80

Нищо ново

преди 4 години

До Радев за смях...: Още една п'ростотия от копи/пейста. Нещо по темата на статията да напишеш? Разбирам, нямаш опорна точка.

79

Радев за смях...

преди 4 години

Нашият прецедент не бил червен, а само Румен...

78

Браво

преди 4 години

Действията на Радев по борбата ни с вируса ми харесват. Това очаквам от нашия президнт - да ралоти по въпроса заедно с другата власт в държавата и да привлича междунарлоднна помощ. Имах идеята за эожбмяна на опит с Китай за потушаване на заразата, Радев ме изпревари и това много ми харесва!

77

231

преди 4 години

Как така Деса още не се е изказала за коронавируса? Какво стана с нея? Не може да бъде да си е взела поука

76

Mdaaa

преди 4 години

До Нищо новоЛеда се топи ли топи, морското ниво се вдига ли вдига.... Пирея Пирея... ах ти дъно на Българско море.... Ванга е казала : Не търсете територии и земи, не търсете България на три морета - Бяло море само ще дойде при Българите :)

75

апо

преди 4 години

Според мен другаря Радев е въюможната панацея както за корона така и за всички останали вируси !!!Достатъчно е само да се изправи пред тях и да им дръпне едно слово :)))Повярвате ми и видът и речите му са безпощадно убийствени , вирусите при всяко положение ще измрът ако не от скука , то със сигурност от смях .

74

Нищо ново

преди 4 години

До Мръсното Майче: Наистина си м'ръсно. Дума няма.Сърбия и Гърция се състезават за китайски инвестиции, с китайски пари Пирея може да стане най-голямото пристанище в Европа. Нещо да си чувал за това? Не ми се вярва. Само п'ростотии можеш да измислиш.

73

Пак тролене

преди 4 години

Още преди да отворя бях сигурен, че всичкото гербаджийски *** се е изредил тук, за да напише по някоя п'ростотия. Заработихте ли си вече жълтите стотинки, момчета?

72

Гацо Бацо

преди 4 години

Е и ?

71

Анонимен

преди 4 години

Тази статия за най достойния президент докато не я махнат платените няма да спрат да плюят. Хора подкрепящи най глупавия и некадърен управляващ премиер на вас и господ не може да ви помогне.

70

Анонимен

преди 4 години

Каква злоба има в очите на този човек. Вгледайте се.

69

Анонимен

преди 4 години

Най големият ***. Усети се че е згафил с Шипка, и имитира дейност. А знае че е никой и нищо не зависи от него, и слава на БОГ за това. БОГ да пази и помага. Амин.

68

Радев-празнодумец

преди 4 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

67

Анонимен

преди 4 години

До До Радев-фигурантЩе видим на следяващите президентски избори дали е нужен на "два милиона българи". Успя да ги излъже веднъж, да видим на следващите дали е останал някой да у вярва.

66

Анонимен

преди 4 години

ko stava barched, remontirahte li konstituciata, ili oste palzite po pervazite na vulgar parlamenta?

65

Радев Салтото

преди 4 години

Радев да се мята на лоста и завърти още едно коремно ...... там му е силата !

64

1

преди 4 години

До Радев-фигурант, а любимия ти пожарникар,с розови калцуни,ли е.

63

ооооо шипка

преди 4 години

другарю Президент, е нали - нас никой вирус не ще ни уплаши, нали правителството иска да забрани да празнуваме на шипка?

62

Анонимен

преди 4 години

Този човек ще има не леката задача да спасява България от раз ру.ха, или това което е останало от нея! Да го подкрепим!!!

61

Радев-фигурант

преди 4 години

Радев-зелените чорапи се оказа един дърдорко. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е вреден, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?