205

Бабави

преди 4 години

Кви 5 години затвор, той ако умре от вируса кво става? Пак не сс го измисли мсмка им

204

РВ

преди 4 години

Всеки ден с този ,България се връща с десет дни назад.

203

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Само да попитам "господата законотворци", кога ще започнат да се СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ ЕДНАКВО ОТ ВСЕКИ ГРАЖДАНИН, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА......... !!!!! Тук само се всява "паника", благодарение на Цар Тиква!!!! ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ ВИНАГИ Е БИЛ ВОДЕЩ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!!!!! Много "жалко".........

202

Анонимен

преди 4 години

Направо "shoot on sight" и всичко ще си дойде на мястото. Оня другия каскет сега вече може да арестува на воля всеки кашлящ и кихащ по улиците, с причината "заплаха за здравето на хората и националната сигурност". Да ни е честит Новият световен ред!

201

дядомраз

преди 4 години

Научихме се на свобода и сега трудно минаваме на други релси. Подкрепям мерките и ограничаването правата на хората. На война като на война!

200

Анонимен

преди 4 години

Абе получава се,че ако някоя мижитурка облечена във власт иска да ти направи кал,може да те нагласи както си иска.Кой гарантира,че няма да злоупотребяват дадената им увеличена власт сега?Хич да не си с корона,ще те заразят нарочно за да влезнеш в затвора за поне 1 година и 10 000лв.После доказвай,че нямаш сестра!Мрази ли те някой сега може да си отмъсти без проблем.

199

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ще видим на изборите - предстои ОТМЪЩЕНИЕ!!!:))

198

am4i...

преди 4 години

ne ste normalni!

197

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен А твоя полиран мозък ,наясно ли е ,какво е извънредо положение ? И то обявено от Мафията . Забрави ,че Мафията , ще те предпазва .

196

Анонимен

преди 4 години

Абе вие ли не разбирате или неясно е написано или сте с полиран мозък? Под карантина не сме всички бг, а само контактни, болни, пътували от Италия и т.н. Никой не е забранил да се излиза, но стойте си вкъщи, ще е приятно без хора, кеф и спокойствие, идеално за разходка.

195

Скептик

преди 4 години

Нещо не е ясно. Пише се, че този вирус може да си го има в много хора като херпеса и да се проявява само при определени обстоятелства - паднал имунитет. Т.Е. не това, което ни представят. Най-големият фактор за имунитета е Стресът, после Храненето. Е какво ако излезе че някой го затворят защото му е паднал имунитета от хаоса е който живеем?

194

Анонимен

преди 4 години

По важното е турската лира да пада.

193

Щирлиц

преди 4 години

От депутатите ли ще започне действието на този закон?Преди години един депутатин мина през краката на полицай,направил му забележка,че не спазва знаците,със следната реплика:тия знаци не важат за мен.Та така,другари депутатини.

192

Тия там

преди 4 години

хабер си нямат от нормотворчесто, а това им е основната работа, закони да коват.......,а повечето от тях не знаят що е определението за хипотеза или диспозиция.....

191

Анонимен

преди 4 години

Шутове и жандармерия за червените престъпници фенове на БСП!

190

Танковете пускайте

преди 4 години

На Шипке вс спокойно,я лично проверил, вирусов нет!Вижте сега Борисув е учил за милиционер у Симеоново.може да си играе само на стражари и апаши,за друго акъл нема.Пак е добре,че не изкара танкове и пехота.Вирус може и да няма,но извънредно положение има!Сега е момента да пишете доноси за комшиите си,хунтата ще ги избие щот кашлят!Като чумавите прасета,кокошките и козите по селата ще ги избива!

189

Анонимен

преди 4 години

До Нищо ново 230 Засега няма ограничения да се ходи и пазарува в магазини

188

Нищо ново

преди 4 години

По принцип е правилно да се санкционират тези, които нарушават карантината, но три години затвор? Доста са се изсилили депутатите, с ясното съзнание, че за тях няма да се приложи.А освен това за да искаш, трябва и да дадеш. Как може един човек под карантина да се снабдява с най-елементарни работи без да отиде да си ги купи. А комшийката го дебне през шпионката и докладва: "Нарушава карантината". А дали пенсионерът може да си позволи да плаща за доставка в къщи за всичко. За това помислиха ли?

187

митрофан

преди 4 години

Толкова ли сме неможем да разберем,че без строги мерки ще я загазим здравата.Какви са тези професори,ето ни разправят за леко преминаващия вирус.Хора-това е опасен вирус.Вижте какво става в Италия.Дайте да помислим за всички в тая България.Всички имаме семейства,нека да помислим трезва и да сме отговорни пред заплахата.

186

Анонимен

преди 4 години

*** немогат да измислят умни неща,какъв затвор,финансово ДА.Има хора който не са наясно какво точно да се изпълни.Простотията е вирус също върлува в парламента.