят предпазни маски, циркаджииска работа

30

???

преди 4 години

Всички, които живеели в жилището, също били под карантина. Интересно как ще стане? Няма адресна регистрация както преди 1989 година, никой не знае кой живее в дадено жилище. Даже и да знаеха кой ще плаща на хората в карантина?

29

zuzi

преди 4 години

е то в Бургас и да има случаи, къде ще ги хванат - в поликлиниката ли? Там здравеопазването е като в ДР Конго.