42

Анонимен

преди 4 години

Бил Гейтс в затвора за престъпления срещу човечеството

41

Смях през сълзи

преди 4 години

ЩЯЛ ДА РАБОТИ ЗА ..... ГЛОБАЛНОТО ЗДРАВЕ БЛАГОДАРЯ ДОСТАТЪЧНО ВИРУСИ, ДОСТАТЪЧНО ЖЕРТВИ, ДОСТАТЪЧНО ФАРМАЦЕФТИЧНИ СДЕЛКИБАЙ ЗАВИНАГИ ГЕЙВИРУС

40

Анонимен

преди 4 години

Наказват го след като стана ясно, че е замесен с коронавируса...

39

Храна за размисъл

преди 4 години

Конспирация и лъжа ли е какво има намерение да направи за намаляване броя на населението на земята? Ето видео по темата:https://youtu.be/J39r5m6LDdI

38

Анонимен

преди 4 години

Сега ще фалира Майкрософг на 100% Като се има предвид че там работи неграмотния Индиец

37

Анонимен

преди 4 години

Тръбп трябва да сложи тозимършляк на електрическия стол заедно с онаямърша Сорос

36

Hero

преди 4 години

този травестит е виновен за пандемията

35

Анонимен

преди 4 години

Господон Гейтс да не забравя и факта, че става богат и известен, защото краде идеята и не само, точно от създателя наречен господин Макентош. Да оди да се фали на онез дет не знаят този факт. Нищо не е измислил и дал на човечеството този - не се лъжете.

34

Кпсс Бкп

преди 4 години

Мани го тоя американец.Аз ползвам само *** компютри и *** софтуер.

33

Анонимен

преди 4 години

Много простотии се говорят за този истински гений, и то от тези който вярват че маркетинг измамника jоbs е бил нещо повече от това.

32

noFreeman

преди 4 години

хахаха каква филантропия бе очиларко... филdeath си ти и нарочен уж да измисли нета...

31

true

преди 4 години

зад тоя стоят службите, финансира ги в лабораториите да разработва вируси не по компютрите а по хората, и след това пуска ваксини(слабоефективни по ред причини) но управниците принуждават всички нас да се ваксинираме и така джобчето на тази алчна гад се пълни на наш гръб, после друг вирус, друга ваксина, програмира се лесно, това му е филантропията и финансира либерастите демократи.Нашите интереси и неговите са различни.А който му вярва сам се самоубива.

30

Истерията

преди 4 години

която юдо-масоните разпалиха взе първата си йертваевреина Бил Гитс беше изритан от Майкрософт, Беркшир Хатавуей (компанията на друга икона на глобализма - Уорън Бъффет) и Тръмп обяви че 10 МИЛИАРДНИЯ договор който Майкрософт има с правителството ще бъде "преразгледан"юдо-масонските глобалисти се опитаха да предизвикат глобална криза чрез истерията което се опитаха да разпалят около корона вирусът - до някъде успяха, но ще бъдат жестоко наказани

29

Анонимен

преди 4 години

прибира се в бункера си,гледал съм снимки на имението му,няма почти нищо над земята,а струва сума ти милиони

28

Анонимен

преди 4 години

Човекът наистина тайно разработва вируси, само че компютърни. Как иначе ще оправдае ежегодното пускане на нова версия на Windows?

27

Анонимен

преди 4 години

Sled 45 godishna uspeshna kariera...dnes microsoft e v vseki dom po sveta, v vseka choveshka raka na planetata...blagodarim ti B.G.

26

Агент Дуейн Фоли ЦРУ

преди 4 години

Пусна коронавирусът и избяга!

25

Сатанист

преди 4 години

Този Евреин финансира проекти за вируси. Има снимки където имунизира африкански деца в Африка. Първо ги заразява след това като се разболеят след няколко години отива да ги ваксинира. Пълен *** сатанист. Явно има много пари в създаването на вируси и после в продажбата на лекарства отколкото като директор в майкрасофт

24

Ех

преди 4 години

Уйли, Уйли, натресе ни Джам ОС па сега CIAO. Ама аз от 4 лета вече на Линукс та да ти кажа ми е все тая дали си в МС или не. Със здраве!

23

Иванов

преди 4 години

Как се слагат много минуси?