106

Анонимен

преди 4 години

До 115Извинявай, ама това е Бокввоостанн, Ттиккввосттан или по просто Бостан с оффцце! Това не е моята родина НРБ!

105

дърт

преди 4 години

До вълни 103Да, Бог ни "обича" и за това се "грижи" да ни прибере при себе си!

104

Дерибей

преди 4 години

Сиреч, загрявайте се, било то с горещи душове, било то по "нашенски" (да, вирусът е уязвим и към силен алкохол, дали с натривка, дали с консумация), мийте си ръцете и не се панирайте за щяло и нещяло. Това е "истината", а не фаталистичните халюцинации на нездрави мозъци.

103

Дерибей

преди 4 години

"Когато нещата бяха нормални-не се интересувахте от Божиите закони и повеления!"То кога последно бяха нормални нещата - при соца ли? При царя? При султана? Господи, прибери си вересиите...А за вируса се знае най-малкото, че не развива симптоми у деца. Което значи, че 1. Реално е по-слаб от нормалния грип, защото и детската имунна система го спира, и 2. Уязвим е към топлина, защото температурата у децата е една идея по-висока от на възрастни.

102

Бунгар

преди 4 години

Дано корона вируса ни покаже колко сме зле по отношение на чистотата и хигиената.Къде по обществени тоалетни и институции има сaпун и тоалетна хартия,стерилизатори за сушене на ръце.Така е масово по училища и университети.Това не могат дори да си го представят японци,кореици,англичани ит.н.Тази джунгла с бездомните кучета също е само в България. Улиците ни затрупани с опаковки,торбички,прахоляци,мръсотия,фасове ит.н

101

пояснение

преди 4 години

трябва да се спре това свободно пътуване кой където си иска и то без медицински контрол!

100

Истината

преди 4 години

Света се готви за посрещането на Антихрист и масово инплантиране на чипове ! Това, което става не е случайно-паниката няма да ви помогне! Но е време да потърсите и познаете Истината! Когато нещата бяха нормални-не се интересувахте от Божиите закони и повеления! Гнусотията,мерзоста,*** бяха толерирани и издигани на пиедестал! И не искахте и да си припомните за Содом и Гомор! Е, ет осега-става пред очите ви и още продължавате да се инатите! Търсете Истината и ще я намерите!

99

Анонимен

преди 4 години

Еврейската мечта да смачкат средната класа се сбъдва !! Ще пада грабене ! Кой пусна вирусчето питам аз ?

98

Моето име е Крум

преди 4 години

Който има по възрасти родители!! Пазете си ги!!! После вируса ще мутира!!! Пазете се и вие младите!!! Пазете се както можете.... Изолация,Убежища,,,,Не вярвайте на правителства......Пазете се... Бог да е с вас!!!

97

САЩ над всичко

преди 4 години

Рашка го пусна вируса , то е ясно

96

НОВИЯТ РЕД

преди 4 години

ХА ТАКА СЕ СЕ СЛАГА НОВ РЕД НА ЗЕМЯТА!! НЕ ЩЕМ ВОЙНА А ИСКАМЕ ВИРУСИ!Комунисти и комсомолци заедно ще измрат!

95

Анонимен

преди 4 години

COVID-19 ще промени начина ни на работа, пазаруване, пътуване за години.Така е!Швейцарски поздрави на всички! Не идвайте в Швейцария много е лошо (искам да съм сам)! Разбрах, че ако се върна в BG няма да ме пуснат да се върна, тъй че не се коркайте, повече в BG няма да се връщам! Лека ви пръст?

94

Анонимен

преди 4 години

Нов социален и икономически ред ще е резултатът от тази истерия. Пригответе се да забравите за досегашния си начин на живот и за пълно подчинение.

93

Хаха

преди 4 години

Нормалният интелигентен човек ги знае тия неща за вирусите от малък, вие сега се сетихте да се образовате. Добре че е тоя вирус да ви научи малко да си миете ръцете и да се къпете редовно

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 102Само че хората сега не падат по улицата, причина ила - вирус,Стига сте плашили лековерните.

91

Истината

преди 4 години

Има вероятност вируса да е дошъл от една от най-защитените и секретни лаборатории в света , така нараченото 4-то ниво в Ухан , в които разработват бойни биологични оръжия и изследват различни видове вируси .Самия вирус е около 100 пъти по-заразен и 100 пъти по-смъртоносен с кратък латентен и дълъг инкубационен период .

90

Майна

преди 4 години

*** не мой го спреш!

89

Анонимен

преди 4 години

...във високосна година ще се появи страшна болест, хората ще падат и умират по улиците без видима причина. Чак след година ще бъде открит лек от нея. - Ванга------------Книгата е издадена от издателството на в-к "Труд" през 1997г.!!!Който я има може да провери!Няма хънта - мънта!

88

Рънърса

преди 4 години

Ще оцелеят само програмистите, защото работят от вкъщи, но те пък са леко импотентни, така че България е бита карта

87

масон илюминат

преди 4 години

още от заглавието - Нов Световен Ред!