13

Анонимен

преди 4 години

Това, че комунистите сте толкова активни по форумите, значи, че правителството си върши добре работата и виждате как все повече ви падат процентите на изборите. Корнела ханъм и Радев ага досега да са ни погребали.Абе, верно, къде се скри Корнелката?

12

Анонимен

преди 4 години

Не е само народа виновен. Имаме Абсолютно некадърноо правителство. Границите ни са затворени благодарение на съседните ни държави. Да благодарим на правителството на Сърбия, Румъния, Македония, Гърция че защитават населението си и по този начин ни защитават и нас. Ако чакаме от Бойко ефенди да защити народа има да си чакаме. Той и бандитите му се надяват да има повече случай за да изкарат повече пари от резерва. На аерогарата кацат и излитат самолети по всяко време

11

Анонимен

преди 4 години

Стига сте сте вкарвали във филми, спрете да гледате телевизия и да четете ''новини". Гърция има приблизително 12 млн. населенеие 200 потвърдени случая и държавата е парализирана. Смешни и нереално е. Същото е и в редица държави, не само европейски. Просто някой проверява как ще реагираме при въвеждането на нов световен ред, и си први плановете за напред. Промиват ни мозъците, пхират ни, тестват ни, а лошито е, че 90% се връзват.

10

Анонимен

преди 4 години

wooow...v kipar sa ostanale napolvina horata...

9

Анонимен

преди 4 години

Никаква сила не може да спре беге мама да си разходи телесата на кафенце и цигарка из детските площадки и до молчето.

8

Дърт комунист

преди 4 години

Като няма ресторанти ще се пие по комшийски като по соца.Три четири семейства всяко готви и носи като на Нова година.

7

Burzum

преди 4 години

Да де ама у нас в Кауфланд сутринта беше мазало....

6

Ъхъ

преди 4 години

Стигнахме ги най-после гърчолята.

5

Анонимен

преди 4 години

Престанете да пишете българи с главно Б, звучи като нарицателно име за ***.

4

Анонимен

преди 4 години

То цяла Европа опустя, ама на Българите това не им пречи да се събират на групички, да си ритата мачлета в междублоковите прастранства, абе тъпотия нашенска.

3

ceco apartamenta

преди 4 години

Xa xa xa stiga ste pisali gluposti dnes cial den obikaliam iz atina savsem ne vse oshte pusta.

2

123

преди 4 години

Гърците винаги са били по в час от нас. У нас всички магазини работят/ министъра клекна пред бизнеса/, хората щъкат по улиците, майките с децата по площадките- детето се катери и после си бърка в носа.Ужас .*** народ , слаба държава. Ниска здравна култура, нулева дисциплина, ниска лична хигиена- не народ ,а първобитно племе.

1

Анонимен

преди 4 години

На кой ще ги приказвати тия. Пълно е в нашия град с гърци, пазаруват като за последно от хранителните магазини. От нашите хора никой не се презапасява, но те ще ни изпразнят магазините, както е тръгнало.