72

Бай Иван

преди 4 години

"Умните и красивите", живеещи в чужбина, които по принцип се връщат само да си правят зъбите и да се похвалят в родното си село, колко са богати и успели, миейки тоалетни чинии, сега изведнъж много бързо се сетиха за страната си и почнаха да идват тук да ни заразяват, да си седят, където са си отишли, нямаме нужда от тях тук ;) !!!!

71

Чужбина

преди 4 години

Мият тоалетните в Германия и българската държава им е длъжна. КАТО ЗАКЪСАТ ТЪРСЯТ ПОМОЩ ОТ БГ НИЩО ЧЕ СА С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО.

70

Анонимен

преди 4 години

Това министерство е в грешка,Кой нормален от Западна Европа ще се прибере в Б-я ,няма болници,няма персонал,мизерия,корупция плащаш всички услуги,не признават застраховки-медицински от чужбина ,няма внимание и отношение в болниците.Редиш се по опашки чакат всички незнаеш къде се намираш.Ако си болен трябва да имаш пари ако не в погребалната агенция.300 лв пенсия ало

69

Анонимен

преди 4 години

Това че не сте успели ВИЕ ( индивидите от чужбина ) да си уредите хубава работа в България и да изкарвате хубави пари, това си е ваш проблем. Били сте некадърни тук, ще си останете некадърни и в друга държава. Злобейте още, изглеждате смешно.

68

Анонимен

преди 4 години

Абе всичките много дрънкате ама кой знае къде бачкате за без пари в някой смешен call center :Д това че сте в чужбина нищо не значи, все същите злобни *** които работят за минимална заплата (бас хващам)

67

Анонимен

преди 4 години

Като толкова много не ви харесва в България с нейният ***,завистлив и изостанал народ,какво чакате бягайте на Запад!Италия,Испания ,Дания, Великобритания там ще се чувствате прекрасно и в безопасност!

66

ЕЛИ/2/

преди 4 години

Не са ни притрябвали

65

ИЗВЪН

преди 4 години

Може и да могат... ама не искат

64

Анонимен

преди 4 години

И аз бих се разкарал от БГ заради хората.Завистливи, некадърни, невъзпитани, не уважават мнението на останали. Абе .. долен народ, заради това е на такова дередже.А депутатите са проекция на избирателите си.Няма какви други да бъдат!

63

ОСТАВКА !!!

преди 4 години

Значи борбата с вируса в България е пунта мара

62

Az

преди 4 години

Принципно няма да е проблем ако се върнат сега и стоят 2 седмици под карантина. Но ако решат да се връщат към края на периода на извънредно положение и почнат да щъкат навсякъде ще е безполезно всичко, което се прави в момента. По-добре е да им дадат срок, в който могат да се върнат, примерно седмица сега, за да има време да престоят в карантина и ако изберат да не се върнат в този сток просто чао до следващия подходящ момент.

61

Анонимен

преди 4 години

Лошо... Депопулацията ще намали сериозно жените на и отите ми...Дано започнат да отчуждават сега, когато са много високи цените, че добра папка ще се направи!

60

Анонимен

преди 4 години

В Беге имало 30-40 болни, ама в Дания 800.Сега - Дали и над просто няма само 100 теста проведени, а в Дания не са 4000-5000?

59

Анонимен

преди 4 години

Селяни без власт и иимущесвто се разпореждат... Ахаха изказват, по-точно! Свободата на словото беше грешка ;)

58

До 58

преди 4 години

То в българия вързано куче няма да стои ти за хората приказваш.Никой не е избягал от българия.Българските граждани просто отидоха в чужбина за по-добър живот.За да тръгнеш на гурбет се иска дупе и кураж.В българия при мати и тати е добре,нали?

57

бг

преди 4 години

ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ !

56

Анонимен

преди 4 години

Няма много желаещи да се завърнат в 18-ти век!

55

Анонимен

преди 4 години

спрете всякакви пътувания в следващия месец.стоене 3 часа в самолет откъдето и да е, значи да се заразиш, не че ще умреш от това, но просто разнасяш заразата

54

Анонимен

преди 4 години

До 58Аре се геъмни Кои сте "вас"? Защо всяко *** селяне се изказва, все едно е част от някаква голяма група "народни" хора? Случайно сеслкокопитни скъсма цъpвyли, тръгнали да се правят на мъдри. Бегай на село, де лръчмит ене са затворени, щото не а кой да го провери и там ръси "народни" мъдрости.

53

Анонимен

преди 4 години

Щом са избрали да избягат от България и да се спасяват в други страни,нека сега другите страни да ги спасяват и лекуват.Ние тук си имаме достатъчно грижи и нямаме нужда от тях,щом те нямат нужда от нас.