26

Анонимен

преди 4 години

Европа не е диктатура като САЩ или Русия. Това е разликата. Затова тук не се затварят граници лесно. Франция е велика.

25

Анонимен

преди 4 години

До Ще си ги мерим ли?Хайде да си ги премерим еди0те 2: - Колко умрели има в Италия от грип+ебола+САРС за 2019? 2-*** или 3-***?За 3 месеца от корона имат 1400 умрели и 1600 оздравели.

24

анонимен

преди 4 години

Е ПРОГНОЗИТЕ НА ВАНГА ИЗЛЯЗОХА ВЕРНИ ЗА НЕЗНАЙНА ЗАРАЗА КОЯТО ЩЕ ТРЪГНЕ ОТ ЖЪЛТОТО КУЧЕ Т.Е. КИТАЙ. ВТОРАТА ПРОГНОЗА Е РАЗПАД НА ЕС. ВИЖДАМЕ КАК ЧЛЕНКИТЕ СИ ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦИТЕ. ОЩЕ ЕДНА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТОЗИ ИЗМИСЛЕН СЪЮЗ. ОЩЕ ЛИ НАПЪВАМЕ ДА ВЪВЕДЕМ ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ???

23

Микронь

преди 4 години

А тя тая туристка не отиде ли точно във Франция?!

22

Анонимен

преди 4 години

Щатите заразиха Китай не без подкрепата на Европейските ***. Китайците пък от своя страна се отблагодариха връщайки жеста с по една болна баба туристка на организаторите на бала с маски... И така

21

Анонимен

преди 4 години

ЕС отново се доказва, като слаб лицемерен съюз загубил всякакви човешки отношения.Италия плува в кръв... А 27 държави си гледат собствения Гъзз. Накрая Китай им изпрати маски, лекарства и медици... Това е поредната жалка картина в Европа. Пореднато жалко мълчание на уж мн израстналата Европа.Срам срам и само срам. Дори Турция ни помогна и на нас, която няма общо с ЕС.

20

Анонимен

преди 4 години

Ще си умрем заради либералите.

19

Анонимен

преди 4 години

До Нотингам ФорестЕ то Италия и Франция са като по-голяма Гърция. Разчитат на туризъм и на износ на вина и ядене. Тия съм ги отписал.

18

Нотингам Форест

преди 4 години

Истерия е защото се умира.А нилой не иска да умира.Ако някой иска да умира се нарича самоубиец и се разглежда като психиатрично заболяване.

17

(-_-)

преди 4 години

Свински, птичи и сега корона.. Имам чувството, че тоя свят, по-скоро човечеството е тотално изпростяло. До такава невероятна степен, че обикновени периодични заболявания се считат за някаква нелечима чума.. Оня ял ***, друг прилеп, трети не знам си какво.. Ми то това винаги е било! Това, че не са идентифицирали тоя вирус по-рано въобще не означава, че не е циркулирал хиляди години по тая земя! Постоянно се откриват нови вируси, дори животни непознати за науката.. Стига с тая сляпа истерия!

16

Факт!

преди 4 години

Доколкото си спомням в началото имале предложение да не се допускат китайци в Европа и май отговорът жее че било расистко и неможело.

15

Нотингам Форест

преди 4 години

Е как ще забранят измислената италианска икономика се крепи на туризма както и френската докато катайската не.

14

до 6

преди 4 години

назад си с новините, Китай забрани Полети от Италия, сигурно още преди 2 седмици! Обаче, важното е, че Италия никога не забрани полети от Китай!!

13

Анонимен

преди 4 години

Стига се сравнявали короната с грип! Короната ще отнеме много повече човешки животи!!!

12

Ужс!

преди 4 години

Не вирусът. Мерките срещу него ще ни затрият. Целият свят преиграва мнооого сериозно.Мислете с главите си бе хора! Не оставяйте политиците да мислят вместо вас!

11

Анонимен

преди 4 години

Франция, Испания и Италия закопаха ЕС тоя път, те са топ туристически дестинации и затова сега са най-големите огнища на вируса в Европа. Понеже вместо да вземат мерки те решиха да печелят кинти от туризъм. Мислеха си, че короната ще ги подмине заради хубавите им плажове и замъци. Китаеца ги е посетил, покихал е насам-натам и си е тръгнал.

10

Мдам...

преди 4 години

И всичко това, защото на някакъв китаец му се дояло прилеп.

9

Анонимен

преди 4 години

Всяка година грипът убива около половин милион чоека по света. Няма карантина, няма извънредни мерки, живеехме си нормално.Защо подяволите тогава светът е полудял за 5 хил умрели от коронавирус?

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТо някой ходи ли в кoчината Китай? най-много да хване рак от мръсния въздух.

7

Анонимен

преди 4 години

Айде американците пак им виновни, че еврогейовете не си затвориха границите като Русия, а решиха да приемат китайски туристи и да печелят едни пари от туризъм. Жалка история. Циркoвата трупа ЕС.