40

Милковски

преди 4 години

При Борисов се подвизават кадри,които само с появата си,могат да стопят вирусът бил той с или без корона.Представям си тази в качеството си на съпруга! Сигурно устата й се затварят,като на старо жигули вратата.

39

?

преди 4 години

Ако нямам симптоми, как ще разбера че съм заразена?

38

179

преди 4 години

Само като прочета заглавието ми идва на ума ,че нямаме знанието и медицинските условия за да се справиме със новия вирус. Болнините без симптоми да си стоят във вкъщи. Е нали вируса засяга белия дроб и трябва да се действа бързо. Тва е се едно да погребеш жив човек. Ей пуста държавица. България отново показва колко е неподготвена към всякаква трудност. Искам да добавя ,че 99 процента от починалите в Италия са над 60 години.

37

Анонимен

преди 4 години

Ninova, aide vot na nedoverie pak s Mustafata... :-)

36

(-_-)

преди 4 години

Е как ще разберат, че са болни като нямат симптоми *** овцo загубена?

35

Ти си

преди 4 години

Заразена без симптоми, овца! Тест направи ли си или само плямпаш глупости

34

Анонимен

преди 4 години

Можете ли да лекувате?Не можете. Имате ли възможност да настанявате? Нямате.Ами поне кажете истината на хората че сте безпомощни,и само си чешете езиците.

33

ПроСоТо

преди 4 години

тая е от "Свирепите".....Бъдете внимателни!

32

ПроСоТо

преди 4 години

"Заразените БЕЗ симптоми да си стоят у дома"....?!?!?!..Изследвахте ли 240-те хрантуттника от НС дали не са заразени?..Верно,техните симптоми са свързани с други заболявания..по-скоро генетични,като..малоумие например,но все пак:-Нали ръшкат като луди по целия свят,има ли некаква "защита" за това да не разнасят заразата?

31

Анонимен

преди 4 години

Може би трябва да се обърне внимание на мерките в частните лекарски и стоматологични кабинети в жилищни блокове. Във връзка с нарушенията на карантината, на адресите да се поставят индивидуални писмени съобщения за карантина в жилищата, чието отстраняване да се наказва. Да се помисли как да се поставят под карантина и наблюдават живущите и наемателите без официална адресна регистрация, което е широка практика в градовете и селата.П

30

КО, НЕ

преди 4 години

"Заразените без симптоми - под карантина у дома"Не съм чул да се раздават комплекти за самотестване за короната. Инак не се сещам как ще разбера, че съм заразен като нямам симптоми. Макар че госпожата за друго говори - който не е в тежко състояние, няма да бъде приеман в болница. Това е, но го казва по-така..Ако все пак някой има основания да мисли, че може да е заразен да отиде пред входа на парламента и навсякъде където може да посреща такива умници като тази.

29

До 29

преди 4 години

СЗО препоръчва масов скрийнинг за вируса. Нашите го премълчават. Тестват само развитите тежки симптоми. Ние не знаем нищо за вируса. Може да е тук от години. 1;2;50;100. Никой от тях не знае. Това има огромно значение защото може да излезе че само се всява паника. Забележете в цяла Европа не се спазва препоръката на СЗО. Единствено в Корея. Там са проверили 200000 души. Излизат интересни факти, че хора може да са имали вируса отпреди.

28

Въпрос

преди 4 години

Като нямам симптоми как ще разбера, че съм заразен?

27

ЛИЧЕН ПРИМЕР

преди 4 години

"По думите й е възможно да има нужда от доброволци."Ами да започва като доброволец, какво чака? Личен пример трябва. Инак, така, "студено-кръвна" ми се вижда таз Дариткова... Сигурно ще оцелее.

26

Овча мисъл

преди 4 години

Е как ще разбера,че съм заразен като нямам симптоми?!?!?!? Г-жо ОВЧА МИСЪЛ!!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Това дариткова ли е или ..Даритков ?!Вижте се ,какви хора Ви дават съвети !!!

24

Валентин Тодоров

преди 4 години

Средно европейско равнище,като всяко чиновническо определение не значи нищо.Казват се числа.Южна корея правеше по 10 000 теста на ден,Китай по 30 000.Колко е средното европейско равнище.10?30?Тези некъдърници,избрани от *** обявиха извънредно положение и арестуват за неспазване на карантина хора,които дори не се тествани.

23

Анонимен

преди 4 години

ТИШИНАТА В СПАЛНЯТА РАЖДА БЕЗУМИЯ

22

Анонимен

преди 4 години

Дариткова, дай пример, стани доброволец! И паметник ще ти направим после, след пандемията.

21

Анонимен

преди 4 години

Скоро се прибрах със самолет от Германия,в самолета бях с маска и ръкавици,но много от пътуващите бяха сополиви и кашляха,не контактувам с хора, здрава съм ,трябва ли да си стоя в къщи без да излизам?