32

Анонимен

преди 4 години

Конституционно не могат да им забранят да се върнат. Нека питат Конституционният съд как да го направят така че разни Хезински кимитети и джиджи-биджи организации да не гисъдят. Има начин, но трябва да е изпипан юридически! Има юридическа комисия в Парламента- да си свърши работата!

31

Затваряй!!

преди 4 години

Затваряйте граници, спирайте ги тия хаотични движения. Никой няма да ви спазва карантините и ще настане бум. Все едно ония от дискотеките и баровете да им кажеш: не излизайте и не се веселите!Затваряне му е майката. Така ще има истинско ограничение.

30

Сержант

преди 4 години

Това поставяне под карантина в дома си няма да работи у нас. Трябва да се оборудват места и всеки влязал в страната под охрана и ключ за 15 дни. Видяхте как се появиха първите заразен в София.

29

Един там

преди 4 години

1112 не съм длъжен да живея сред ругачи, бледолики, и злобари като теб..

28

Анонимен

преди 4 години

Язък ви за мерките за безопасност!Идва Великден и много ,,италианци" ще се върнат в Родината ,а с тях и коронавируса.Очаквайте през април страната да пламне с нови огнища със заразата!

27

Анонимен

преди 4 години

И като хукнат ***, чакай ги да пазят карантина! да ама НЕ!

26

Един там

преди 4 години

Онзи, до там ли ти стига мирогледа? До миячи на чинии? Много Българи работят и се развиват от доста години в чужбина. Трудолюбивите хора винаги вървят нагоре!

25

Анонимен

преди 4 години

Абе тук пак се изявяват незнайни доктори, професори вирусолози, все недоволни от "половинчатите" мерки.Идеални мерки няма.И никой не го крие.Напротив, прогнозата е за увеличаване на броя на заразените, но целта на мерките е това увеличение да бъде по-плавно.Тоест, да не е много голямо и рязко както в Италия.

24

Леле до Онзи

преди 4 години

***, мило, пак питам кой ще е толкова *** да се върне , при положение, че сме доста по-сигурни в нормалните държави- линейката идва за по-малко от пет минути, лекаря ще се шокира , ако му дам 1000? да се почерпи, всичкото лечение е безплатно , защото си плащам застраховката- ско ше сърце да ми трябва- застраховката и държавата ше поемат разходите, лекуват с най-съвременна техника etc... и не от Българите трябва да се тревожиш- не сме луди да застрашим близките си- от една друга боя , се тревожи

23

Ха

преди 4 години

Божков е до ре дошъл значи..

22

До 26

преди 4 години

Браво кажи им го на тия баламурници дето вярват че нашите крадци са загрижени за тях а те искат да напълнят джоба

21

Анонимен

преди 4 години

МВнР: Българите могат да се връщат от чужбинаА не ,мерси, няма нужда! Оня си въртял д то по разни дестинации, хванал корона вирус и сега ще си идва в България.Без такива да си седят в карантина там където са го хванали!

20

Анонимен

преди 4 години

На който не му е ясно, положение обявиха за да влезем в графата и да ни отпуснат парички от запада. Това е. Просто и ясно. Колко ще се откраднат просто ви е бедна фантазията.Нищо де, все пак вдна къща в Барселона не стига. Трябват поне 3 и една яхта сега.

19

Анонимен

преди 4 години

Тази възрастната жена която починала се оказа че не било от вируса а от пневмония и имала проблеми със сърцето и веднага я писаха коронавирус хах

18

Между другото

преди 4 години

Барба Ганьос да беше благоволил да предупреди Президента за ИП щото девалвира институции по Ганьовски и се губи доверие в държавата!

17

Анонимен

преди 4 години

Пак половинчата работа.Трябва да се карантинират всички.Никой не знае дали не са го окашляли по летищата.Особено истанбулското. Като знам каква е хигиената там . Мале мале.

16

Легионер

преди 4 години

Всички гастарбайтери да се наредят до дълбоки трапове и да се разстрелят за държавна измяна

15

Анонимен

преди 4 години

.sa,kakvo da se vraschtat nama mujda tia ot gerb da ne dardorat po tv a da vsimat merki ne da pluskat i po 4ujbina,sa rashojdat eto pak kam putin rusia drugara,boku tel s putin sa apar.sa dischane abe saschto ne kam tranp usa ne iskasch pomo6ti napalni im guschata samol.sled 4g katafalki s rasusnav. Sistema

14

Анонимен

преди 4 години

Бе как така се появиха болни след като казаха че за членките на Евросъюза се отпускат 50 милиона евро и нашите крадци политици спретнаха тая истерия да вземат парите даже се обединиха в парламента то бива алчност

13

Един там

преди 4 години

На мен ми се прибира в България за да се видя с роднини и приятели, но няма да го направя. Причината въобще не е България, просто живея в град който има заболели и не уместно да пътувам. А тези които плюят по Българите в чужбина да не забравят че по голямата част от нас са избягали главно заради хората в България! Аз не съм напуснал с България заради страхотната ни природа или хубавите ни плажове и места по морето, напуснах я заради *** и селенията!