14

Анонимен

преди 4 години

Това ,че малки магазинчета са спрели не значи, че всичко е спряло. Повечето производства и търговски фирми си работим нормално. Това не е Ебола, че да се окопаем по мазите с по 5 стека тоалетна хартия всеки ;)))

13

Пипилота

преди 4 години

Ами разбира се, защо да не работят пък банките? То служителите там не са хорa. Само като направим една елементарна сметка, че само броят на служителите в банковия офис представлява струпване на хора на едно място, сложете и още 5-6 клиента и охрана и хайдееее бройката я докарахме. В този случай ще бъдат ли затваряни банкови офиси или ще е нужно служителите да подаваме сигнали до властите? А и да не забравяме, че в някои банки дори не са взели мерки за дезинфекциране. Честито на банкерите!!!

12

Анонимен

преди 4 години

В банките работят хора.В електронните банкирания също..те са хора като всички нас със семейства и пътуват в същия транспорт,използват същите услуги..разболее ли се един от екипа...всички горят...къв съпорт кви 5 лв... има електронно банкиране в условия на криза се оправяш сам.Сървъри техника се осигурява на малки групи или дистанционно.

11

Против

преди 4 години

Трябва да работят само онлайн, не трябва да работят физически и банките, каква е разликата търговски обект или банка и на двете места се струпват хора и служителите как да се защитият от многото безотговорни клиенти!

10

Анонимен

преди 4 години

А бързите кредити ще работят ли?

9

К

преди 4 години

Дорде има пачки хаха

8

Бивш

преди 4 години

Наистина съчувствам на служителите им. Като знам за какви смешни пари работят и колко народ се изрежда пред тях...

7

Анонимен

преди 4 години

Утре тегля всичко, че днес в магазина не можах да си платя сметката ПОС терминала не работеше и трябваше да си оставя покупкпките.

6

Анонимен

преди 4 години

В една банка вече има случай на заразен служител.

5

Пос терминалите

преди 4 години

Пос терминалите в магазините вече отказва ват

4

Анонимен

преди 4 години

Пор.но.граф.ия.Значи, аз трябва да затворя бизнеса,но ще плащам кредити?!?!?.????......

3

Анонимен

преди 4 години

КОйто има пари, ще оперира с банките!Сега обаче животарите, които теглят кредити ще ядат шпека!Ще ядат шпека и брокерчетата на недвижими имоти!

2

Анонимен

преди 4 години

България и дигитални услуги?! Моля ви се. Утре *** ще се наредят и пред дежурните клонове на банките и те не знаят за какво. Ама, като ти е кръгла нула финансовата култура, така ще е. Гледам ги се редят на опашки сметки да плащат- падам от смях. Какво да му обясняваш. Последен в ЕС по всичко, ама пръв на знания.

1

Ама разбира сеееееее

преди 4 години

Та как иначе. Може ли банки да не работят. Всичко да спре, банките ще продължат.