27

ЖГ

преди 4 години

До РусофилГрешиш. През 2019 г. страната ни е посетена от 600 000 германски туристи.От Великобритания близо 300 000. няма да изреждам повече. Далеч си от туризма. В този бизнес работят много пенсионери, които си изкарват хляба през лятото.

26

Вложител в ктб

преди 4 години

А защо моите пари потънаха, а на тия ще се дава от бюджета? Тогава ми дайте и на мен!?

25

Maybe

преди 4 години

Секторите, които най-много укриват от държавата(всички нас), винаги първи реват за помощи, спасяване, не плащане и какво ли още не. Всички масово сме се нагледали на не издаване на касов бон, неплащане на осигуровки, осигуряванене на минимума и останалото под масата дори и от отказа за плащане на изработени заплати. Години наред мамехте системата по вякакъв начин и всички нас(данакоплатците), а сега искате от привилигировано отношение и пари. Никаква помощ за тези от нашите пари!!!

24

Никакви пари

преди 4 години

Никакви пари за тези !!!! Да фалират !!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Нормалното е да си правят застраховки за такива случай, не да искат помощ от държавата.Масово осигуряват на половин ден и минимална заплата, сега помощ искат.

22

Русофил

преди 4 години

Туризъма се развива благодарение на Русия,Украйна,Молдова,руски републики или някой пияни английски туристи.От Европа няма туристи,а българите се гордеят че са в ЕС,това е факт значи лятото няма да го бъде.ГЕРБ са за санкций за Русия гласуваха го,какви туристи чакат.Уж еропейска политика А ТЕ НЕ ИДВАТ не чуват европейците.хахахаха.Дано и руснаците да не почиват в Б-я.

21

Анонимен

преди 4 години

До 18Напротив ,частният бизнес в ресторантьорството и хотелиерството си отдъхва от това затваряне на ресторанти и хотели!Посещенията в ресторанти и хотели рязко спадна и ресторантьорите нямаше да могат да покрият разходите по бизнеса!Сега при затворени заведения най-ощетен е персонала,защото остава без заплата!

20

Анонимен

преди 4 години

Га укривахте данъци не мислехте за държавата, нали?

19

Анонимен

преди 4 години

Тия частници по морето ,само ревът за ниски данъци и помощи от държавата,а работниците какво да кажат?Днес затвориха ресторанта в който работя и както изглежда до лятото няма да го отворят !Значи ли това,че държавата трябва да ми плати на месечните заплати ,защото е затворила на ресторанта?Каквото е такова,важното е да сме живи и здрави!

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Всъщност и без тези ограничения никой няма да се засили към хотелите, освен някой и друг главанак, който си мисли да пирува по време на чума.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо да станат без работа? Работни места в производството има. Но търсят на хляба мекото.

16

Анонимен

преди 4 години

Когато държавата поставя ограничения на частния бизнес е редно да поеме част неговите разходи като наем на помещение, заплати и осигуровки на персонала. Щото след месец без заплати работници от туризма, хотелиерството, ресторантьорството търговията ще се окажат по голяма сила от коронавируса и горко му на тоя който се опълчи срещу гладния.

15

Анонимен

преди 4 години

Точно пък във Велинград никога няма да стъпя повече. Главната забележителност във "спа столицата" заведението "Гoл баджаk" надуващо чалгата до полунощ. Отделно разни селяци вършееха с резачки и косачки без оглед на часове за почивка.

14

Анонимен

преди 4 години

НАВСЯКЪДЕ в Европа се отменят резервации. И естествено парите се връщат от този който ги е взел не от държавата.

13

Възмутен

преди 4 години

До 13Ми той и ФК Левски е частен, амааоо.

12

Анонимен

преди 4 години

Държавата помага само на ФК Левски, защото премиерът е болен левскар.

11

Анонимен

преди 4 години

Държавата това сме НИЕ ! Частните предпиемачи да се оправят в капиталистическия строй , нали вече всеки е независим?Народа не е длъжен да дарява на некадърни пи/ шман бизнесмени.

10

Анонимен

преди 4 години

Доколкото знам повечето от туристическите агенции са частни. Доколкото знам комунизма си отиде и безвъзвратно.В капитализма всеки оцелява според собствените си възможности

9

Анонимен

преди 4 години

daaa, tiah s predimstvo i savsem gratis v krematoriumite...i bez kurortna taksa...:-)

8

Анонимен

преди 4 години

Ако фалират, пустеещи земи много. Мотиката и на къра.