68

Анонимен

преди 4 години

Пълен провал на 31 години пазарна политика и ликвидация на провинцията от ГЕРБ и демократитеСтрупаха цялото население в София и сега при епидемии е заплаха за националната сигурност.

67

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли че така са възникнали средновековните градове. Хората са се кардинали да се пазят от зарази и нашествия. Всичко това върху руините на Римската империя. ЕС беше империя

66

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно верно. Кой където е остава там и не мърда. БДЖ ще вози храната и товарите, а тировете по гаражите. Борисов ще загуби винетки, но хората ще са живи и НОИ и болниците няма да фалират.

65

Блицкриг

преди 4 години

Сриваме икономиката на цял град за три седмици - град в област без запаси от пшеница, олио, животновъди, търговия по море...

64

Анонимен

преди 4 години

!: То това е и проблема на България, че цяла държава издържа София. А иначе Бургас като град с най-голямоото товарно летище и пристанище в държавата не е много зависим от столицата. Виж, Пловдив е друго нещо, в тази област е сърцето на държавната икономика. Спирам, защото отново нещата се обърнаха на столичани и провинциалисти ....

63

The best

преди 4 години

Кметът на Бургас е един на милиони - жалко, че не всички с като него

62

Ozzy

преди 4 години

Най-сигурният начин да унищожиш икономиката на един град, е да ограничиш връзката му със София. Всичко е София, това е положението. Същата тази София, която лятото идва на талази за да харчи парите си по южното черноморие.

61

!:

преди 4 години

Ще ти го кажа така, *** комунист. Бургаска област вкарва доста повече в бюджета от това, което получава. Не искам да влизам в твоя безроден тон в този момент. Нека всички българи бъдат здрави, но тежките времена изискват тежки мерки. Добре, че депутатите го схванаха бързо и реагираха мощно на опасността. Спазвайте стриктно заповедите, болестта може да я ограничи обществото, не друг.

60

Агресивни.с.комплекс

преди 4 години

Егоистите, нарцисите и шизофрениците .... и те имат право на коментари... да е...

59

!:

преди 4 години

Да се обзаложим ли, че ако има случаи в Бургас, то кметът ще направи и невъзможното да блокира града. Той за снежни бури го затваря, за подобна пандемия няма и да се замисли. Заразата трябва да се ограничи и по-правилно е да се блокират зоните на разпространение

58

Вихър

преди 4 години

Да бойкотираме следващите два сезона на курортите в областа и този предсрочно ще го изритат от кметския стол!!!

57

Гробокопач

преди 4 години

До !:Като мине Самор-Улят и ако оцелеят селските гларуси, никви кинти откъм София за тей! И без тва си отядоха с десетилетилетия покрай морето. Разлигавените дечица на Майка България...

56

С вино и ракия

преди 4 години

Заводите в Бургаска област да започнат засилено производство на спирт...

55

!:

преди 4 години

Доста прости хора пишат. Ами в Плевен и Габрово как ги изследваха случаите? Просто центровете са в три града, които изследват от цялата страна! Иначе мярката е неосъществима, защото ако човек иска, ще слезе от магистралата и пак ще влезе в града. Единствено пълна блокада би имала резултат, но това е крайна мярка. А Николов реагира доста адекватно на ситуацията. Тия хора от рождения ден в Монтанско се пръснаха и нанесоха доста щети на останалите. Кмете, с твърда ръка и размах, зад теб сме!

54

Гробокопач

преди 4 години

Колко смешни и жалки са герберите;))) Докато всичко бе наред и доволно лапаше от софрата идваща откъм Банкя, герберчето сервилничеше, сега иска да запре електората да види Светиня Му в Банкя. Рискова била;))) Аха;))) ***, видя ли са колко струваш и ти?

53

Браво на кмета!!!

преди 4 години

Да се ограничат превозите от София, Плевен и Монтана към Бургаска област - правилно!Пълна мобилизация на болниците и медицинските лица!!!

52

КПП

преди 4 години

Всяка кола с бургаска регистрация, която влиза в града как ще знаете откъде точно идва? Бизнесмените са го нагънали, че им затварят заведенията, колко ли му се иска да изисква такива смешки.

51

Вихър

преди 4 години

Почва се разделението на нацията и насъскването на хората едни срещу други!!!Този *** постави началото!!!По тази логика всички коли с Бургаска регистрация отдавна трябваше да ги забранят да се движат извън областа, като доказани некадърни и неадекватни шофьори!!!

50

о, не ..

преди 4 години

Да се затворят всички пътища, всичко да се затвори; по градовете да тръгнат мобилни крематории ..; ако не знаете как да действате, то се допитайте до д-р Дамян Илиев, бившият Шеф на БАБХ ..; той има страхотен опит с унищожаването на милиони животни в България ...; има ли съмнение, всичко хуманно се умъртвява и после се загробва ..; звучи цинично, но по този начин до 2020 години Управляващите се отнасяха към българското животновъдство; е, сега са хора ...

49

Анонимен

преди 4 години

В Бургас най зле са подготвени болниците...