11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Само че пропускаш, че ако фалира земеделието, на следващата година ще си ядеш ушите. Ако фалира туризма, няма да идеш на море. Май има разлика, не мислиш ли?

10

Анонимен

преди 4 години

Нищо ни няма. Ний и без тва сме на леб и кисело млеко. Хептен не ни плашат. Леб се ше има. Най-много млекото да вкисне още малко. Кой има хотели да му мисли.

9

Анонимен

преди 4 години

и пак малките ще умрат а големите бизнеси ще вземат делът им,защо всяка една криза е в полза на богатите и големите,явно им помага да се изчистят от малките си конкуренти.Съгласен съм в условия на криза държавата да подкрепи единствено малкия бизнес,а не големия,както направиха щатите през последната криза на банките

8

Анонимен

преди 4 години

К,во ривети бе? Вашият икономически вирус се нарича ЛАКОМИЯ и бездарност! Вие се утепахте много още преди короната да ни короняса!

7

НОМЕР2

преди 4 години

С какво право ще затварят ресторанти и хотели! Който го е страх няма да ги посещава, тъкмо ще има повече места за останалите! Остава властимащите комунисти да възстановят член Първи!

6

Анонимен

преди 4 години

При частен бизнес всеки си поема риска да спечели или да загуби. Но са прави да искат защото дават безвъзмездно пари на земеделците а на останалите нищо. Помага се или на всички или на никой.

5

Анонимен

преди 4 години

В тая държава само туристически фирми ри има , а дребния бизнес фирмите с до 5 служители , затрихте ни ей ама" Бог високо цар далеко".

4

Анонимен

преди 4 години

България е убита преди вируса,да видим дали ще отцелее след вируса.Икономиката ще бъде зле или още по зле.ГЕРБ не ги интересува,повтаря се едно нулева емиграция,бежанците бягат от мизерията и не желаят мизерия отново.

3

Solar Power

преди 4 години

E ще спясят големите фирми :) Например кауфланд които така или инъче Германия им дава безлихвени кредити неограничени.... Какво ще дадем ние на малкия и среден бизнес..... Нали е ясно,че баба Пенка или фирма Х със 50-100 рабоника няма нито да пусне облигации нито да търси разни програми ...... които са правени за големите. Трябва от правителството да ХОДЯТ на МЯСТО в тези фирми и да дават пари !

2

Анонимен

преди 4 години

Ако направят пак подобен номер и спасят някого икономически, запазвайки статуквото - просто ви е бедна фантазията какво ни чака следващия път. Безкрайният растеж не може да се поддържа както сипредставят тия.

1

Анонимен

преди 4 години

Войни, епидемии, смърт но все в гласвите им св върти пари на индивиддите !